SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere + curte Berceni – Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!


TVA de 5% inclus
0 euro
0 euro
ID Oferta: 60505
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

  • 1 grup sanitar
  • construit in
  • contract vanzare-cumparare
  • poseda numar cadastral
  • carte funciara
  • rol fiscal

Alte informatii

Situat intr-una dintre cele mai frumoase si mai active zone ale Capitalei, acest apartament face parte dintr-un ansamblu rezidential  care se bucura de rezidenti selecti, si se adreseaza familiilor tinere aflate in cautarea unei locuinte noi, care trebuie sa raspunda cerintelor lor din toate punctele de vedere

Cu o suprafata utila de 45 mp + 15 mp curte,  apartamentul este construit in 2014,  dispune de toate dotarile necesare intr-o varianta sofisticata. Livingul este deosebit de spatios, iar bucataria devine o continuare fireasca a acestuia. Grupul sanitar este impecabil, prezentand toate echipamentele si respectand cele mai inalte standarde de calitate.Terasa este un spatiul special, oferind o priveliste incantatoare asupra imprejurimilor.

Cat priveste utilitatile, apartamentul dispune de geamuri termopan, centrala termica, Internet, cablu TV, senzori pentru incendii, usa metalica, interfon.

Zona in care este amplasat este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai linistite, iar complexul in care se afla acest apartament ofera o gama variata de facilitati, astfel incat sa indeplineasca toate asteptarile si sa multumeasca fiecare rezident: supermaket, farmacie, centru medical, banci, posta, agentie de turism, salon de infrumusetare, dry cleaning, restaurante, cafenele, spa si piscina.

 

Daca rezervati apartamentul din timp, il puteti personaliza cu finisajele favorite de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.

Pretul include TVA de 5%.

PROMOTIE! Pentru plata cash in avans, se ofera reducere de 5 %.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la nr. de telefon :  0724.112.489 Stefan Iordachel  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Strada Drumul Fermei Nr. 99 (accesul din Sos. Berceni), Sos. Oltenitei nr. 394 A , Berceni, Sector 4 (capat tramvai 11 si 34) sau Strada Amurgului nr. 77 ( accesul din Sos. Berceni ), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona De Sud.

Vrei sa afli mai multe despre echipa SudRezidential.ro ?
VEZI VIDEO DE MAI JOS!

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Oferta reprezentata de
Stefan Iordachel

Stefan Iordachel

Telefon: 0724.112.489

Kristal Residence Prelungirea Ghencea
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Metalurgiei Park
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara