SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Confort Urban Residence Rahova

Ansamblul rezidential Confort Urban Residence

Succesul primei faze a proiectului Confort Urban Rahova, finalizarea si vanzarea celor 8 blocuri din Str. Pucheni, un numar de peste 400 de familii ce beneficiaza de conditii absolut excelente, ofera increderea si garantia in continuarea dezvoltarii acestui ansamblu.

A doua parte a proiectului  continua cu alte 16 blocuri (800 unitati locative), dispuse astfel incat sa confere intimitate, spatii generoase de acces, locuri destinate petrecerii timpului liber, spatii comerciale, scoala, gradinita privata, centru SPA, farmacie, restaurant – cafenea, cabinet stomatologic si multe alte facilitati menite sa acopere cerintele rezidentilor.

Principiile ce au stat la baza acestui proiect nu vor fi decat imbunatatite in continuare, tinandu-se cont de aceleasi lucruri simple, dar importante si anume: compartimentarea excelenta si variata a spatiilor locative, costuri minime de intretinere, un real raport calitate – pret, siguranta oferita actualilor dar si viitorilor locatari.

Localizare

Str. Pucheni nr. 139 – 149, sector 5, Bucuresti – la numai 4 km de centrul capitalei, in apropierea punctelor de interes, institutii publice, centre comerciale, acces facil catre mijloacele de transport in comun, infrastructura completa.

Mijloace de transport in comun

Autobuz 227, 117, 226, 139, 220, tramvai 32.

Microbuz destinat exclusiv pentru rezidenti, ce face legatura intre ansamblu si Piata Rahova.

Incepand de la data de 1.08.2013 ansamblul rezidential Confort Urban Residence Rahova, pune la dispozitia rezidentilor un microbuz ce asigura transportul zilnic intre orele 06:00 – 22:00 din fata complexului pana la Piata Rahova.

Promotia s-a prelungit pana la 31.03.2015 !!!

 • Pana la data de 31.03.2015,  garsonierele si apartamentele rezervate se vor livra complet mobilate cu mobilier NOBLISIME, cu posibilitate de alegere a modelului si a culorilor. Promotia este valabila numai dupa achitarea taxei de rezervare si semnarea contractului pentru oricare dintre imobilele propuse spre vanzare din cadrul ansamblului Confort Urban Residence.

Preturi incepand de la 670 €/mp util !!!

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna, cu acces rapid (200 m) la statia RATB Piata Pucheni sau la Piata Rahova, drumuri asfaltate si infrastructura completa, bransare la toate utilitatile (Apa Nova, Distrigaz, Enel), acces pietonal in conditii civilizate, iar in imediata vecinatate se afla mai toate punctele de interes major cum ar fi: institutii de invatamant, unitati spitalicesti, gradinite si crese, mari centre comerciale si hipermarketuri, centre de afaceri si nu in ultimul rand cele doua mari zone comerciale amplasate foarte aproape de ansamblu si anume Piata Rahova si Piata Pucheni.

Credite rapide

Finisaje / dotari

 • centrala Immergas;
 • tamplarie PVC Veka 5 camere / geam termopan Lowe;
 • usi Pinum Italia;
 • gresie, faianta import Spania;
 • parchet import – laminat dublu click 8 mm;
 • obiecte sanitare moderne Cersanit;
 • usa intrare antiefractie;
 • termo-izolatie 10 cm polistiren expandat;
 • tencuiala decorativa exterioara Baumit;
 • utilitati: Enel, Distrigaz, Apa Nova;
 • supraveghere video permanenta;
 • locuri de joaca pentru copii;
 • teren de sport, teren de fotbal, baschet, tenis;
 • spatii verzi, spatii de relaxare;
 • stalpi si diafragme beton armat;
 • caramida Porotherm;
 • sapa mecanizata;
 • tencuiala mecanizata Baumit;
 • vopsea lavabila interior Spor / Policolor;
 • lift ultrasilentios hidraulic;
 • calorifere otel import Italia;
 • compartimentare interioara caramida Porotherm.

 

Trebuiesc mentionate deasemenea marile magazine si galeriile comerciale aflate in apropiere cum sunt: Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat, Liberty Mall, iar daca la toate acestea adugam si faptul ca in 10 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem siguri ca in cel mai scurt timp veti deveni rezidenti in Noul Confort Urban Residence – Rahova.  

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, spatiile mari bine luminate, curtea exterioara spatioasa si foarte bine amenajata, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii amenajate excelent, spatii verzi si locuri speciale pentru relaxare, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, paza obiectivului asigurata non stop, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Confort Urban Residence – Rahova.

Confort Urban Residence Rahova  face parte din categoria selecta a ansamblurilor rezidentiale concepute si gandite sa ofere nu numai o simpla locuinta clientului final, ci un apartament deosebit, intr-un ansamblu de renume din Capitala in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute, iar daca la toate astea adaugam si experienta proiectelor precedente Confort Urban Residence 1 din Str. Amurgului nr. 33 Sector 5 si Confort Urban Residence 2 din Str. Nicolae Porojan nr. 8-10 Sector 5, Bucuresti. Suntem siguri ca noul Urban Confort Residence Rahova va fi un  proiect imobiliar de succes in care peste 400 de familii se vor bucura in fiecare zi de alegerea facuta.

In ceea ce priveste modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence acesta este foarte variat, extrem de  flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului din dorinta de a oferi posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii si plata esalonata.

Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.

Practic tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului.

In cazul in care se opteaza sau se doreste o plata esalonata a locuintei alese de dvs., reprezentantii Confort Urban Residence va pot oferi  o marja de timp ce variaza de la 1 an pana la 2 ani in functie de particularitatea situatiei pentru achitarea integrala a imobilului.

Va asteptam cu mare drag la birourile noastre din Str. Pucheni nr. 139-149 pentru mult mai multe detalii sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0734.630.858 Ramona Ganea – Manager de proiect Confort Urban Residence.

Vezi site-ul oficial al ansamblului rezidential Confort Urban Residence

www.conforturban.ro

Alte detalii

Spatii de recreere

 • Spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii, parcari amenajate si pazite, cai de acces interioare asfaltate, acces securizat si monitorizat, paza permanenta si monitorizare.

Suprafata construita

 • 26.400 mp

Spatii comerciale

 • Magazine la Parter

Suprafata de teren

 • 20.000 mp

Vecinatati

 • Sos Alexandriei, Piata Rahova, marile magazine si centre comerciale aflate in zona

Mijloace de transport in comun

 • Maxi Taxi, RATB 227, Tramvai 32 de la Piata Rahova

Promotii in curs

 • Pana la data de 31.03.2015, garsonierele si apartamentele rezervate se vor livra complet mobilate (mobilier MOBEXPERT) cu posibilitate de alegere a modelului si a culorilor. Promotia este valabila numai dupa achitarea taxei de rezervare si semnarea contractului pentru oricare dintre imobilele propuse spre vanzare din cadrul ansamblului Confort Urban Residence.

Alte detalii

Este de ajuns sa programati o vizionare on-line pe  http://www.conforturban.ro/sau  http://www.sudrezidential.ro/ si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs. cu prioritate sau puteti merge direct la unul din cele doua birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro, din Str. Pucheni nr. 139-149 Bucuresti, Sector 5 sau Sos. Oltenitei 394 A, Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in CONFORT URBAN  Residence la nr. de telefon : 0734.630.858.

Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.

Apartamente Rahova, Garsoniere Rahova , Apartamente 2 camere Rahova , Apartamente 3 camere Rahova

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

 1. Captcha
 

Manager de Proiect

Ramona Ganea

Ramona Ganea

Telefon: 0734.630.858

Dezvoltator:
Six Top Residence SRL

Arhitect:
Alexandru Girjoaba - ADA CONCEPT DESING

Incepere constructie:
15.02.2012

Stadiul constructiei:
IN CURS DE EXECUTIE

Finalizare constructiei:
15.08.2012 - primele 2 blocuri; noiembrie 2012 - blocurile 3 si 4

Tip imobil:
Imobile de locuinte - Demisol + Parter + 5 Etaje + Mansarda

Numar total de apartamente:
400 de unitati locative

Tipuri de apartamente:
Garsoniere, Apartamente 2 si 3 Camere
Club Residence
Promotii Imobiliare Zona de Sud
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Top House Residence Berceni Metalurgiei

Proiectul Top House Residence se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 20.000 mp teren si este
Garsoniera dubla - 34,94 mp
23.900 euro

Apollo Residence Berceni 2 – Faza 2

Ansamblu rezidential ce cuprinde 9 blocuri – 214 unitati
Apartament 2 camere - 45,90 mp
35.000 euro

Corvaris Residence 11

Corvaris Residence 11 Berceni este cel mai mare de pana acum din seria proiectelor Corvaris Residence. Complexul este
In curand cel mai mare proiect Corvaris Residence!
apartamente rahova