SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Sud Residence Berceni

Descrierea ansamblului rezidential SUD RESIDENCE Berceni

Sud Residence Berceni este unul din cele mai mari ansambluri imobiliare dezvoltate in zona de Sud a Capitalei, mai exact in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, ce are in componenta un  numar de 9 blocuri cu regim de inaltime redus, parcuri si locuri de joaca, magazine si spatii comerciale , spatii verzi amenajate si locuri de relaxare.

In total ansamblul ofera spre vanzare 296 de unitati locative diverse: de la garsoniere simple si duble pana la apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, compartimentate excelent, atent finisate, insotite de balcoane mari gen terasa, a caror constructie a inceput deja, primele blocuri urmand a fi date in folosinta pana in luna martie a acestui an.

Amplasamentul excelent  si compartimentarea interioara extrem de ingenioasa a spatiilor locative sunt doua criterii foarte importante care au stat la baza acestui proiect. Preturile practicate precum si nivelul de finisare interioara foarte bun aduc un plus de valoare acestui proiect si il plaseaza pe locurile fruntase in topul ansamblurilor rezidentiale din Zona De Sud.

Intreg ansamblul dispune de o foarte buna functionalitate, acces facil la mijloacele de transport in comun, acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, este bransat la toate utilitatile orasului, fiind gandit inca de la inceput sa ofere locuinte excelente, confortabile si foarte spatioase pe care le poti personaliza dupa propriul gust.

Apartamentele din Sud Residence Berceni se livreaza complet finisate (la cheie) bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dotate cu: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta de import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si nu in cele din urma un loc de parcare oferit gratuit fiecarui apartament.

Modalitati de plata

Modul de achizitie al imobilelor din cadrul ansamblului este foarte variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.

Sunt acceptate toate formele de credit: credit prima casa, credit imobiliar, credit ipotecar, leasing imobiliar de la orice institutie bancara, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii care vor oferi si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.

Practic tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la consilieri de vanzari, consilieri de credite, juristi si notari va vor consilia pe tot tot parcursul derularii creditului.

Alte informatii tehnice

Tipuri de apartamente:

 • Garsoniere simple, Garsoniere duble, Apartamente 2 si 3 camere

Suprafete utile:

 • Garsoniere 32.08 mp utili, garsoniere duble 52.52 mp utili
 • Apartamente 2 camere 64.44 mp utili, 72.18 mp utili, 58.14 mp utili
 • Apartamente 3 camere 84 mp utili, 97 mp utili

Preturi apartamente:

650 €/mp – Cel mai bun pret de pe piata la ora actuala !!!

Parter inferior

 • Apartament 2 camere: 48.56 mp utili32.000 euro (tva inclus 5%)
 • 56.34 mp utili36.000 euro (tva inclus 5%)
 • 42.06 mp utili27.500 euro (tva inclus 5%)
 • Garsoniera: 26.30 mp utili18.000 euro (tva inclus 5%)
 • Garsoniera dubla: 35.40 mp utili24.000 euro (tva inclus 5%)

Parter superior + Etajele 1, 2, 3, 4 si 5

 • Apartament 2 camere: 42,06 mp utili + 16.08 mp = 58.14 mp37.000 euro (tva inclus 5%)
 • Garsoniera: 26.30 mp utili + 6.50 mp = 32.08 mp25.000 euro (tva inclus 5%)
 • Garsoniera dubla: 35.40 mp utili + 15.12 mp = 52,52 mp – 32.000 euro (tva inclus 5%)
 • Apartament 3 camere: 84 mp utili54.000 euro (tva inclus 5%)
 • Apartament 3 camere: 97 mp utili64.000 euro (tva inclus 5%)

Important: Blocurile 3, 4, 5, 6, au un regim de inaltime D+P+4E iar 7, 8 si 9 va avea D+P+5E Toate blocurile ansamblului residential vor beneficia de lift cu toate ca acestea au un regim de inaltime redus.

Spatii de recreere:

 • Curte amenajata, spatii verzi, parcare delimitata, loc de joaca pentru copii

Suprafata construita:

 • 15.000 mp

Spatii comerciale:

 • Parter blocul 1 si 2

Suprafata de teren:

 • 10.000 mp

Vecinatati:

 • Sos Berceni, Berceni Sector 4 , Metrou Dimitrie Leonida,marile magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex: Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert, Lidl), piata Berceni.

Mijloace de transport in comun:

 • Maxi Taxi, Metrou Dimitrie Leonida

Promotii in curs:

 • Apartamentele vin insotite de cate un loc de parcare oferit gratuit.
 • Tva-ul de 5 % este inclus in pretul de lista afisat.

Alte detalii

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic, si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dvs. cu prioritate, sau puteti merge direct la unul din cele trei birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro din Str. Drumul Fermei nr 99, Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei 394, Berceni, Sector 4 sau Str. Amurgului nr. 77, Popesti Leordeni– Ilfov unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Sud Residence Berceni la tel 0734.042.305 – Robert Sorin – manager de proiect.

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Vrei sa afli mai multe despre echipa SudRezidential.ro ?
VEZI VIDEO DE MAI JOS!

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact:
Catalin Grigore
Telefoane:
0729.572.570
Telefon/Fax:
021.332.53.33
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

 1. Captcha
 

Manager de Proiect

Robert Sorin

Robert Sorin

Telefon: 0734.042.305

Dezvoltator:
Grup Persoane Fizice

Arhitect:
Arhitectura si Design.ro

Incepere constructie:
15.08.2012

Stadiul constructiei:
In curs constructie

Finalizare constructiei:
15.03.2013

Tip imobil:
Bloc locuinte, Parter Inferior + Parter superior + 4 etaje

Numar total de apartamente:
296 Unitati Locative

Tipuri de apartamente:
Garsoniere simple, Garsoniere duble, Apartamente 2 si 3 camere
Cartierul Solar Berceni
Promotii Imobiliare Zona de Sud
Vizioneaza online ansamblurile noastre rezidentiale

Alte ansambluri rezidentiale in zona:

Venus Residence Metalurgiei Park

Descrierea proiectului Venus Residence Metalurgiei Park Unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare prezente in cadrul Metalurgiei Park
Apartamente 2 camere 51.20 mp
45.900 euro

Corvaris Residence Berceni Dimitrie Leonida

Dezvoltatorii conceptului Corvaris Residence anunta inceperea lucrarilor de constructie ale noului proiect imobiliar Corvaris Residence Berceni Dimitrie Leonida,
Garsoniera - 36.91 mp
30.000 euro

Kristal Residence Metalurgiei Park

Kristal Residence Metalurgiei Park va cuprinde un numar de 6 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime
Garsoniera dubla - 29,40 mp
28.800 euro
apartamente rahova
premiu cea mai mare agentie imobiliara