SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere, Metrou Aparatorii PatrieiApartament in bloc - semidecomandat

Zona: Berceni
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
3
Suprafata utila:
63,60 mp
Suprafata construita:
71 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
Parter inalt
76.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 113397
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 63,60 mp suprafata utila
 • 71 mp suprafata construita
 • etaj: Parter inalt
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 2 dormitoare
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • bucatarie deschisa
 • iluminat exterior, demisol, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul cu 3 camere oferit spre vanzare face parte din ansamblul rezidential Venus 3, imobil ce are un regim de inaltime redus (D+P+2E+3ER) si are in componenta mai multe tipuri de locuinte: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 si 3 camere.

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare, are o suprafata utila 63,60 mp si un balcon de 5,10 mp, dispune de o compartimentare bine gandita, ce permite realizarea de spatii de depozitare. Locuinta este compartimentata astfel: living+ bucatarie, hol acces, dormitor matrimonial + baie, dormitor, baie, balcon.

Ansamblul rezidential Venus 3 este amplasat in zona de Sud a Bucurestiului, pe strada Drumul Binelui, la 650 m distanta de statia de metrou Aparatorii Patriei si 350 m distanta fata de statia STB Ciceu.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Amplasat in strada Drumul Binelui, acest ansamblu rezidential ofera viitorilor locatari posibilitatea de a ajunge rapid catre numeroase puncte de interes din zona de Sud:

 • 350 m distanta pana la statia STB Ciceu (autobuze 102, 232, 312, 313);
 • 650 m distanta pana la metrou Aparatorii Patriei;
 • unitati de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 93 Emil Racovita, Universitatea Spiru Haret;
 • centre comerciale: Lidl, Mega Image, Carrefour Grand Arena, Selgros; Metro, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Piata Aparatorii Patriei;
 • Berry Fitness SPA;

Zona in care este amplasat proiectul dispune de infrastructura completa, strazile sunt asfaltate, beneficiaza de iluminat public, dar si de toate utilitatile orasului: apa (Apa Nova), canalizare, energie electrica (Enel) gaze (GDF Suez). Fiecare apartament dispune de contorizari individuale.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Imobilul  va fi edificat deasupra unui demisol, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, precum și o calitate deosebita a imobilului ales. Fiecare scara va fi dotata cu cate un lift silentios (pentru 6 persoane).

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea locuintei sunt din cele mai diverse si provin din import, tamplaria PVC REHAU 5 camere cu geam termopan  low-e, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrala de apartament 24Kw in condensare si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne din ceramica alba, usa intrare metalica antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, iar inchiderile balcoanelor sunt executate cu balustrada metalica.

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat,  sistemul constructiv la suprastructura va fi compus din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar peretii vor fi din Caramida Porotherm, finisați cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Apartamentul prezentat se vinde la pretul de 76.500 euro (TVA 5% inclus), iar avansul minim este de 5% si se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

Proiectul dispune de parcari exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 2.500 Euro + TVA, precum si de  parcari subterane, la pretul de 4.000 Euro + TVA.

BONUS: VOUCHER REDUCERE MOBEXPERT. 

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731 111 607. 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731 111 607 – Alexandra Baicoianu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, sau Soseaua Oltenitei 15-15A (intrare Popesti Leordeni), unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara