SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

2 camere, Brancoveanu, Grand Arena Mall

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Grand Arena Mall
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56.32 mp
Suprafata construita:
67 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
55.700 euro
TVA de 5% inclus
2785 euro
1671 euro
ID Oferta: 105388
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56.32 mp suprafata utila
 • 67 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

In prezentarea de mai jos regasiti detalii despre apartamentul decomandat cu doua camere ce face parte din Proiectul Family Residence Brancoveanu, un proiect imobiliar nou, amplasat intr-o zona rezidentiala cunoscuta, cu acces rapid in Bulevardul Constantin Brancoveanu si Metalurgiei. Puteti ajunge in doar cateva minute in zona centrala a Bucurestiului, pozitionarea excelenta a ansamblului fiind un criteriu de baza ca acest imobil sa fie in topul cautarilor celor mai exigenti comparatori.

Apartamentul cu doua camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila generoasa de 56.32 mp, balcon inclus, este disponibil la etajul 1 intr-un bloc cu regim de inaltime P+6E+7E retras + 8E retras.

Localizare si vecinatati:

Proiectul rezidential se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp, este amplasat in imediata apropiere a Mall-ului Grand Arena, iar accesul se face cu usurinta catre toate punctele de interes din zona: unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare, piete publice si centre comerciale, unitati spitalicesti. Distanta pana la cea mai apropiata statie de metrou – Constantin Brancoveanu poate fi parcursa in doar cateva minute;  zona dispune de infrastructura completa: strazi asfaltate si trotuare, iluminat public, parcuri si locuri de joaca dotate cu mobilier urban nou.

Mall-ul Sun Plazza, parcul Oraselul Copiilor- Brancoveanu, restaurantele si numeroasele hipermarketuri din zona va pot asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie atunci cand doriti sa locuiti intr-o zona rezidentiala moderna, completa.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Cu privire la arhitectura acestui proiect putem spune ca am reusit sa oferim un aspect modern, gandit in detaliu, incat sa multumim viitorii proprietari. La nivel de constructie se respecta cele mai riguroase cerinte din domeniu, fiind folosite cadre si grinzi din beton armat, iar pentru executia peretilor interiori dar si exteriori ai locuintelor am folosit doar caramida Porotherm, pentru a oferi performanta termica si energetica la nivel inalt.

Confortul termic dar si izolarea fonica se datoreaza folosirii celor mai moderne si eficiente sisteme de tamplarie termoizolanta atat ca functionalitate cat si ca design, dar si a unui termosistem cu polistiren expandat performant, grosime 10 cm – EPS 80.

Presupunem ca aveti o idee clara despre cum vreti sa arate caminul dumneavoastra, asa ca va punem la dispozitie o gama varianta de produse pe care le vom folosi la finisarea interioara: placi ceramice, parchet, usi de interior, usa de intrare cu sisteme antiefractie, obiecte sanitare, toate de la branduri apreciate atat in Romania, cat si in afara tarii.

Apartamentul se va preda bransat la utilitatile sectorului 4, iar acesta va fi echipat cu centrala termica in condensare de 24 KW.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 55.700 Euro TVA 5 % inclus.

Loc de parcare: 2.000 euro TVA inclus.

Apartamentul se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans de minim 5%, iar la plata integrala achitata in avans se ofera discount.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0799.877.999 – Gita Cosmin– Manager proiect

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Cosmin Gita Sud Rezidential

Cosmin Gita

Telefon: 0799.877.999

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara