- Sud Rezidential

SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!


TVA de 5% inclus
0 euro
0 euro
ID Oferta: 40447
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

  • 1 grup sanitar
  • construit in
  • contract vanzare-cumparare
  • poseda numar cadastral
  • carte funciara
  • rol fiscal

Alte informatii

Apartamentul bestial DISPONIBIL IMEDIAT, pe care il prezentam, face parte dintr-un ansamblu rezidential gandit in cele mai mici detalii si dedicat in special familiilor tinere, dar nu numai, conceput si pus in practica sa ofere rezidentilor sai confortul necesar, spatii locative variate, acces usor la mijloacele de transport in comun, siguranta si intimitate, precum si numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber.

Locuinta este alcatuita din living spatios, dormitor, hol, baie, balcon si bucatarie generoasa. Suprafata utila a apartamentului este de 56,91 mp, iar constructia este situata in zona Metalurgiei (sector 4) vis a vis de Monaco Towers, in imediata vecinatate a statiei RATB si a Metroului Dimitrie Leonida. Locuinta se afla intr-o cladire cu regim de inaltime P+6 etaje,  este disponibila la etajul 2 si se vinde complet finisata, bransata la utilitati (Apa Nova, Distrigaz si Enel) si dispune de: centrala proprie de apartament si calorifere de otel, obiecte sanitare din ceramica de buna calitate, usa metalica anti-efractie, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import. Imobilul este construit pe cadre de beton iar peretii despartitori sunt din caramida termoizolanta Porotherm. Spatiul exterior al imobilului va fi amenajat complet, cu alei pietonale, spatii de relaxare si parcari delimitate cu acces restrictionat permis doar rezidentilor, in timp ce toate apartamentele au spatii largi si sunt foarte functional compartimentate.

Pretul de 28.000 euro are inclus tva de 5 % si un loc de parcare.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne  puteti contacta la tel: 0733.670.178.  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din sos. Oltenitei nr 394 A, Berceni, Sector 4 (capat tramvaie 11 si 34), strada Amurgului, nr 77 (intrare din Sos. Berceni) sau strada Drumul Fermei, nr. 99, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona De Sud.

Vrei sa afli mai multe despre echipa SudRezidential.ro ?
VEZI VIDEO DE MAI JOS!

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Oferta reprezentata de
Alin Cirstea

Alin Cirstea

Telefon: 0721.781.019

Kristal Residence Prelungirea Ghencea
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Persu 111 Brancoveanu
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara