SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Ansamblu Rezidential Optima – 2 camere, Metrou1 DecembrieApartament in bloc - decomandat

Zona: Sector 3
Reper: Bulevardul Theodor Pallady
Numar camere:
2
Suprafata utila:
59,61 mp
Suprafata construita:
72 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
71.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 113826
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59,61 mp suprafata utila
 • 72 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • iluminat exterior
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Dacă îți dorești locuinta perfecta suntem la locul potrivit, proiectul Optima Residence Pallady dispune de astfel de apartamente, ideale pentru aceasta perioada in care un spatiu exterior personal devine o necesitate, regasim si apartamente pe parterul ansamblului ce detin curte proprie!

Pentru a satisface toate nevoile si criteriile clientilor nostri, apartamentele sunt pe diverse compartimentari , mai exact in cadrul ansamblului regasim apartamente de 2 cat si de 3 camere!

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 Localizare si vecinatati:

Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan)
Park LAKE Mall , Auchan Titan
Mega Mall
Ikea Pallady
Arena Nationala
Mijloace de transport in comun: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19, 27, 40, autobuz 246, 101, 102, 103, 311, 330. Accesul facil catre Autostrada Soarelui ne duce des cu gandul spre vacanta bine meritata!

Ansamblul dispune de securitate interna! Parcari in interiorul ansamblului disponibile atat suprateran cat si subteran

Specificatii tehnice si carateristici:

Va propunem spre achizitie astazi:
Exclusivitate! Apartament 2 camere etaj 2
Suprfata totala 59.61 ( 52.41 mp + 7.20 mp balcon).
Apartamentul se preda finisat la cheie, finisajele raman la alegerea fiecarui proprietar dintr-o paleta diversificata de produse daca rezervarea se face in timp util ,finisaje premium din import! 2 lifturi pentru fiecare bloc in parte.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 71.500 euro Tva inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5.000 euro. Pentru plata cash dezvoltatorul vine in intampinarea clientului cu o reducere din suma achitata!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.
*Poze cu titlu de prezentare*

Este timpul sa ai casa ta !

Pentru mai multe detalii despre acest imobil , ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.085.568 – Georgian Dascalu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de

Georgian Dascalu

Telefon: 0731085568

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara