SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Ansamblu Rezidential Optima – 2 camere, Metrou1 Decembrie

Sector 3, Bulevardul Theodor Pallady
 • Finalizare 2021
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
74.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11235 euro
Nr. camere: 2
An: 2020
Etaj: 2
S.U.: 59,61 mp
S.C.: 72 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 113826

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59,61 mp
 • Suprafață construită: 72 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2020)
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, interfon

Schița

Prezentare

Detalii imobil:

Dacă îți dorești locuinta perfecta suntem la locul potrivit, proiectul Optima Residence Pallady dispune de astfel de apartamente, ideale pentru aceasta perioada in care un spatiu exterior personal devine o necesitate, regasim si apartamente pe parterul ansamblului ce detin curte proprie!

Pentru a satisface toate nevoile si criteriile clientilor nostri, apartamentele sunt pe diverse compartimentari , mai exact in cadrul ansamblului regasim apartamente de 2 cat si de 3 camere!

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Optima Residence Pallady se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 Localizare si vecinatati:

Parcul Alexandru Ioan Cuza (Titan)
Park LAKE Mall , Auchan Titan
Mega Mall
Ikea Pallady
Arena Nationala
Mijloace de transport in comun: Metrou 1 Decembrie 1918, tramvai 19, 27, 40, autobuz 246, 101, 102, 103, 311, 330. Accesul facil catre Autostrada Soarelui ne duce des cu gandul spre vacanta bine meritata!

Ansamblul dispune de securitate interna! Parcari in interiorul ansamblului disponibile atat suprateran cat si subteran

Specificatii tehnice si carateristici:

Va propunem spre achizitie astazi:
Exclusivitate! Apartament 2 camere etaj 2
Suprfata totala 59.61 ( 52.41 mp + 7.20 mp balcon).
Apartamentul se preda finisat la cheie, finisajele raman la alegerea fiecarui proprietar dintr-o paleta diversificata de produse daca rezervarea se face in timp util ,finisaje premium din import! 2 lifturi pentru fiecare bloc in parte.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 74.900 euro Tva inclus.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5.000 euro. Pentru plata cash dezvoltatorul vine in intampinarea clientului cu o reducere din suma achitata!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button