SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Allegra Residence Berceni 3

Proiect Vandut!

“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Descrierea ansamblului Allegra Residence Berceni 3

Dezvoltatorii proiectului Allegra Residence lanseaza cel de-al 3-lea proiect care poarta acest nume, aflat in Zona de Sud a capitalei, mai exact pe Strada Dr. Fermei (Popesti-Leordeni cu acces din Sos. Berceni), in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida (la 5 minute de mers  pe jos), proiect ce se anunta a fi cel mai mare de pana acum din portofoliul acestora.

Allegra Residence Berceni 3 – ansamblu rezidential situat la
5 minute de metrou Dimitrie Leonida!

Ansamblul este compus din 6 blocuri de locuinte cu un regim de inaltime redus demisol+parter+4 etaje, ceea ce confera un grad ridicat de intimitate si confort intregului proiect imobiliar, dar si o buna functionalitate, in cadrul caruia se vor regasi numeroase tipuri si modele de garsoniere simple si duble, decomandate, dar si apartamente cu 2 camere spatioase, cu suprafete diverse si excelent compartimentate.

Primele blocuri vor fi deservite la parter de spatii comerciale destinate magazinelor si activitatilor comerciale, care pot aduce un plus de confort rezidentilor ansamblului fara sa afecteze intreaga functionalitate si linistea acestora.

Spatii verzi amenajate, parcari asigurate si delimitate, spatii pentru utilitati publice amenajate special, spatii pentru parcarea oaspetilor, precum si paza permanenta sau supravegherea video, sunt numai o parte din facilitatile pe care le ofera acest ansamblu, in care cu siguranta veti gasi apartamentul pe care il cautati datorita excelentei ofertei imobiliare si a preturilor decente practicate de acesta.

Blocurile sunt construite pe cadre si grinzi de beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este realizata din caramida Porotherm pentru o mai buna izolare termica si fonica. Finisajele sunt de ultima generatie si provin de la firme de renume in domeniu, fiind puse in practica de catre o companie specializata in amenajari interioare.

Amplasat la o mica distanta de statia de metrou Dimitrie Leonida proiectul imobiliar dezvoltat sub numele de Allegra Residence Berceni 3, propune una dintre cele mai bune si mai inovative solutii locative din zona de Sud, pe care cu siguranta o veti aprecia datorita amplasamentului ideal, a compartimentarilor excelente, dar si a gradului inalt de finisare interioara a apartamentelor.

Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Allegra Residence Berceni 3 se vand complet finisate (la cheie), se predau bransate la toate utilitatile, contorizate separat, vor dispune de centrala proprie de apartament, au inclus in pret  TVA-ul de 5% si dispun de parcare asigurata.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs. si sa-l personalizati dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Allegra Residence Berceni este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, precum  confort, siguranta, preturi de achizitie decente si garantia unei alegeri potrivite. Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara, precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Apartamente in Allegra Residence Berceni 3

Etaj Nr. apartament Tip. ap S. utila Pret Schita
demisol Ap. 1/5 2 camere 48,68 mp 34.000
euro
apartament Allegra Residence Berceni
demisol Ap. 2/4 2 camere 45,59 mp 31.500
euro
apartamente 2 camere Berceni
demisol Ap. 3 garsoniera dubla 39,68 mp 28.000
euro
garsoniera duble Allegra Residence
etaje 1-4 Ap. 8/13/18/23 2 camere 45,40 mp 34.000
euro
etaje 1-4 Ap. 6/10/11/15/16/20/21/25 2 camere 60,58 mp 41.500
euro
etaje 1-4 Ap. 7/9/12/14/17/19/22/24 2 camere 57,49 mp 39.000
euro

Credite rapide

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje excelente, executate de catre  firme de renume in domeniu, sunt contorizate separat si dispun de:

 • centrala proprie si calorifere;
 • usi interioare de foarte buna calitate;
 • usa intrare antiefractie;
 • tamplarie pvc cu geam termopan import Germania;
 • gresie, faianta si parchet import Spania;
 • obiecte sanitare moderne in baie;
 • locul de parcare este oferit gratuit.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii legate de ansamblul Allegra Residence Berceni 3 la telefon 0731.491.608 – Adriana Mitrea – manager de proiect.

Citeste mai multe

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button