Brown Residence Brâncoveanu

Brown Residence Brâncoveanu

PROIECT VANDUT!

“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

REGIM INALTIMEP+6E
DATA PREDAREFinalizat
Contacteaza-ne

Prezentare

Proiect Vandut!

“Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Dezvoltatorii conceptului Brown Residence au initiat o investitie de amploare in zona Brancoveanu-Postalionului, Bucuresti, Sector 4 unde au inceput deja constructia noului proiect imobiliar numit – Brown Residence Brancoveanu.

Acestia dispun de o experienta vasta in dezvoltarea si constructia de ansambluri imobiliare de mari dimensiuni in Bucuresti si nu numai, depasind anul trecut numarul de 1.000 de apartamente livrate clientilor, in proiectele anterioare sub acelasi brand.

Dorindu-se a fi un etalon al celorlalte proiecte imobiliare de pana acum, noul proiect este compus din doua blocuri de locuinte mixte, avand un regim de inaltime redus, ce nu depaseste 6 etaje, insumand un numar de 100 de unitati locative.

Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Brown Residence Brancoveanu dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile, care satisfac cele mai exigente cerinte.

Alte puncte forte ale acestui nou proiect sunt: finisajele de calitate superioara, echipamentele moderne utilizate la amenajarea intregului proiect dar si amenajarea exterioara completata cu spatii verzi si de relaxare sau locuri de joaca.

In cadrul primei faze a proiectului Brown Residence Brancoveanu veti putea achizitiona si un produs nou, inedit, constand in apartamente spatioase si decomandate, care dispun de curte proprie!

Fiind amplasat in zona Brancoveanu, in sectorul 4 al capitalei, intr-una din cele mai noi zone rezidentiale, proiectul dispune de infrastructutra completa, bransare la toate utilitatile sectorului 4 (Apa Nova, Enel, Distrigaz), drumuri si cai de acces rapide si sigure, acces facil la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, iar distanta ce trebuie parcursa pentru a ajunge la cea mai mare zona comerciala este de cateva minute, unde sunt comasate magazine si centre comerciale diverse precum: Grand Arena Mall, Metro, Auchan, Jumbo, Hornbach, Selgros, Carrefour  sau Lidl.

Structura imobilelor din cadrul Brown Residence Brancoveanu se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic emis in 2013.

In cadrul ansamblului Brown Residence Brancoveanu se vor amenaja parcari pentru toate apartamentele si pentru vizitatorii acestora oferite spre vanzare, separat de pretul apartamentului, la pretul de 2.500 euro (TVA inclus – 19%) pentru un loc de parcare in blocul 1 si 3.000 euro (TVA inclus – 19%) pentru blocul 2.

Despre Sectorul 4:

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, a parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.

Aprobarea noului PUZ al zonei de Sud a Sectorului 4 este o mare realizare administrativa si urbanistica, fiind de o reala importanta pentru dezvoltarea coerenta, astfel incat putem spune ca zona de Sud a Sectorului 4 va deveni si mai atractiva atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei care urmeaza trendul de urbanizare a Romaniei, prin care tinerii migreaza catre marile orase din Romania, estimandu-se ca peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuinta in aceasta zona din Capitala, alaturi de cei peste 322.856 de locuitori deja existenti, conform datelor Institutului National de Statistica, din luna iunie 2018.

Nu trebuie uitat faptul ca Sectorul 4 al Capitalei ofera o excelenta proximitate fata de institutii de invatamant, centre comerciale, parcuri, stabilimente cu servicii medicale, sali de sport, sedii de institutii publice si alte locuri ce prezinta interes, fiind anuntate lucrari importante de reabilitare si modernizare atat a acestor zone de interes public, cum este proiectul de modernizare si extindere a constructiilor din ansamblul Piata agroalimentara Berceni-Sudului, largirea principalelor artere de circulatia si a marilor bulevarde din sector (sos Berceni,Strada Turnu Magurele, B-dul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita etc) precum si proiectele de modernizare si extindere a numeroase unitati de invatamant din Sectorul 4, acesta reprezentand un factor de mare interes pentru familiile tinere care sunt in cautarea unei locuinte noi.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investitii in infrastructura, precum Pasajul Mihai Bravu si cel de la Piata Sudului, iar in urmatorul an va fi finalizat podul peste Dambovita de la Nicolae Grigorescu, care va face legatura intre intersectia Vitan-Barzesti – Oltenitei cu partea de est a Capitalei; la acest capitol trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca in premiera peste jumatate din bugetul primariei (55 milioane de euro), iar aceasta a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro si va asigura mai mult decat dublarea acestor fonduri, suma totala destinata investitiilor ajunge astfel la 123 de milioane de euro, fapt care nu poate decat sa ii bucure atat pe investitori (dezvoltatorii imobiliari), cat si pe cei care doresc sa se mute in aceasta zona a Capitalei.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite  moduri pentru finisarea interioara a locuintei conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Gealan cu 5 camere cu geam low-E  4 anotimpuri si glafuri interioare/exterioare, usile de interior folosite sunt Porta Doors, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – Victrix Exa, lifturi silentioase Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu granit sau balustradele de inox.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilului este unul redus, blocul dispune de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modalitate de plata:

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este una extrem de variata si  mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Prima Casa, credite ipotecare, imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Intra pe credit24h.ro sau suna acum la nr. 0731.111.600 si afla mai multe detalii!

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de Sudrezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Noul Brown Residence Brancoveanu la tel:

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.