Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, aflat la doar 7 km de piata Unirii, ce a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte in 35 de blocuri.

Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde in continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

SUPRAFATA TEREN22.000 mp
REGIM INALTIMED+P+9E
PRETURI DE LA45.900 euro
+ TVA
DATA PREDARENoiembrie 2023
NUMAR DE BLOCURI6
NUMAR DE APARTAMENTE600
NUMAR DE PARCARI650
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Prezentare

Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 2500 de locuinte livrate in ultimii ani, cu titluri precum “Cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 5”, plecam din nou increzatori la drum, cu o noua etapa, care va reflecta experienta dobandita de-a lungul timpului, pasiunea si dedicarea pe care le punem in fiecare etapa a proiectului nostru, precum si calitatea de la care nu am facut niciodata rabat.

Bazele proiectului au fost puse in anul 2012 cand au inceput primele lucrari de constructie, iar de la inceputul anului 2013 Confort Urban Residence Rahova a livrat anual cate 8 blocuri complet finalizate, cu un numar de aproximativ 500 de apartamente.

In prezent Confort Urban numara peste 2500 de apartamente locuite deja, asta insemnand peste 35 de blocuri date in folosinta.

Promenada comerciala din cadrul ansamblului gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: supermarket, Exclusive 363 Kids&Play, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym.

Noua etapa a proiectului se desfasoara pe o suprafata de peste 22.000 mp si prevede 6 blocuri, cu un regim de inaltime de P+8Er si D+P+9 Etaje, peste 7000 mp de spatii verzi, loc de joaca, precum si o noua promenada comerciala.

Accesul in ansamblu este securizat cu bariera, iar aceasta etapa va fi complet delimitata de cele anterioare, fiind complet ingradita.

Proiectul va dispune de aproximativ 600 de unitati locative, de la garsoniere, pana la 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili.

Parcarile exterioare vor fi dezmembrate cadastral si vor putea fi achizitionate la pretul de 4500 Euro, TVA inclus!

Localizare

Soseaua Salaj nr. 383A, Sector 5, Bucuresti, la numai 7 km de centrul capitalei, in apropierea punctelor de interes, institutiilor publice, centrelor comerciale si beneficiaza de infrastructura completa cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Mijloace de transport

 AUTOBUZ: 117, 139, 220, 226, 227

 TRAMVAI: 32

Autobuzul 117, statia Confort Urban face legatura cu Piata Unirii, traseul fiind unul scurt si facil de doar 15 minute, iar autobuzul 227 face legatura cu Piata Rahova sau Cora Alexandriei.

 • 5 minute pana la Cora Alexandriei
 • 10 minute pana la Liberty Mall
 • 10 minute pana la Parcul Carol
 • 10 minute pana la Promenada Comerciala Vulcan
 • 15 minute (7 km) pana la Piata Unirii
 • 15 minute (5 km) pana la Afi Cotroceni

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna, la doar 10 m se afla statia STB Confort Urban, drumurile sunt asfaltate si infrastructura este completa. Proiectul este bransat la toate utilitatile: Apa Nova, Distrigaz, Enel, beneficiaza de acces pietonal in conditii civilizate, iar in imediata vecinatate se afla mai toate punctele de interes major cum ar fi: institutii de invatamant, unitati spitalicesti, gradinite si crese, mari centre comerciale si hipermarketuri, centre de afaceri si nu in ultimul rand cele doua mari zone comerciale amplasate foarte aproape de ansamblu si anume Piata Rahova si Piata Pucheni.

Alte detalii:

Spatii de recreere:

 • Spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii, parcari amenajate, cai de acces interioare asfaltate, acces securizat si monitorizat.

Spatii comerciale:

 • Magazine la Parter

Suprafata de teren:

 • peste 60.000 mp

Vecinatati:

 • Soseaua Alexandriei, Piata Rahova, marile magazine si centre comerciale aflate in zona.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Finisaje / dotari

 • centrala Immergas 24 Kw prin condensare;
 • tamplarie PVC Veka 5 camere / geam termopan Low-E;
 • usi Bella Casa;
 • gresie, faianta import Spania;
 • parchet import – laminat dublu click 8 mm;
 • obiecte sanitare moderne Cersanit;
 • usa intrare antiefractie;
 • termo-izolatie 10 cm polistiren expandat;
 • tencuiala decorativa exterioara Baumit;
 • utilitati: Enel, Distrigaz, Apa Nova;
 • supraveghere video permanenta;
 • locuri de joaca pentru copii;
 • spatii verzi, spatii de relaxare;
 • stalpi si diafragme beton armat;
 • sapa mecanizata;
 • tencuiala mecanizata Baumit;
 • vopsea lavabila interior Savana;
 • lift ultrasilentios hidraulic;
 • calorifere otel import Italia;
 • compartimentare exterioara si interioara din caramida Porotherm.

Trebuiesc mentionate de asemenea marile magazine si galeriile comerciale aflate in apropiere cum sunt: Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat, Liberty Mall, iar daca la toate acestea adugam si faptul ca in 15 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem siguri ca in cel mai scurt timp veti deveni rezidenti in Confort Urban Residence – Rahova.  

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, o excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, curtea exterioara spatioasa si foarte bine amenajata, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii amenajate excelent, spatii verzi si locuri speciale pentru relaxare, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, sunt numai cateva dintre motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Confort Urban Residence – Rahova.

Confort Urban Residence Rahova face parte din categoria selecta a ansamblurilor rezidentiale concepute si gandite sa ofere nu numai o simpla locuinta clientului final, ci un apartament deosebit, intr-un ansamblu de renume din capitala in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute. In plus, ne mandrim cu experienta proiectelor precedente: Confort Urban Residence 1 din Strada Amurgului nr. 33 Sector 5 si Confort Urban Residence 2 din Strada Nicolae Porojan nr. 8-10 Sector 5, Bucuresti. Suntem siguri ca noua etapa a  Confort Urban Residence Rahova va fi un  proiect imobiliar de succes, in care peste 3000 de familii se vor bucura in fiecare zi de alegerea facuta.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Confort Urban Park Blocul 3

*Promotie pentru Tipul 19, un loc de parcare inclus in pretul de achizitie.

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip 1Demisol49.50 mp + 12.90 mp curte de lumina = 62.40 mp63.400 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 2Demisol41.70 mp + 8.20 mp curte de lumina = 49.90 mp51.400 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 3Demisol54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp63.400 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 4Demisol36.80 mp + 6.20 mp curte de lumina = 43.00 mp45.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 5Demisol39.40 mp + 12.00 mp curte de lumina = 51.40 mp51.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 6Demisol40.00 mp + 5.30 mp curte de lumina = 45.30 mp46.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 7Demisol50.70 mp + 12.10 mp curte de lumina = 62.80 mp64.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 8Demisol42.90 mp + 4.00 mp curte de lumina = 46.90 mp52.400 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 Camere Tip 9Demisol50.70 mp + 8.80 mp curte de lumina = 59.50 mp61.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 10Parter49.10 mp + 5.50 mp balcon = 54.60 mp69.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 11Parter48.80 mp + 6.60 mp balcon = 55.40 mp68.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 12Etaj P-842.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp58.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 13Etaj P-867.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp94.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 14Etaj P-852.50 mp + 5.90 mp balcon = 58.40 mp 72.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 15Etaj P-843.80 mp + 4.40 mp balcon = 48.20 mp60.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 16Etaj P-851.40 mp + 8.50 mp balcon = 59.90 mp73.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 17Etaj P-870.50 mp + 8.30 mp balcon = 78.80 mp97.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 18Etaj 1-836.00 mp + 5.50 mp balcon = 41.50 mp47.900 Euro + TVA8apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 19Etaj 1-842.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp61.900 Euro + TVA16apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 20Etaj 936.00 mp + 5.50 mp balcon = 41.50 mp47.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 21Etaj 942.40 mp + 4.40 mp balcon = 46.80 mp57.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 22Etaj 967.30 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.30 mp93.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 23Etaj 952.60 mp + 6.00 mp balcon = 58.60 mp71.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 24Etaj 942.70 mp + 6.70 mp balcon = 49.40 mp61.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 25Etaj 942.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp61.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 26Etaj 943.80 mp + 4.40 mp balcon = 47.90 mp59.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 27Etaj 984.00 mp + 8.40 mp balcon + 58.40 mp terasa = 150.80 mpIndisponibil1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Blocul 4

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip 1Demisol50.80 mp + 13.40 mp curte de lumina = 64.20 mp63.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 2Demisol42.40 mp + 8.50 mp curte de lumina = 50.90 mp52.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 3Demisol54.90 mp + 7.80 mp curte de lumina = 62.70 mp66.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 4Demisol37.70 mp + 6.50 mp curte de lumina = 44.20 mp49.245 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 5Demisol39.90 mp + 12.30 mp curte de lumina = 52.20 mp55.545 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 6Demisol40.70 mp + 5.40 mp curte de lumina = 46.10 mp47.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 7Demisol51.40 mp + 12.80 mp curte de lumina = 64.20 mp65.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 8Demisol43.70 mp + 4.40 mp curte de lumina = 48.10 mp52.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 Camere Tip 9Demisol52.30 mp + 9.40 mp curte de lumina = 61.70 mp66.045 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 10Parter49.10 mp + 5.50 mp balcon = 54.60 mp69.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 11Parter48.80 mp + 6.60 mp balcon = 55.40 mp68.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 12Etaj P-842.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp58.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 13Etaj P-867.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp94.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 14Etaj P-852.50 mp + 5.90 mp balcon = 58.40 mp 72.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 15Etaj P-843.80 mp + 4.40 mp balcon = 48.20 mp60.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 16Etaj P-851.40 mp + 8.50 mp balcon = 59.90 mp73.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 17Etaj P-870.50 mp + 8.30 mp balcon = 78.80 mp97.900 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 18Etaj 1-836.00 mp + 5.50 mp balcon = 41.50 mp47.900 Euro + TVA8apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 19Etaj 1-842.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp60.900 Euro + TVA16apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
GarsonieraTip 20Etaj 936.00 mp + 5.50 mp balcon = 41.50 mp47.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 21Etaj 942.40 mp + 4.40 mp balcon = 46.80 mp57.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 22Etaj 967.30 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.30 mp93.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
2 CamereTip 23Etaj 952.60 mp + 6.00 mp balcon = 58.60 mp71.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 24Etaj 942.70 mp + 6.70 mp balcon = 49.40 mp59.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 25Etaj 942.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp59.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Garsoniera dublaTip 26Etaj 943.80 mp + 4.40 mp balcon = 47.90 mp59.900 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
3 CamereTip 27Etaj 984.00 mp + 8.40 mp balcon + 58.40 mp terasa = 150.80 mpIndisponibil1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 117, 139, 220, 226, 227, Tramvai:32

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Liberty Mall, Vulcan Value Center, Cora Alexandriei, Afi Cotroceni

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 50 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 150 metri
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

In ceea ce priveste modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence, acesta este foarte variat, extrem de flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului. Oferim posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, sa o poata faca atat cu ajutorul bancii, cat si cu resurse proprii si plata esalonata.

Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Noua Casa”, credit imobiliar, credit ipotecar, sau leasingul imobiliar, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.

Practic tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara (500 Euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157 pentru mult mai multe detalii, sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0725 740 901 – Call Center Confort Urban Residence.

Contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online pe www.conforturban.ro sau www.sudrezidential.ro si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157, Bucuresti, Sector 5, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in CONFORT URBAN Residence la numarul de telefon: 0729.572.570.

Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

 

Disclaimer:  Sistemul de plata in (rate) transe de pret, in cadrul acestui proiect rezidential, se va aplica la contractarea unui apartament in perioada 01.08.2022-31.07.2023.

 Dezvoltatorul imobiliar  îşi rezervă dreptul de a aduce orice modificări proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări. 

Sistemul de plata in rate presupune achitarea pretului in mai multe transe de pret. Plata in transe de pret nu reprezinta o activitatea de creditare conform Ordinului ANPC nr. 4/2017 si OUG 52/2016, ci o plata esalonata a pretului, fara dobanda, conform conditiilor stabilite cu vanzatorul prin antecontract.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie