Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri.

Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

SUPRAFATA TEREN22.000 mp
REGIM INALTIMED+P+9E
PRETURI DE LA45.900 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI6
NUMAR DE APARTAMENTE600
NUMAR DE PARCARI650
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Garsoniera dubla, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Confort Urban Park Residence

Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 2500 de locuinte livrate in ultimii ani, cu titluri precum “Cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 5”, plecam din nou increzatori la drum, cu o noua etapa, care va reflecta experienta dobandita de-a lungul timpului, pasiunea si dedicarea pe care le punem in fiecare etapa a proiectului nostru, precum si calitatea de la care nu am facut niciodata rabat.

Bazele proiectului au fost puse in anul 2012 cand au inceput primele lucrari de constructie, iar de la inceputul anului 2013 Confort Urban Residence Rahova a livrat anual cate 8 blocuri complet finalizate, cu un numar de aproximativ 500 de apartamente.

In prezent, Confort Urban numara peste 2500 de apartamente locuite, ceea ce inseamna peste 35 de blocuri date in folosinta.

Promenada comerciala din cadrul ansamblului gazduieste astazi numeroase spatii comerciale menite sa sporeasca gradul de confort al rezidentilor, printre care se numara: supermarket, Exclusive 363 Kids&Play, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market, sala de fitness si ingrijire corporala Urban Gym.

Noua etapa a proiectului se desfasoara pe o suprafata de peste 22.000 mp si include 6 blocuri cu regim de inaltime de P+8Er si D+P+9 Etaje, oferind peste 7000 mp de spatii verzi, locuri de joaca si o noua promenada comerciala.

Accesul in ansamblu este securizat cu bariera, iar aceasta etapa va fi complet delimitata de cele anterioare, fiind complet ingradita.

Proiectul va dispune de aproximativ 600 de unitati locative, variind de la garsoniere la apartamente cu 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili.

Parcarile exterioare vor fi dezmembrate cadastral si vor putea fi achizitionate la pretul de 5.500 Euro, TVA inclus!

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare excelenta, la numai 10 metri de statia STB Confort Urban, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa. Proiectul este conectat la toate utilitatile, inclusiv Apa Nova, Distrigaz si Enel, oferind acces pietonal civilizat si fiind in proximitatea tuturor punctelor de interes majore, precum institutii de invatamant, unitati medicale, gradinite, centre comerciale si hipermarketuri, centre de afaceri, alaturi de cele doua mari zone comerciale, Piata Rahova si Piata Pucheni.

Facilitati premium si avantaje exclusive!

Am demarat procesul de rezervari pentru blocul 5 Confort Urban Park Residence, o etapa noua si entuziasmanta in cadrul proiectului nostru rezidential.

Aceasta noua etapa se distinge si prin introducerea unor serii de facilitati si imbunatatiri atent concepute, cu scopul de a oferi rezidentilor un nivel superior de confort si calitate a vietii.

Printre acestea se numara sistemul de incalzire prin pardoseala, care ofera o distributie uniforma a caldurii in intreaga locuinta, precum si pregatirea infrastructurii pentru instalarea sistemelor de aer conditionat, asigurand un climat interior optim indiferent de sezon.
In plus, incepand cu blocul 5 se vor integra sisteme moderne de panouri solare destinate alimentarii zonelor comune in imobilele ce urmeaza sa fie edificate, un pas important catre sustenabilitate si reducerea costurilor de intretinere.

De asemenea, balcoanele noilor locuinte vor fi inchise conform unor standarde prestabilite, oferind astfel un spatiu suplimentar care poate fi utilizat pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice.

Aceasta caracteristica adauga un plus de valoare apartamentelor, extinzand spatiul de locuit si oferind o vedere panoramica fara a compromite confortul termic.

Mai mult, proiectul rezidential este in curs de obtinere a precertificarii Green Homes, un aspect ce subliniaza angajamentul fata de constructiile eco-friendly si eficienta energetica.

Aceasta initiativa nu doar ca protejeaza mediul, dar asigura si un standard de viata superior pentru toti rezidentii, promovand sanatatea, bunastarea si reducerea amprentei de carbon.

In consecinta, noile unitati locative ce urmeaza a fi construite incepand cu data de 1 ianuarie 2024 in cadrul proiectului Confort Urban Park Residence reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care se afla in cautarea unei locuinte moderne, confortabile si accesibile .

Finisaje / dotari

 • centrala Immergas 24 Kw prin condensare;
 • tamplarie PVC Veka 5 camere/geam termopan Low-E;
 • usi Bella Casa;
 • gresie, faianta import Spania;
 • parchet import – laminat dublu click 8 mm;
 • obiecte sanitare moderne Cersanit;
 • usa intrare antiefractie;
 • termo-izolatie 10 cm polistiren expandat;
 • tencuiala decorativa exterioara Baumit;
 • utilitati: Enel, Distrigaz, Apa Nova;
 • supraveghere video permanenta;
 • locuri de joaca pentru copii;
 • spatii verzi, spatii de relaxare;
 • stalpi si diafragme beton armat;
 • sapa mecanizata;
 • tencuiala mecanizata Baumit;
 • vopsea lavabila interior Savana;
 • lift ultrasilentios hidraulic;
 • calorifere otel import Italia;
 • compartimentare exterioara si interioara din caramida Porotherm.

Pre-certificare Green Homes

Catalog Confort Urban Green Homes

De asemenea, trebuie mentionate marile magazine si galeriile comerciale din apropiere, cum ar fi Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat si Liberty Mall. Adaugand faptul ca in doar 15 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem convinsi ca veti deveni rezidenti in Confort Urban Residence – Rahova in cel mai scurt timp.

Arhitectura deosebita, contemporana, cu elemente liniare si volumetrie simpla, compartimentarea exceptionala a apartamentelor, functionalitatea impecabila a intregului complex, precum si atentia acordata amenajarii zonelor aferente, cu alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, zone de joaca pentru copii bine concepute, spatii verzi si zone special amenajate pentru relaxare, sunt motive suficiente pentru a va indruma atentia catre aceasta oferta generoasa de locuinte spatioase, finisate cu atentie si disponibile la un pret avantajos, in noul Confort Urban Park Residence.

Confort Urban Residence Rahova se incadreaza in categoria ansamblurilor rezidentiale de elita, proiectate pentru a oferi nu doar o simpla locuinta clientilor finali, ci apartamente distincte, intr-un ansamblu de renume din capitala unde confortul, intimitatea si siguranta sunt prioritati absolute. Ne mandrim, de asemenea, cu experienta dobandita in proiectele anterioare: Confort Urban Residence 1 de pe Strada Amurgului nr. 33, Sector 5, si Confort Urban Residence 2 de pe Strada Nicolae Porojan nr. 8-10, Sector 5, Bucuresti. Suntem increzatori ca noua etapa a Confort Urban Residence Rahova va fi un proiect imobiliar de succes, in care peste 3000 de familii se vor bucura in fiecare zi de alegerea facuta.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Confort Urban Park Blocul 3

Preturi promotionale disponibile in perioada 01.04.2024 - 30.06.2024.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereDemisol54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp60.110 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 22 Camere Demisol50.70 mp + 8.80 mp curte de lumina = 59.50 mp58.665 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 32 CamereParter49.10 mp + 5.50 mp balcon = 54.60 mp67.335 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 4Garsoniera dublaParter48.80 mp + 6.60 mp balcon = 55.40 mp66.372 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 5Garsoniera dublaEtaj P-842.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp56.739 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 63 CamereEtaj P-867.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp91.417 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 72 CamereEtaj P-852.50 mp + 5.90 mp balcon = 58.40 mp 70.225 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 82 CamereEtaj P-851.40 mp + 8.50 mp balcon = 59.90 mp71.188 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 93 CamereEtaj P-870.50 mp + 8.30 mp balcon = 78.80 mp94.307 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 10Garsoniera dublaEtaj 1-842.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp57.702 Euro + TVA16apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 11Garsoniera dublaEtaj 942.40 mp + 4.40 mp balcon = 46.80 mp54.812 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 123 CamereEtaj 967.30 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.30 mp88.528 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 132 CamereEtaj 952.60 mp + 6.00 mp balcon = 58.60 mp68.298 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 14Garsoniera dublaEtaj 942.70 mp + 6.70 mp balcon = 49.40 mp55.775 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 15Garsoniera dublaEtaj 942.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp55.775 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Blocul 4

Preturi promotionale disponibile in perioada 01.04.2024 - 30.06.2024.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereDemisol50.80 mp + 13.40 mp curte de lumina = 64.20 mp61.073 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 2Garsoniera dublaEtaj P-842.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp56.739 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 33 CamereEtaj P-867.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp91.417 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 43 CamereEtaj P-870.50 mp + 8.30 mp balcon = 78.80 mp94.307 Euro + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 5Garsoniera dublaEtaj 1-842.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp57.702 Euro + TVA16apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 6Garsoniera dublaEtaj 942.40 mp + 4.40 mp balcon = 46.80 mp54.812 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 73 CamereEtaj 967.30 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.30 mp88.528 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 82 CamereEtaj 952.60 mp + 6.00 mp balcon = 58.60 mp68.298 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 9Garsoniera dublaEtaj 942.70 mp + 6.70 mp balcon = 49.40 mp55.775 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 10Garsoniera dublaEtaj 942.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp55.775 Euro + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Blocul 5

Bloc precertificat Green Homes

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereDemisol49.50 mp + 12.90 mp curte de lumina = 62.40 mp63.400 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 2Garsoniera dublaDemisol46 mp + 3.90 mp curte de lumina = 49.90 mp51.400 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 32 CamereDemisol54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp63.400 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 4GarsonieraDemisol36.80 mp + 6.20 mp curte de lumina = 43.00 mp45.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 5Garsoniera dublaDemisol39.40 mp + 12.00 mp curte de lumina = 51.40 mp51.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 6GarsonieraDemisol40.00 mp + 5.30 mp curte de lumina = 45.30 mp46.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 72 CamereDemisol50.70 mp + 12.10 mp curte de lumina = 62.80 mp65.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 8Garsoniera dublaDemisol42.90 mp + 4.00 mp curte de lumina = 46.90 mp52.400 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 92 CamereDemisol50.70 mp + 8.80 mp curte de lumina = 59.50 mpINDISPONIBIL1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 102 CamereParter49.10 mp + 5.90 mp balcon = 55 mp69.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 11Garsoniera dublaParter48.80 mp + 7.00 mp balcon = 55.80 mp69.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 12Garsoniera dublaEtaj P-846.00 mp58.900 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 133 CamereEtaj P-867.10 mp + 1.00 mp balcon + 12.60 mp balcon = 80.70 mp94.900 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 142 CamereEtaj P-852.50 mp + 6.40 mp balcon = 58.90 mp 73.500 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 15Garsoniera dublaEtaj P-843.80 mp + 4.80 mp balcon = 48.60 mp62.900 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 162 CamereEtaj P-851.40 mp + 9.10 mp balcon = 60.50 mp74.900 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 173 CamereEtaj P-870.50 mp + 8.90 mp balcon = 79.40 mp97.900 + TVA9apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 18GarsonieraEtaj 1-836.00 mp + 5.90 mp balcon = 41.90 mp51.900 + TVA8apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 19Garsoniera dublaEtaj 1-842.80 mp + 7.20 mp balcon = 50.00 mp61.900 + TVA16apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 20GarsonieraEtaj 936.00 mp + 5.90 mp balcon = 41.90 mp49.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 21Garsoniera dublaEtaj 946.00 mp57.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 223 CamereEtaj 967.30 mp + 1.00 mp balcon + 12.60 mp balcon = 80.90 mp92.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 232 CamereEtaj 952.60 mp + 6.40 mp balcon = 59.00 mp72.000 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 24Garsoniera dublaEtaj 942.70 mp + 7.20 mp balcon = 49.90 mp59.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 25Garsoniera dublaEtaj 942.80 mp + 7.20 mp balcon = 50.00 mp59.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 26Garsoniera dublaEtaj 943.80 mp + 4.80 mp balcon = 48.60 mp61.900 + TVA1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti
Tip 273 CamereEtaj 984.00 mp + 9.00 mp balcon + 58.40 mp terasa = 151.40 mpINDISPONIBIL1apartamente Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 117, 139, 220, 226, 227, Tramvai:32

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Liberty Mall, Vulcan Value Center, Cora Alexandriei, Afi Cotroceni

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 50 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 150 metri
Centru 7 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence este extrem de variat, flexibil si bine structurat de catre departamentul de vanzari al proiectului. Oferim posibilitatea tuturor celor interesati sa-si procure o locuinta in ansamblu sa opteze fie pentru finantare bancara, fie sa utilizeze resursele proprii, beneficiind si de optiunea platii esalonate.

Sunt acceptate toate formele de credit, inclusiv creditul „Noua Casa”, creditul imobiliar, creditul ipotecar sau leasingul imobiliar de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare. Echipa noastra din biroul de vanzari va oferi asistenta gratuita pentru intocmirea dosarului necesar obtinerii creditului, asigurandu-va astfel suportul necesar in procesul de finantare.

Practic, tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara (500 Euro), iar imediat intreaga echipa de profesionisti, inclusiv consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati, va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157 pentru mult mai multe detalii, sau ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0725 740 901 - Call Center Confort Urban Residence.

Contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online pe www.conforturban.ro sau www.sudrezidential.ro si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157, Bucuresti, Sector 5, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a verifica disponibilitatea imobilelor in CONFORT URBAN Residence, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0729.572.570.

Informatiile cu privire la preturi, suprafete si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si sunt furnizate in urma informatiilor oferite de acesta. Ele au caracter orientativ si nu implica in niciun fel responsabilitatea SudRezidential.ro.

Acum si prin sistemul de plati esalonate! https://www.conforturban.ro/promotii/

 

Disclaimer: Sistemul de plata in (rate) transe de pret, in cadrul acestui proiect rezidential, se va aplica la contractarea unui apartament in perioada 01.01.2024-30.06.2024.

Dezvoltatorul imobiliar isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot suferi modificari. 

Sistemul de plata in rate presupune achitarea pretului in mai multe transe de pret. Plata in transe de pret nu reprezinta o activitatea de creditare conform Ordinului ANPC nr. 4/2017 si OUG 52/2016, ci o plata esalonata a pretului, fara dobanda, conform conditiilor stabilite cu vanzatorul prin antecontract.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.