SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Logo Corvaris Residence Villas

Corvaris Residence Villas

Noul proiect rezidential Corvaris Residence Villas este aflat in Judetul Ilfov la intrarea in Comuna Berceni. Proiectul este compus din vile individuale si alipite in calcan (tip duplex) si vin insotite de teren in proprietate.

Suprafată teren

6000 mp

Regim înălțime

P+1

Prețuri de la

95.000 euro

Dată predare

Iunie 2021

Corvaris Residence Berceni

Sustinem diversitatea locativa si libertatea de a alege spatiul de locuit care ti se potriveste motiv pentru care dorim sa va propunem astazi un nou concept imobiliar foarte cerut in ultima perioada de catre clientii tineri si de familiile aflate la inceput de drum, si anume apartamentele noi, spatioase, aflate intr-un imobil cu regim de inaltime redus, tip vila care sa ofere posibilitatea detinerii si unui  teren in proprietate.

Unul dintre argumentele principale, care stau la baza proiectului Corvaris Residence Berceni este crearea de locuinte noi, moderne, individuale sau alipite in calcan care detin in propietate si un teren liber de constructii in care iti poti amenaja propria gradina sau un loc de joaca util copiilor sau poate pur si simplu un spatiu de relaxare doar pentru voi doi asa cum ai visat.

Imobilele care compun noul proiect rezidential aflat in Judetul Ilfov la intrarea in Comuna Berceni, sunt imobile parter + etaj, ce compun o comunitate de vile individuale si alipite in calcan (tip duplex) ale caror suprafete variaza de la 100 mp utili pana la 110 mp utili si vin insotite de teren in propietate(curte libera) cu suprafete diverse: 80,110,120,130,150,pana la 200 mp ceea ce confera cu adevarat un sentiment de intimitate atat de necesar dupa o zi de lucru la birou.

“Ne place sa dam posibilitatea oamenilor sa aleaga din cat mai multe variante locative si acesta este un aspect important de la care am plecat atunci cand am gandit noul proiect din Comuna Berceni care, in opinia noastra exceleaza din toate punctele de vedere.

Posibilitatea de a alege se reflecta si in pret, variantele fiind pentru toate bugetele si cerintele cumparatorilor, la unele dintre cele mai bune preturi disponibile pe piata si cu un raport pret/calitate excelent.”

Sursa : Dezvoltatori Brand Corvaris Residence Berceni.

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat la intrarea in Comuna Berceni pe strada Padurea Craiului foarte aproape de linia de centura a Capitalei.

Modernizare Soseaua Berceni:

Dupa cum probabil stiti deja Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip park and ride amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si Imgb, dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida fara cozi la trecerea  dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici deoarece trebuie sa va spunem si despre noua statie de metrou propusa de catre autoritatea publica locala sector 4 si acceptata de catre Guvernul Romaniei ca si lucrare publica de interes national care va prelungi linia de metrou existent pana la linia de Centura adica pana la intrarea in Comuna Berceni in anul 2021.

Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Trebuie mentionat si faptul ca CNAIR a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei care va face legatura si mai rapida dintre aceste localitati si practic accesul catre Comuna Berceni va fi extrem de rapid.

Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si alese in urma testarii acestora.

Acest sistem constructiv folosit in cadrul proiectului imobiliar contine fundatie/cadre/stalpi/placa peste etaj si grinzi de beton armat iar inchiderile exterioare, dar si compartimentarea interioara sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si de 11.5 la interior, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm Avatherm de la Avalon Romania.

Bransamentele la utilitati sunt individuale pentru fiecare unitate locativa (gaze naturale si energie electrica), apa curenta va fi adusa cu ajutorul unui grup de pompare general de la mare adancime prin forarea unor fantani si fiecare unitate locative va fi deservita de o fosa ecologica individuala.

Curtile si caile de acces ale imobilelor vor fi delimitate cu gard separator si vor fi amenajate cu pavele pentru trafic intens iar toate spatiile verzi vor dispune de gazon montat la finalizarea lucrarilor.

Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija, impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin intermediul partenerilor nostri, constructia in ansamblurile rezidentiale se realizeaza cu unele dintre cele mai de renume materiale constructive existente pe piata: Marazii, Kai, Keros, Cesarom, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita,  Baumit, Duraziv, Semmelrock, Kanuf, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon Romania Building Industry si multi altii.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui imobil, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro

Date de contact birou vanzari:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Corvaris Residence Berceni la tel. 0731.308.398. Nume Julian George Manager Proiect  sau 0729.572.570  Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Autobuz R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Mega Image, Pepco, Sabri Park

Puncte de interes

Magazin 1 km
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 600 metri
Cafenea/Restaurant 3 km
Farmacie/Spital 1 km
Centru 15

Tipuri de vile

Nr.Tip compartimentareSuprafataPretSchita
Vila 1P+1271.36 mp teren (196.40 curte libera) – 114.46 mp utili123.500 Euro (+TVA)Vile de vanzare Corvaris Residence Villas
Vila 2P+1206.57 mp teren (131.26 curte libera) – 114.46 mp utili114.000 Euro (+TVA)case comuna Berceni Corvaris Villas
Vila 3P+1176.73 mp teren (101.39 curte libera) – 114.46 mp utili114.000 Euro (+TVA)Corvaris Residence Villas tipuri de vile la vanzare
Vila 4P+1188.92 mp teren (113.68 curte libera) – 114.46 mp utili109.250 Euro (+TVA)Vile ieftine De vanzare Corvaris Residence
Vila 5P+1263.31 mp teren (188.17 curte libera) – 114.46 mp utili114.000 Euro (+TVA)Vila nr 5
Vila 6P+1215.76 mp teren (140.59 curte libera) – 114.46 mp utili114.000 Euro (+TVA)
Vila 7P+1243.64 mp teren (168.47 curte libera) – 114.46 mp utili114.000 Euro (+TVA)
Vila 8P+1198.13 mp teren (123.13 curte libera) – 114.46 mp utili118.750 Euro (+TVA)vile noi bucuresti sud
Vila 9P+1204.54 mp teren (138.98 curte libera)- 96.60 mp utili104.500 Euro (+TVA)case ieftine de vanzare
Vila 10P+1170.01 mp teren (104.46 curte libera) – 96.60 mp utili104.500 Euro (+TVA)
Vila 11P+1143.68 mp teren (80.51 curte libera) – 96.60 mp utili95.000 Euro (TVA inclus)
Vila 12P+1219.08 mp teren (155.03 curte libera) – 96.60 mp utili104.500 Euro (+TVA)
Vila 13P+1249.87 mp teren (171.24 curte libera) – 120.33 mp utili120.000 Euro (+TVA)
Vila 14P+1249.87 mp teren (171.24 curte libera) – 120.33 mp utili120.000 Euro (+TVA)Vile noi de vanzare

Manager Proiect

George Julian-Senior Manager Partener,Departament Vanzari tel 0731.308.398, mail george@sudrezidential.ro
George Julian
0731 308 398

Formular de contact

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

  *Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  *De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

  *Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Call Now Button