SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Gama Towers Residence

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate “Gama Residence”.

Gama Towers Residence – descrierea ansamblului

Gama Towers va completa proiectul inceput in urma cu cinci ani, transformand astfel ansamblul rezidential intr-unul dintre cele mai mari din zona de Sud. Aceasta este ultima etapa a proiectului Gama Residence, desemnat a fi cel mai mare proiect de lux din zona de Sud a Bucurestiului.

Gama Towers va cuprinde 2 blocuri cu regim de inaltime mare, P+8 etaje, iar la parter si mezanin vom regasi spatii comerciale si un complex Spa cu piscina interioara , sali de sport si alte spatii de relaxare, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu.

Aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic, iar sistemul constructiv va fi acelasi cu care dezvoltatorii acestui ansamblu ne-au obisnuit deja, structura realizata din beton armat, compartimentari integrale din caramida Porotherm, hidroizolatie de cea mai buna calitate, finisaje de lux, suprafete vitrate generoase, deasemenea spatiile comune din interior vor fi placate cu granit.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

Dezvoltatorul pune la dispozitia locatarilor spatii verzi si de relaxare, locuri de joaca pentru copii, alei pietonale si chiar parcuri pentru petrecerea timpului liber. Ansamblul are si un regulament de ordine interioara foarte bine pus la punct de catre departamentul juridic din dorinta de a garanta rezidentilor intimitatea si siguranta acestora.

Loc de parcare subteran 7000 euro + TVA !

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, statiile mijloacelor de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Facilitati:

 • Pozitionare – Sos. Oltenitei stradal
 • Parcari subterane – 200
 • Parcari supraterane – 400
 • Parcuri, alei pietonale, spatii verzi si de relaxare
 • Centru SPA
 • Videointerfon – ELECTRA
 • Lift – SCHINDLER Germania

Finisaje de lux:

 • Obiecte sanitare – ROMSTAL
 • Usi interior – PINUM Italia
 • Tamplarie – VEKA, SALAMANDER
 • Gresie, faianta – GALILEO

Ultimele apartamente disponibile – Blocurile 1 & 2:

Tip ap. Etaj Suprafata Pret Schita
2 camere etaj 1-7 73.70 mp 73.000 euro(TVA 5% inclus)
2 camere etaj 1-7 77.00 mp 77.000 euro(TVA 5% inclus)
3 camere etaj 7 90.90 mp 90.000 euro(TVA 5% inclus)
garsoniera etaj 7 44.30 mp 44.000 euro(TVA 5% inclus)
2 camere etaj 7 61.70 mp 62.000 euro(TVA 5% inclus)

Vezi toate apartamentele pe siteul Gama Residence!

Finantare

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul ansamblului este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii, fiind acceptate toate formele de credit. Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda de finantare cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii se adreseaza oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi si ofera solutii rapide chiar și celor care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Vezi site-ul de prezentare al proiectelor Gama Residence
www.gamaresidence3.ro

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Gama Towers la telefon: 0721.947.202. Mihnea Dumistracel.

Citeste mai multe

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button