SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Happy Home Residence – Drumul Binelui

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte!

Zona in care se afla Happy Home Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, si strada Drumul Binelui este o zona cu acces rapid la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinite sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou amsamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta, in incinta complexului rezidential Vista cea mai moderna gradinita din Capitala, cu design interior realizat după modelul finlandez și intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Școala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector, iar aici se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi așteptati toti copiii din Sectorul 4. Un liceu nou-nout, care include si scoala generala, o gradinita construita de la zero, sala de spectacole multifuncționala, cantina, centru de incluziune socială, teren de sport exterior și sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educational din Romania ce va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, pentru că asa se va numi parcul de peste 27.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, între Mall Grand Arena și binecunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa Revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cele mai moderne

Construim in zone sigure!

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce intr-un risc seismic redus, permite fara probleme constructia de imobile sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala, din punct de vedere seismic.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Magurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Sos Giurgiului si Targul Vitan.

Despre HAPPY HOME RESIDENCE – DRUMUL BINELUI

Noul proiect rezidential dispune de o suprafata de 2000 mp teren si este amplasat in Sectorul 4, Bucuresti, pe strada Drumul Binelui, vis a vis de Metaurgiei Park Residence Faza 2.

Proiectul este compus din 2 blocuri de locuinte colective cu un regim de inaltime redus (D +P +4E ), ce se impart in garsoniere decomandate, garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere ale caror spatii interioare au fost concepute cat mai inteligent de catre arhitectii proiectului in asa fel incat fiecare centimetru patrat sa fie util si folositor noilor proprietari.

Balcoanele ample gen terasa care insotesc fiecare unitate locativa din cadrul proiectului sunt cele mai generoase de pe piata, acestea au o suparafata individuala cuprinsa intre 3.60 mp pana la 7.50 mp ceea ce ridica cu mult gradul de confort si buna functionalitate a spatiului complementar.

Amplasamentul ideal fata de punctele de interes major si a mijloacelor de transport in comun care se afla la o distanta foarte mica fata de imobil, accesul rapid catre centrul capitalei si, nu in cele din urma, atentia oferita in amenajarea si finisarea interioara a apartamentelor, dar si a intregului proiect care va dispune de cele mai bune echipamente si finisaje de la firme renumite din piata de profil, fac din Happy Home Residence Drumul Binelui una dintre cele mai bune variante ce trebuie cantarita cu atentie inainte de a lua o decizie privind achizitia unei locuinte noi, daca va aflati in aceasta postura.

Accesul rapid la B-dul Metalurgiei sau la Turnu Magurele din care se poate ajunge imediat la statia de metrou Aparatorii Patriei, precum si distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele sau galeriile comerciale aflate in zona Metro, Selgros, Careffour, Mega Image, Hornbach, Lidl precum si preturile accesibile practicate in cadrul noului proiect, intregesc oferta exclenta facuta de dezvoltatorii acestui concept imobiliar prezent in Zona de Sud a Capitalei.

Sistemul constructiv de inalta calitate, este garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile și volumetria corecte, cat și prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și alese in urma testarii acestora.

Inchiderile exterioare, dar și compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm Avaterm de la Avalon Romania.

La interior apartamentele dispun de cele mai bune si mai moderne finisaje si echipamente alese cu atentie de la firme de renume in domeniu. Acestea sunt puse la dispozitia clientilor prin departamentul propriu de finisaje din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de a isi alege cu grija finisajele dorite: centrala proprie de apartament in condesatie 24 kw, tamplarie PVC Salamander, profil 5 camere, usa antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, vopsele lavabile de top, iar in ceea ce priveste placarile ceramice gresia si faianta, parchetul si usile de interior trebuie sa mentionam ca paleta de culori si modele din care clientii pot alege exact ce doresc este foarte variata.

De asemenea, proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei: Distrigaz/Engie, Enel, Apa Nova si dispune de infrastructura completa avand alei asfaltate si iluminate, cu acces facil catre toate punctele de interes  din zona cum ar fi scolile, gradinitele, unitatile spitalicesti, parcurile, pietele si magazinele.

In tabelul de mai jos veti putea studia schitele apartamentelor precum si preturile exacte pentru fiecare unitate in parte:

Nr. ap. Tip ap. Etaj Suprafata Pret Schita
Ap. 1 2 camere parter 53.41 mp + 7.20 mp 57.000 euro Apartament tip 3.1 parter-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 2 2 camere parter 53.41 mp + 7.20 mp 57.000 euro Apartament tip 3.1 parter-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 3 garsoniera parter 30.84 mp + 5.88 mp 34.000 euro Apartament tip 4-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 4 garsoniera parter 30.84 mp + 5.88 mp 34.000 euro Apartament tip 4-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 5 2 camere etaj 1 -4 53.41 mp + 7.50 mp 57.000 euro Apartament tip 3.2 etaj-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 6 2 camere etaj 1 -4 53.41 mp + 7.50 mp 57.000 euro Apartament tip 3.2 etaj-Happy-Home-Drumul-Binelui
Ap. 7 3 camere etaj 1 -4 71.22 mp + 5.88 mp + 5.88 mp 76.000 euro Apartament tip 7-Happy-Home-Drumul-Binelui

Proiectul dispune de parcari atat la demisol cat si exterioare, care se pot achizitiona la pretul de 3500 Euro + TVA la demisol si 2000 Euro + TVA suprateran.

Preturile imobilelor oferite spre vanzare in cadrul noului proiect HAPPY HOME RESIDENCE – DRUMUL BINELUI  sunt extrem de accesibile si pleaca de la 45.500  cu  TVA  5 % inclus pentru o garsoniera dubla, decomandata si complet finisata, pentru un apartament cu 2 camere pretul incepe de la 54.500 cu TVA 5 % decomandat, finisat complet si ajung pana la 76.000 EURO  cu TVA 5 % inclus pentru un apartament cu 3 camere a carui suprafata ajunge la 82.98 mp, dar toate aceste informatii privind preturile si suprafetele apartamentelor precum si schitele preliminare ale acestora le puteti consulta in tabelul de mai jos:

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 312, 202, 312, 73, 74.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre HAPPY HOME RESIDENCE – DRUMUL BINELUI Residence la tel. 0722.66.44.30 – Claudia Candoi  0725.225.117  si Simona Nistor  Manager Proiect 0730.855.555 sau 0729.572.570  Call Center SudRezidential.ro.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Citeste mai multe

Formular de contact

    Alte Proiecte Rezidențiale

    Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

    
    Call Now Button