SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Joy/Galaxy Residence Popesti

Detalii proiect

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Joy Residence si Galaxy Residence impresioneza inca de la inceput atat datorita dimensiunilor acestuia, dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei mai exact in Popesti Leordeni str Biruintei foarte aproape de sos Berceni si de statia de Metrou  Berceni Dimitrie Leonida.

Proiectul dispune de o suprafata de teren de 3.5 hectare (35.000 mp) cu deschidere dubla in str Biruintei si Str Miraslau pe care se construiesc deja 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime va fi parter + 7 etaje.

Numarul apartamentelor ce vor rezulta in urma acestei mari investitii imobiliare este de aprox 1000 unitati locative diverse insotite de spatii comerciale, parcari pentru rezidenti, spatii verzi, locuri de joaca si dependinte gospodaresti destinate ansamblului imobiliar.

Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, fiind bransat  la toate utilitatile orasului iar accesul se poate face atat din sos Berceni cat si din sos Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In fiecare bloc din acest proiect sunt dispuse 125 de unitati locative diverse, echilibrate, foarte bine compartimentate, ale caror spatii mari sunt excelent luminate natural si vin insotite de balcoane foarte generoase tip Terasa: Ex, garsoniere sunt decomandate iar suprafata acestora este de 38,08 mp, apartamentele cu 2 camere au o suprafata care pleaca de la 51,31 mp (+ 25,28 mp curte) pana la 61,14 mp si nu in cele din urma, apartamentele cu 3 camere au suprafete care variaza de la 83,38 mp pana la 87,81 mp.

Distanta mare intre blocuri (25 ml), caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor, iluminatul nocturn, precum si arhitectura moderna folosita si nu in cele din urma preturile accesibile ale apartamentelor fac oferta acestui proiect rezidential mixt una extrem de interesanta daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in Zona de Sud a Capitalei .

Apartamentele din cadrul ansamblului dispun de finisaje moderne, sunt contorizate separat si dispun de:

 • centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera) si calorifere,
 • usi interior de foarte buna calitate,
 • usa intrare anti efractie,
 • tamplarie pvc cu geam termopan import Germania,
 • gresie, faianta si parchet import Spania,
 • obiecte sanitare in baie Cersanit,
 • interfon,
 • lift silentios si
 • pregatire pentru aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil  5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si lowe, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi  BELLA CASA, PORTA DOORS, PINUM.

Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile Orasului Popesti Leordeni, iar locatarii vor dispune de locuri de parcare in cadrul ansamblului care se vand o data cu apartamentul la pretul de 3.000 euro tva inlus .

Apartamente JOY & GALAXY

Vezi toate apartamentele pe
site-ul oficial al proiectului

www.joyresidence.ro
Modul de achizitie al apartamentelor

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare,  fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Joy&Galaxy Residence la numerele de telefon  0731.111.613 – Adriana Labes sau 0728.888.478 – Marian Goleanu Manageri Proiect sau 0729.572.570 –  Call Center Vanzari.

Citeste mai multe

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button