Loka Residence Premium Apartments

Loka Residence Premium Apartments

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

SUPRAFATA TEREN3250 mp
REGIM INALTIMEP+3E+4ER
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI1
NUMAR DE APARTAMENTE60
NUMAR DE PARCARI80
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere

Prezentare

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala, anunta initierea unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, a caror suprafata depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare, ce vor avea in componenta peste 350 de apartamente de tip premium si mass market. Valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, precum: Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant & Lounge, a decis aceasta schimbare, avand in vedere faptul ca domeniul investitiilor imobiliare a fost un domeniu mult mai stabil si predictibil in perioada pandemiei de Covid-19, prin comparatie cu domeniul HoReCa a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile existente din aceasta perioada.

Primele apartamente vor fi finalizate incepand cu primavara anului viitor, dar lucrarile au fost deja demarate in Sectorul 4 din Capitala si in Ilfov, urmand ca in urmatorii 2 ani sa fie derulate si finalizate investitiile din Sectorul 3.

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si mai ales dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o indelungata experienta in domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante in succesul acestui nou brand imobiliar.

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri.

Loka Residence, un concept interesant ce va cuprinde in prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+3E+4ER, un regimul redus de inaltime care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti, fiind insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential. La parter sunt situate spatiile comerciale, parcarile delimitate ce insotesc unitatile locative, spatiile verzi amenajate si o excelenta functionalitate.

Structura imobilelor din cadrul Loka Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului. Acestia va vor oferi consiliere specializata, pentru a va ajuta in procesul de finisare interioara a locuintei dumneavoastra.

Echipa de arhitecti ai proiectului s-a asigurat ca aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic. Sistemul constructiv este realizat din beton armat, compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare, atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de: scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Detalii tehnice/Finisaje exterioare:

 • Tencuieli decorative pe fatada si pe intradosul balcoanelor;
 • Elemente metalice ornamentale – balustrade;
 • Tamplaria exterioara, cu geam termopan termopan All Season;
 • Pardoselile la zonele comune de exterior, elementele de treapta si contratreapta  placate cu ceramica antiderapanta;
 • Pardoseli ceramice antiderapante, la balcoane sau terase;
 • Aleile de acces vor fi finisate cu pavele antiderapante;
 • Balustrade ornamentale la balcoane sau terase, executate din profil de sticla, conform proiectului de arhitectura.

Finisajele interioare:

 • Tencuieli umede la peretii din zidarie si la elementele din beton armat;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si plafoane in apartamente si pe casa scarii;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si tavane in holurile de acces;
 • Tamplarie interioara: in apartamente usi din lemn ( MDF ) pe captuseli finisate in diverse nuante, acestea putand fi alese de catre proprietari, in limitele bugetului stabilit;
 • Usa de securitate metalica la accesul in apartamente, prevazuta cu incuietoare de siguranta, vizor si numar de identificare;
 • Pardoseli ceramice la holul de acces si la casa scarilor, montate peste sapa;
 • Pardoseli din parchet  stratificat (grosimi diverse), finisat in nuanțe propuse de arhitectii nostri ori de catre proprietari la camerele de locuit, bucatarii si holuri, montat pe sapa cu grosimea de 5-8mm;
 • Pardoseli din gresie ceramica la bai si grupuri sanitare, montata peste sapa;
 • Placaj cu faianta la grupurile sanitare si bai;
 • Placaj cu faianta la frontul de lucru in bucatarii;
 • Pentru achizitionarea placilor ceramice vom pune la dispozitia proprietarilor mai multe cataloage de prezentare ale producatorului, din care acestia isi vor putea alege produsele dorite, urmand ca dezvoltatorul sa deruleze procedurile de montaj;
 • Trepte la scarile interioare executate din beton si placate cu elemente de treapta si contratreapta din placari ceramice;
 • La treptele de pe casa scarii se vor executa balustrade si mana curenta din metal vopsit in camp electrostatic.

Dotari sanitare, electrice, gaze:

 • Baile vor fi dotate cu obiecte sanitare;
 • Instalatia termica este prevazuta cu centrala murala pe gaz (marca consacrata) pentru fiecarui apartament, incalzirea fiind clasica cu radiatoare (dotari standard);
 • Iluminatul spatiilor comune se va face cu lampi prevazute cu senzori de miscare;
 • Vor fi montati senzori pentru depistarea scurgerilor de gaze naturale in fiecare apartament si pe casa scarii;
 • Vor fi montate apometre pentru citirea consumului de apa aferent fiecarui apartament;
 • Se vor monta contoare individuale pentru gaze naturale, acestea se vor afla mascate in nise pe casa scarii;
 • Se vor monta contoare individuale pentru curent electric in FDCP;
 • Vor fi montate in holurile de intrare in scari, cutii de scrisori pentru fiecare apartament si avizier.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Tramvai 1,10 Autobuz 102, 439

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 metri
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui imobil prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta  specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziționarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat soluții foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro  

Date de contact birou vanzari:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe informatii despre noul proiect:

0734.050.550 – Cristi Bucurel Manager Proiect

0720.546.777 – Stefan Nastase Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center Vanzari 

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie