SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Logo Loka Residence Bucuresti

Loka Residence Premium Apartments

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Suprafată teren

3250 mp

Regim înălțime

P+3E

Prețuri de la

30.800 euro

Dată predare

Iunie 2022

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala, anunta initiere unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, a caror suprafata depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare, ce vor avea in componenta peste 350 de apartamente de tip premium si mass market. Valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, precum: Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant @ Lounge, a decis aceasta schimbare, avand in vedere faptul ca domeniul investitiilor in imobiliare a fost un domeniu mult mai stabil si predictibil in perioada pandemiei de Covid – 19, prin comparatie cu domeniul HoReCa a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile existente din aceasta perioada.

Primele apartamente vor fi finalizate incepand cu primavara anului viitor, dar lucrarile au fost deja demarate in Sectorul 4 din Capitala si in Ilfov, urmand ca in urmatorii 2 ani sa fie derulate si finalizate investitiile din Sectorul 3.

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si mai ales dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o indelungata experienta in domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante in succesul acestui nou brand imobiliar.

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri din aceasta zona.

Loka Residence  va cuprinde  in prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime, P+3 etaje, insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential, cum sunt la parter, spre exemplu spatiile comerciale, menite sa completeze gradul de confort din interiorul acestui ansamblu, parcari delimitate ce insotesc unitatile locative oferite spre vanzare, spatii verzi amenajate si o excelenta functionalitate..

Proiectul dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept interesant, fiind gandit inca de la inceput de catre dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna, iar aici trebuie punctat chiar si regimul redus de inaltime al imobilelor, care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti.

Structura imobilelor din cadrul Loka Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului. Acestia va vor consilia in cele mai bune si mai potrivite moduri, pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Echipa de arhitecti ai proiectului s-a asigurat ca aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic, ca sistemul constructiv este realizat din beton armat, si compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare, atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Detalii tehnice/Finisaje exterioare:

 • Tencuieli decorative pe fațada și pe intradosul balcoanelor;
 • Elemente metalice ornamentale – balustrade;
 • Tamplaria exterioara, cu geam termopan termopan All Season;
 • Pardoselile la zonele comune de exterior, elementele de treapta și contratreapta  placate cu ceramica antiderapanta;
 • Pardoseli ceramice antiderapante, la balcoane sau terase;
 • Aleile de acces vor fi finisate cu pavele antiderapante;
 • Balustrade ornamentale la balcoane sau terase, executate din profil de sticla, conform proiectului de arhitectura.

Finisajele interioare

 • Tencuieli umede la pereții din zidarie și la elementele din beton armat;
 • Vopsitorii acrilice la pereți și plafoane în apartamente și pe casa scarii;
 • Vopsitorii acrilice la pereți și tavane în holurile de acces;
 • Tamplarie interioara: în apartamente uși din lemn ( MDF ) pe captuseli finisate în diverse nuante, acestea putand fi alese de catre proprietari, în limitele bugetului stabilit;
 • Usa de securitate metalica la accesul în apartamente, prevazuta cu incuietoare de siguranta, vizor si numar de identificare;
 • Pardoseli ceramice la holul de acces și la casa scarilor, montate peste sapa;
 • Pardoseli din parchet  stratificat (grosimi diverse), finisat în nuanțe propuse de arhitectii nostri ori de catre proprietari la camerele de locuit, bucatarii și holuri, montat pe sapa cu grosimea de 5-8mm;
 • Pardoseli din gresie ceramica  la bai și grupuri sanitare, montata peste sapa;
 • Placaj cu faianta la grupurile sanitare si bai;
 • Placaj cu faianta la frontul de lucru in bucatarii;
 • Pentru achizitionarea placilor ceramice vom pune la dispozitia proprietarilor mai multe cataloage de prezentare ale producatorului, din care acestia isi vor putea alege produsele dorite, urmand ca dezvoltatorul sa deruleze procedurile de montaj;
 • Trepte la scarile interioare executate din beton si placate cu elemente de treapta și contratreapta din placari ceramice;
 • La treptele de pe casa scarii se vor executa balustrade și mana curenta din metal vopsit în camp electrostatic.

Dotari sanitare, electrice, gaze

 • Baile vor fi dotate cu obiecte sanitare;
 • Instalatia termica este prevazuta cu centrala murala pe gaz (marca consacrata), proprie fiecarui apartament, incalzirea fiind clasica cu radiatoare (dotari standard);
 • Iluminatul spațiilor comune se va face cu lampi prevazute cu senzori de miscare;
 • Vor fi montați senzori pentru depistarea scurgerilor de gaze naturale in fiecare apartament si pe casa scarii;
 • Vor fi montate apometre pentru citirea consumului de apa aferent fiecarui apartament;
 • Se vor monta contoare individuale pentru gaze naturale. Acestea se vor afla mascate in nise pe casa scarii;
 • Se vor monta contoare individuale pentru curent electric în FDCP;
 • Vor fi montate in holurile de intrare in scari, cutii de scrisori pentru fiecare apartament și avizier.

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui imobil, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara  Credit24h.ro va oferi consultanta  specializata in identificarea solutiilor de finanțare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziționarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat soluții foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici: www.credit24h.ro  

Date de contact birou vanzari:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de SudRezidential.ro, astfel: Pe Soseaua Salaj nr. 363 (langa Urban Gym) Bucuresti, Sector 5, pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), sau pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteți opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect de la Cristi Bucurel 0734.050.550, Stefan Nastase 0720.546.777- Manageri Proiect  sau 0729.572.570 Call Center Vanzari. 

Citeste mai multe
Localizare_loka-Residence-Berceni_popesti

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Tramvai 1,10
Autobuz 102, 439

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 700 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 10 km

Tipuri de apartamente

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret (TVA inclus) Numar unitati Schita
2 camere Tip 1 parter 43.78 mp 51.900 euro 1 apartamente 2 camere Loka Residence
2 camere Tip 2 parter 45.73 mp 54.900 euro 2 ansamblul Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 3 parter 29.01 mp 34.900 euro 4 garsoniera Loka Residence Berceni
2 camere Tip 4 parter 48.67 mp + 2.75 mp balcon 61.200 euro 1 blocuri noi Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 5 parter 28.00 mp 33.600 euro 2 garsoniera Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 6 parter 32.72 mp 39.300 euro 1 apartamente Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 7 parter 29.14 mp 34.900 euro 1 apartamente Loka Residence Berceni
2 camere Tip 8 parter 48.67 mp + 2.75 mp balcon 61.000 euro 1 apartamente Loka Residence Berceni
2 camere Tip 9 etaj 1,2,3 47.84 mp + 8.85 + 4.84 mp balcoane 73.900 euro 6 apartamente Loka Residence Berceni
2 camere Tip 10 etaj 1,2,3 45.73 mp + 10.44 mp balcon 67.400 euro 3 apartamente Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 11 etaj 1,2,3 29.01 mp + 6.75 mp balcon 42.900 euro 12 apartamente Loka Residence Berceni
2 camere Tip 12 etaj 1,2,3 48.17 mp + 25.05 mp balcon 87.900 euro 6 apartamente Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 13 etaj 1,2,3 28.00 mp + 6.50 mp balcon 41.900 euro 3 apartamente Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 14 etaj 1,2,3 32.72 mp + 4.00 mp balcon 43.900 euro 6 apartamente Loka Residence Berceni
garsoniera Tip 15 etaj 1,2,3 28.00 mp + 6.50 mp balcon 41.500 euro 3 apartamente Loka Residence Berceni
2 camere Tip 16 etaj 1,2,3 45.73 mp + 10.44 mp balcon 67.500 euro 3 apartamente Loka Residence Berceni

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Manager Proiect

Stefan Nastase-Manager de Proiect, tel 0720.546.777, mail stefan.nastase@sudrezidential.ro
Stefan Nastase

Manager Proiect

Cristian Bucurel-Manager de Proiect, tel 0734.050.550, mail cristian.bucurel@sudrezidential.ro
Cristian Bucurel

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button