Loka Residence Premium Apartments

Loka Residence Premium Apartments

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

SUPRAFATA TEREN3250 mp
REGIM INALTIMEP+3E+4ER
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI1
NUMAR DE APARTAMENTE60
NUMAR DE PARCARI80
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Contacteaza-ne

Prezentare

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala anunta initierea unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, in Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori, au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, cu o suprafata totala ce depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare. Acestea vor include peste 350 de apartamente de tip premium si mass market, iar valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, printre care Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant & Lounge, a decis aceasta schimbare, tinand cont de faptul ca domeniul investitiilor imobiliare a oferit o stabilitate si previzibilitate mai mare in perioada pandemiei de Covid-19, in comparatie cu domeniul HoReCa, a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile impuse in aceasta perioada.

Primele apartamente vor fi finalizate incepand cu primavara anului viitor, iar lucrarile au fost deja demarate in Sectorul 4 din Capitala si in Ilfov. Investitiile in Sectorul 3 vor fi derulate si finalizate in urmatorii 2 ani.

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si, mai ales, dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o indelungata experienta in domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante in succesul acestui nou brand imobiliar.

Loka Residence Premium Apartments, primul proiect rezidential sub aceasta marca, beneficiaza de o amplasare excelenta la granita dintre Berceni, Sectorul 4 si Popesti Leordeni, facilitand accesul rapid intr-o zona care a evoluat in ultimii ani intr-un autentic cartier rezidential. Aceasta transformare a fost determinata de cererea crescuta pentru unitati locative accesibile si echilibrate, precum si de dezvoltarea rapida a intregii infrastructuri.

Loka Residence, un concept interesant, va cuprinde in prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+3E+4ER, un regim redus de inaltime care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti, fiind insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential. La parter sunt situate spatiile comerciale, parcarile delimitate ce insotesc unitatile locative, spatiile verzi amenajate si o excelenta functionalitate.

Structura imobilelor din cadrul Loka Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului. Acestia va vor oferi consiliere specializata, pentru a va ajuta in procesul de finisare interioara a locuintei dumneavoastra.

Echipa de arhitecti a proiectului s-a asigurat ca aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic. Sistemul constructiv este realizat din beton armat, compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior, finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz, precum si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare, atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nicio problema din punct de vedere termic.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropierea unor facilitati precum: scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Detalii tehnice/Finisaje exterioare:

 • Tencuieli decorative pe fatada si pe intradosul balcoanelor;
 • Elemente metalice ornamentale – balustrade;
 • Tamplaria exterioara, cu geam termopan termopan All Season;
 • Pardoselile la zonele comune de exterior, elementele de treapta si contratreapta placate cu ceramica antiderapanta;
 • Pardoseli ceramice antiderapante, la balcoane sau terase;
 • Aleile de acces vor fi finisate cu pavele antiderapante;
 • Balustrade ornamentale la balcoane sau terase, executate din profil de sticla, conform proiectului de arhitectura.

Finisajele interioare:

 • Tencuieli umede la peretii din zidarie si la elementele din beton armat;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si plafoane in apartamente si pe casa scarii;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si tavane in holurile de acces;
 • Tamplarie interioara: in apartamente, usi din lemn (MDF) pe captuseli finisate in diverse nuante, acestea putand fi alese de catre proprietari, in limitele bugetului stabilit;
 • Usa de securitate metalica la accesul in apartamente, prevazuta cu incuietoare de siguranta, vizor si numar de identificare;
 • Pardoseli ceramice la holul de acces si la casa scarilor, montate peste sapa;
 • Pardoseli din parchet  stratificat (grosimi diverse), finisat in nuantele propuse de arhitectii nostri ori de catre proprietari, la camerele de locuit, bucatarii si holuri, montat pe sapa cu grosimea de 5-8mm;
 • Pardoseli din gresie ceramica la bai si grupuri sanitare, montata peste sapa;
 • Placaj cu faianta la grupurile sanitare si bai;
 • Placaj cu faianta la frontul de lucru in bucatarii;
 • Pentru achizitionarea placilor ceramice vom pune la dispozitia proprietarilor mai multe cataloage de prezentare ale producatorului, din care acestia isi vor putea alege produsele dorite, urmand ca dezvoltatorul sa deruleze procedurile de montaj;
 • Trepte la scarile interioare executate din beton si placate cu elemente de treapta si contratreapta din placari ceramice;
 • La treptele de pe casa scarii se vor executa balustrade si mana curenta din metal vopsit in camp electrostatic.

Dotari sanitare, electrice, gaze:

 • Baile vor fi dotate cu obiecte sanitare;
 • Instalatia termica este prevazuta cu centrala murala pe gaz (marca consacrata) pentru fiecarui apartament, incalzirea fiind clasica cu radiatoare (dotari standard);
 • Iluminatul spatiilor comune se va face cu lampi prevazute cu senzori de miscare;
 • Vor fi montati senzori pentru depistarea scurgerilor de gaze naturale in fiecare apartament si pe casa scarii;
 • Vor fi montate apometre pentru citirea consumului de apa aferent fiecarui apartament;
 • Se vor monta contoare individuale pentru gaze naturale, acestea se vor afla mascate in nise pe casa scarii;
 • Se vor monta contoare individuale pentru curent electric in FDCP;
 • Vor fi montate in holurile de intrare in scari, cutii de scrisori pentru fiecare apartament si avizier.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Tramvai 1,10 Autobuz 102, 439

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 metri
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Oferim sprijin si facilitam procesul de obtinere a unui credit pentru achizitionarea unui apartament prin intermediul Diviziei Financiare Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit24 gasesti aici: www.credit24h.ro  

Date de contact birou vanzari:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe informatii despre noul proiect:

0734.050.550 – Cristi Bucurel Manager Proiect

0720.546.777 – Stefan Nastase Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center Vanzari 

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.