SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Primera Residence Berceni Leonida

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele proiecte semnate Primera Residence !

Suprafată teren

10500 mp

Regim înălțime

D+Parter+4E+/E5 retras

Prețuri de la

39.500 euro

Dată predare

Aprilie 2022

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele proiecte semnate Primera Residence !

Seria proiectelor rezidentiale dezvoltate sub marca Primera Residence continua cu un nou proiect numit Primera Residence Berceni Leonida, dezvoltat in zona statiei de metrou Leonida, zona care a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare rezidentiala si comerciala masiva datorita multiplelor facilitati pe care le ofera dar si datorita apropierii fata de linia de metrou Berceni Imgb/Pipera care are doar in aceasta zona deja trei statii de unde puteti accesa cu usurinta metroul si anume Aparatorii Patriei, Berceni Leonida si IMGB depou.

“ Ca si o noutate Metrorex şi Primăria Sectorului 4 au încheiat un protocol de intenţie pentru extinderea Magistralei 2 de metrou în zona Berceni cu o staţie, la nivel suprateran. Staţia ar putea fi gata în anul 2021.

Noua staţie de metrou, pe care Primăria Sectorului 4 şi Metrorex vor să o facă până aproape de Şoseaua de Centură a Capitalei, după staţia Berceni, ar putea fi gata în anul 2021, iar lucrările vor începe în anul 2019, au transmis, reprezentanţii Metrorex şi cei ai Primăriei Sectorului 4.” Sursa Mediafax.

Din punct de vedere teritorial administrativ aceasta zona se afla pe raza orasului Popesti Leordeni dar datorita accesului rapid la mijloacele de transport in comun inclusiv metrou rezidentii acestei noi zone folosesc caile de acces directe din Soseaua Berceni si implicit mijloacele de transport care fac legatura cu Capitala pe ruta Berceni-Vacaresti-Tineretului-Unirii sau axa de metrou Pipera – Imgb.

Cele 5 blocuri de locuinte care compun noul proiect rezidential au un regim de inaltime redus si anume Demisol/Parter/4 etaje/et 5 retras cu un numar total de 254 unitati locative diverse insotite de locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora.

Terenul in suprafata de 10.500 mp de care dispune noul proiect permite amplasare blocurilor la o distanta decenta unul fata de celalalt, proportia terenului ocupat cu constructii fiind de 35% (3.500 mp) din intreg, iar restul de 7.000 mp vor fi folositi pentru  crearea de cai de acces ample la interior (7 m), parcari si bineinteles spatii verzi in suprafata ceruta de normele in vigoare.

Din totalul locurilor de parcare mai mult de jumatate dintre acestea se regasesc la subteran iar pretul stabilit pentru un asemenea loc de parcare acoperit este de 3.500 Euro plus tva 19% in timp ce pretul cerut pentru un loc de parcare suprateran este de doar 2.000 euro+ tva.

In cadrul noului proiect sunt oferite spre vanzare unitati locative diverse ale caror spatii sunt compartimentate inteligent si efficient, iar dispunerea lor este una foarte buna deoarece regasim in fiecare dintre cele 5 blocuri: garsoniere simple, decomandate si foarte bine finisate, garsoniere duble (tip studio) spatioase si echipate modern, apartamente cu doua si trei camere extrem de generoase, insotite de balcoane ample si locuri de parcare delimitate.

Finisajele si echipamentele folosite in amenajarea interioara si exterioara sunt de foarte buna calitate, majoritatea acestora fiind importate si achizitionate de la mari firme de profil, iar partile comune ale imobilelor sunt tratate cu aceeasi atentie si dispun pe langa placarile ceramice destinate traficului intens, de lifturi inteligente, video interfon individual, mana curenta fier forjat si bineinteles utilitati contorizate individual in apartament.

In cadrul proiectului se vor amenaja și delimita cu atenție parcările locatarilor, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spațiile verzi și locurile de joaca vor fi amenajate și echipate modern, accesul în ansamblul rezidențial va fi securizat cu bariere, iar în apartamente se vor monta video interfoane individuale pentru o siguranță desăvârșită.

Spațiile de servicii publice și anexele gospodărești se vor amenaja în așa fel încât să nu limiteze accesul rezidenților în imobile și întregul proiect imobiliar va fi împrejmuit pe toate laturile.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu o mare ușurință datorită departamentului de design, care își desfășoară activitatea în cadrul proiectului, unde specialiști în domeniu vă vor ajuta să gasiți, să îmbinați cu atenție și în cele din urmă să personalizați interiorul noii dumneavoastra locuințe, exact așa cum ați visat, având la dispoziție cea mai mare și variată gamă de materiale folosite în amenajarea interioara.

Locuinţele din cadrul proiectului Primera Residence se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • tâmplăria PVC 5 camere, profil de ultimă generaţie, cu geam Low-E, asigurată cu sistemul de închidere Roto;
 • plăcile ceramice (gresia şi faianţa) sunt importate din Spania şi Italia;
 • parchetul este laminat, import Austria;
 • uşile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare şi echipamentele grupurilor sanitare din gama premium;
 • uşa de la intrare este dotată cu multiple sisteme antiefracţie;
 • centrale de apartament de 24 kW în condensare, conform noilor norme în vigoare si calorifere din oţel;
 • tencuiala mecanizata, sape elicopterizate;
 • lift silentios;
 • video interfon individual;
 • balcoane cu grilaj si zidarie;
 • instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru.

Modul de achizitie al apartamentelor:

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit, fie din surse proprii.

Colegii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Primera Residence Berceni Leonida la tel: 0727.673.020 –  Simona Dumitru – Manager Vanzari sau 0720.546.777 – Stefan Nastase – Manager Proiect dar si la 0729.572.570 – Call Center Sudrezidential.ro.

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Sun Plaza, Street Mall, Mega Image, Penny Market

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 300 metri
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 500 metri
Centru 10 km

Manager Proiect

Simona Dumitru-Manager de Proiect, tel 0727.673.020, mail simona.dumitru@sudrezidential.ro
Simona Dumitru

Manager Proiect

Stefan Nastase-Manager de Proiect, tel 0720.546.777, mail stefan.nastase@sudrezidential.ro
Stefan Nastase

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button