Primera Residence Berceni Leonida

Primera Residence Berceni Leonida

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.

SUPRAFATA TEREN10.500 mp
REGIM INALTIMED+Parter+4E+/E5 retras
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI3
TIP APARTAMENTEApartamente 1-3 camere
Contacteaza-ne

Prezentare

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele proiecte semnate Primera Residence !

Seria proiectelor rezidentiale dezvoltate sub marca Primera Residence continua cu un nou proiect numit Primera Residence Berceni Leonida, dezvoltat in zona statiei de metrou Leonida, zona care a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare rezidentiala si comerciala masiva datorita multiplelor facilitati pe care le ofera, dar si datorita apropierii fata de linia de metrou Berceni Imgb/Pipera, care are doar in aceasta zona deja trei statii de unde puteti accesa cu usurinta metroul si anume Aparatorii Patriei, Berceni Leonida si IMGB depou.

“ Ca noutate, Metrorex si Primaria Sectorului 4 au incheiat un protocol de intentie pentru extinderea Magistralei 2 de metrou in zona Berceni cu o statie, la nivel suprateran, aceasta ar putea fi gata in anul 2021.

Noua statie de metrou, pe care Primaria Sectorului 4 si Metrorex vor sa o faca pana aproape de Soseaua de Centura a Capitalei, dupa statia Berceni, ar putea fi gata in anul 2021, iar lucrarile vor incepe in anul 2019, au transmis, reprezentantii Metrorex si cei ai Primariei Sectorului 4.” Sursa Mediafax.

Din punct de vedere administrativ-teritorial aceasta zona se afla pe raza orasului Popesti Leordeni, dar datorita accesului rapid la mijloacele de transport in comun inclusiv metrou rezidentii acestei noi zone folosesc caile de acces directe din Soseaua Berceni si implicit mijloacele de transport care fac legatura cu Capitala pe ruta Berceni-Vacaresti-Tineretului-Unirii sau axa de metrou Pipera – Imgb.

Cele 5 blocuri de locuinte care compun noul proiect rezidential au un regim de inaltime redus si anume Demisol+Parter+4 etaje+etajul 5 retras ,cu un numar total de 254 unitati locative diverse insotite de locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora.

Terenul in suprafata de 10.500 mp de care dispune noul proiect permite amplasare blocurilor la o distanta decenta unul fata de celalalt, proportia terenului ocupat cu constructii fiind de 35% (3.500 mp) din intreg, iar restul de 7.000 mp vor fi folositi pentru  crearea de cai de acces ample la interior (7 m), parcari si spatii verzi.

Din totalul locurilor de parcare mai mult de jumatate dintre acestea se regasesc la subteran iar pretul stabilit pentru un asemenea loc de parcare acoperit este de 5000 Euro + tva 19% in timp ce pretul cerut pentru un loc de parcare suprateran este de doar 3.000 euro + tva 19%.

In cadrul noului proiect sunt oferite spre vanzare unitati locative diverse ale caror spatii sunt compartimentate inteligent si eficient, iar dispunerea lor este una foarte buna deoarece regasim in fiecare dintre cele 5 blocuri: garsoniere simple, decomandate si foarte bine finisate, garsoniere duble (tip studio) spatioase si echipate modern, apartamente cu doua si trei camere extrem de generoase, insotite de balcoane ample si locuri de parcare delimitate.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Finisajele si echipamentele folosite in amenajarea interioara si exterioara sunt de foarte buna calitate, majoritatea acestora fiind importate si achizitionate de la mari firme de profil, iar partile comune ale imobilelor sunt tratate cu aceeasi atentie si dispun pe langa placarile ceramice destinate traficului intens, de lifturi inteligente, interfon individual, mana curenta fier forjat si bineinteles utilitati contorizate individual in apartament.

In cadrul proiectului se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spatiile verzi vor fi amenajate si echipate modern, accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta interfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile si intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu o mare usurinta datorita departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului, unde specialisti in domeniu va vor ajuta sa gasiti, sa imbinati cu atentie si in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte, exact asa cum ati visat, avand la dispozitie cea mai mare si variata gama de materiale folosite in amenajarea interioara.

Locuintele din cadrul proiectului Primera Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • tamplaria PVC 5 camere, profil de ultima generatie, cu geam Low-E, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;
 • placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;
 • parchetul este laminat, import Austria;
 • usile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare din gama premium;
 • usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;
 • centrale de apartament de 24 kW in condensare, conform noilor norme in vigoare si calorifere din otel;
 • tencuiala mecanizata, sape elicopterizate;
 • lift silentios;
 • interfon individual;
 • balcoane cu grilaj si zidarie;
 • instalatii sanitare PPR, instalatii electrice din cupru.

 

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Sun Plaza, Street Mall, Mega Image, Penny Market

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 300 metri
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 500 metri
Centru 10 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor:

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit, fie din surse proprii.

Colegii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Primera Residence Berceni Leonida la telefon:

0731.111.610 –  Mirela Coltan – Manager Vanzari

la 0729.572.570 – Call Center Sudrezidential.ro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.