SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Quantum OxyGo Modules

Primul ansamblu imobiliar din Romania compus din case modulare, smart, eficiente energetic si durabile, amplasat in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti.

In curând…

Quantum OxyGo Modules

Case prefabricate, case produse în fabrică, case modulare pe diferite tipuri de structuri…

Vocabularul care înconjoară acest tip de construcție este foarte amplu și crește tot timpul datorită rolului din ce în ce mai mare pe care îl joacă pe piața imobiliară din întreaga lume.

Acest tip de proprietate este, de asemenea, din ce în ce mai popular în Europa, mai ales pentru că oamenii caută o schimbare a stilului de viață, ca o consecință a pandemiei COVID-19.

Unul dintre marile avantaje ale cumpărării unei case prefabricate este prețul, care este, de obicei, semnificativ mai mic decât cel al construcțiilor tradiționale, astfel ca nu prezintă riscul depășirii bugetului initial.

Unul dintre avantajele construcției industrializate este timpul de execuție, care se diferențiază clar de construcția tradițională, deoarece, la construcția industrializată, standardizarea proceselor și fabricarea într-un mediu controlat, unde există mult mai puține variabile, oferă termene mult mai scurte de execuție decât cele tradiționale, cu economisirea consecutivă a costurilor indirecte

O casă modulară este cea care vine în locația dumneavoastră pentru o instalare la fața locului și este mult mai ieftină decât o casă tradițională construită din lemn sau cărămidă.

Aceste case sunt mobile, astfel încât le veti putea muta oriunde. De asemenea, sunt complet autosuficiente, ceea ce vă permite s-o montați literalmente în orice locație, cum ar fi o plajă sau un vârf de munte.

Casele prefabricate sunt structuri durabile și sigure care pot fi produse într-un timp foarte scurt într-un mediu de fabrică. Casele acestea sunt foarte rezistente la cutremure și pot fi numite și case gata făcute, fiind preferate în structurile de locuințe colective, de exemplu cele stabilite după un dezastru.

Cu aceste case prefabricate este posibil să se producă structuri durabile și de înaltă calitate în care mii de oameni să poată locui în siguranță perioade foarte lungi de timp.

Deși casele prefabricate pot fi considerate structuri simple, ieftine, cu un aspect neimpresionant, se pot produce case destul de luxoase, cu un design ultra modern.

În afară de proiectele de case prefabricate cu design modern, cu un singur etaj, pot fi realizate și designuri de case prefabricate duplex.

Prețurile caselor prefabricate și caselor modulare sunt mult mai scăzute, decât casele clasice și avantajele pe care le au sunt foarte evidente.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea, cel mai bun loc pe care tu să-l numești “Acasă”.

Echipa SudRezidential.ro

Detaliile complete si informatiile tehnice vor fi date publicitatii in luna Octombrie a anului curent, moment in care este stabilita si data de lansare a noului proiect imobiliar alcatuit din case modulare, amplasat in zona Berceni-Vidra.

Citeste mai multe
localizare-harta-quantum_1

Sistemul de certificare Green Homes

Certificat case verzi

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidential si vizează toate etapele, de la concept până la execuție, la perioada ulterioară predării locuinței către utilizatorul final.

O locuință verde certificată de RoGBC are o performanță energetică ridicată, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea creării de locuinţe verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezintă o oportunitate atat pentru investitori și dezvoltatori, de a-și diferenţia proiectele de construcţii, prin calitatea și performanţa de mediu a acestora, dar în același timp pentru clienţi în privinţa beneficiilor financiare și de alte tipuri, din care mentionam:

 • Clădiri de calitate superioară prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii clădirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatică, o anvelopă eficientă și de calitate superioară a clădirii, un sistem mai eficient de încălzire, ventilare mecanică sau pasivă, dar si un design solar activ și pasiv;
 • Sănătate și bunăstare pentru întreaga familie prin utilizarea de soluţii tehnologice cu ventilarea naturală (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate faţă de Planetă pentru a putea folosi locuinţele într-o manieră responsabilă faţă de mediu, astfel că, de-a lungul timpului, locuinţa are un impact neutru, dacă nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Clǎdirile Verzi este un concept relativ nou în sectorul construcţiilor din România, dar cu impact semnificativ în ţǎrile dezvoltate.

În România orice construcţie care aspirǎ la privilegiul de fi numitǎ Clǎdire Verde, trebuie certificatǎ de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

Manager Proiect

Dimitris-Dulhan-tel-0722.545
Dimitris Dulhan

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button