SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Studio Plus Ideal Metalurgiei Park

Proiectul Studio Plus Ideal Metalurgiei Park se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren amplasat pe Strada Drumul Binelui, Sector 4, Bucuresti si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime nu depaseste DS +P +4E.

Suprafată teren

4970 mp

Regim înălțime

P+4E

Prețuri de la

42.000 euro

Dată predare

Iulie 2022

Sectorul 4 este cel mai fierbinte pol de dezvoltare urbana din Capitala

Argumente primordiale care ne-au determinat sa alegem zona Metalurgiei au fost legate de infrastructura si potentialul de dezvoltare urbana.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam la initierea proiectului, la nivelul asteptarilor noastre: pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Magurele și strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.  Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Al doilea argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, unul dintre cele mai importante din Bucuresti.

Parcari publice etajate langa stațiile de metrou în sistem Park&Ride avand cateva mii de locuri de parcare, strazi largite, asfaltate și legate la utilitați, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in Zona de Sud a Capitalei.

Cel mai mare parc din Romania se construiește langa Studio Plus Ideal Residence

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Studio Plus Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei și a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, pentru ca doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Orașelul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea amenajati peste 10.000 de mp de spații verzi, dintre care 11.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care locuitorii din zona se vor plimba in noptile racoroase de vara, iar pe aproximativ 1.200 de mp vor fi amenajate locuri de joaca. Totodata, va fi creat un Skate Parc pe 1.000 mp la cele mai inalte standarde si multe, multe terenuri de sport.

Despre Studio Plus Ideal Residence

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp teren amplasat pe Strada Drumul Binelui, Sector 4, Bucuresti si este compus din doua imobile de locuinte mixte al caror regim de inaltime nu depaseste DS +P +4E.

Numarul total de unitati locative generate de acest proiect la finalizarea lui este de 120 acestea fiind dispuse in doua corpuri de cladire dupa cum urmeaza:

Corp A 40 apartamente dispuse cate 8 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere.

Corp B 80 apartamente dispuse cate 16 pe fiecare etaj compartimentate in garsoniere si apartamente cu doua camere.

Trebuie sa mentionam un aspect important si anume ca toate apartamentele dispun de balcoane ample inchise cu tamplarie PVC si geam termopan.

Proiectul va dispune la finalizare de acces securizat si controlat cu ajutorul barierelor de acces in incinta.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este finalul anului 2021 moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

DOTARI:

 • Caramida POROTHERM EXTERIOR/INTERIOR;
 • Structura de rezistenta din cadre de beton armat;
 • Materiale pentru finisaje DURAZIV;
 • Sape + tencuieli mecanizate;
 • Placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila;
 • Polistiren exapandat;
 • Tencuiala decorativa la exterior;
 • Tamplarie PVC 5 camere – 4 anotimpuri cu sticla LOW-E;
 • Centrala termica 24kW;
 • Instalatie sanitara PPR;
 • Instalatie termica PEX + distribuitoare;
 • Instalatii electrice cupru+prize;
 • Gresie si faianta – import Spania si Italia; Parchet laminat de 8mm – import Austria;
 • Usi interioare;
 • Usa intrare – metalica antiefractie;

Noul proiect beneficiaza, de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

In tabelul de mai jos veti putea studia schitele apartamentelor precum si preturile exacte pentru fiecare unitate in parte:

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat datorita amplasamentului excelent fata de acestea indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului iar aici trebuie mentionat faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie RATB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun atat terestru cat si subteran.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza dupa gustul dvs apartamentul ales avand la dispozitie o gama larga de: placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Tamplaria de culoare deschisa cu geam termopan low-e va fi insotita de glafuri exterioare, instalatiile sanitare se vor executa cu ajutorul tevilor PPR, cele electrice vor fi din cupru si vin insotite de prize modulare.

Compartimentarea interioara a apartamentelor se executa tot cu caramida Porotherm iar izolatia exterioara a blocurilor se va face intr-un mod foarte profesional cu produse de ultima generatie care contin pe langa polistiren si un chit special cu plase si tencuiala decorativa in trei nuante.

Pretul parcarilor practicat in cadrul acestui proiect este de 2000 Euro +TVA 19% pentru parcarea supraterana si 3000 Euro + TVA 19% pentru parcarea subterana.

De ce Sectorul 4 al Capitalei ?

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o dezvoltare urbana intensa, poate cea mai importanta dintre toate celelalte sectoare.

Bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate, Piata Sudului si Piata Progresul modernizate la standarde europene, primarie digitalizata, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratarea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand parcul Tudor Arghezi ce se va realiza pe Bulevardul Metalurgiei sunt argumente de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei.

Acestui record de lucrari publice locale i se adauga si potentialul de dezvoltare rezidentiala a zonei in care se afla Studio Plus Residence, potential destul de ridicat din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor de achizitie a terenurilor ceea ce inseamna pret redus de achizitie a unui imobil, precum si accesul facil la toate utilitatile necesare dezvoltarii unui proiect imobiliar.

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinitele sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou ansamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta, in incinta complexului rezidential Vista cea mai moderna gradinita din Capitala, cu design interior realizat dupa modelul finlandez si intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrați. Școala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector iar aici  se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi așteptati toti copiii din Sectorul 4. Un liceu nou-nouț, care include și școala generala, o gradinita construita de la zero, sala de spectacole multifunctionala, cantina, centru de incluziune sociala, teren de sport exterior și sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educațional din Romania ce va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, pentru ca asa se va numi parcul de peste 30.000 de metri patrati, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, între Mall Grand Arena și binecunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa Revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cel mai modern.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.
www.credit24h.ro sau call center: 0731.111.609.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Ideal Residence  la numarul de telefon  0731.308.398George Julian  Manager Proiect sau 0765.492.135 – Dorin Maican Manager Proiect.

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Autobuz; 241, 220, 232, 243, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Oraselul Copiilor, Grand Arena Mall, Carrefour, Metro, Jumbo, Auchan, Hornbach, SelGros, Lidl

Puncte de interes

Magazin 7 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 700 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 6 km

Manager Proiect

Dorin Maican-Manager de Proiect, tel 0765.492.135, mail dorin.maican@sudrezidential.ro
Dorin Maican

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button