The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

"Orasul de 15 minute" reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

SUPRAFATA TEREN100000 mp
REGIM INALTIMEP+11E
PRETURI DE LA61.500 euro
+ TVA
DATA PREDARENoiembrie 2025
NUMAR DE BLOCURI17
NUMAR DE APARTAMENTE1400
NUMAR DE PARCARI1700
TIP APARTAMENTEStudio, Apartamente 2, 3 si 4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente The Grand Kristal Residence Faza II

Implementarea conceptului de „oras de 15 minute” necesita o abordare multidisciplinara, care implica designul urban, planificarea transportului si elaborarea politicilor arhitecturale. Scopul este de a crea spatii publice bine proiectate, strazi prietenoase pentru pietoni si dezvoltari cu utilizare mixta intr-un anumit areal, astfel incat sa raspunda nevoilor diverse ale locuitorilor.

Aceasta abordare are ca scop reducerea timpului petrecut in aglomeratia si traficul din orasele mari, diminuarea dependentei de autovehicule, promovarea unui stil de viata sanatos si durabil, dar mai presus de toate, imbunatatirea  calitatii vietii pentru locuitorii orasului, creand in cele din urma comunitati confortabile si sigure pentru o locuire de calitate, in conformitate cu principiul de „good living”.

Aceasta schimbare a stilului de viata poate include munca la distanta, care reduce necesitatea navetei zilnice si este sustinuta de disponibilitatea recenta si larga de utilizare a tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Conceptul orasului de 15 minute este integrat si dezvoltat la scara in cadrul proiectului The Grand Kristal City Residence o data cu inceperea celei de a doua faze ale sale.

Conceptul urbanistic indraznet al proiectului The Grand Kristal City Residence, considerat cel mai dinamic si complet proiect rezidential mixt din zona de sud a Capitalei, se bazeaza pe principii solide. De la lansarea sa in anul 2018, proiectul a urmat cu strictete dezvoltarea completa a numeroaselor facilitati conexe zonelor rezidentiale construite, imbogatind comunitatile create si adaugand valoare acestora.

Functionalitatea excelenta a proiectului rezidential, precum si amplasarea inteligenta a imobilelor care compun astazi ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinta dezvoltatorilor brandului de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata, aerisita, confortabila si sigura.

Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii din prima faza se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvoltatorii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea orasului de 15 minute.

999

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 200.000 mp (cca 20 ha), pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa, care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort si sa ofere o solutie locativa premium.

Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a tuturor imobilelor.

Odata cu lansarea celei de-a doua faze a proiectului rezidential, suprafata de teren pe care se dezvolta astazi The Grand KristaL Residence City ajunge sa insumeze cca. 20 de hectare de teren, distribuite egal, cate 10 hectare in fiecare faza de dezvoltare imobiliara a ansamblului.

Tabel apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

01

Faza a doua, care urmeaza sa fie lansata in luna iunie a acestui an, va dispune, asa cum am mentionat anterior, de o suprafata adiacenta compacta de 10 hectare, unde a inceput deja dezvoltarea infrastructurii necesare viitoarei comunitati, care urmeaza sa locuiasca si sa se bucure de tot ce ofera acest proiect rezidential de clasa A.

Aceasta faza va include un numar de 17 blocuri de locuinte mixte, insotite de zone comerciale dedicate, spatii de birouri, locuinte colective, numeroase zone verzi cu parcuri si locuri de joaca integrate, precum si zone destinate petrecerii timpului liber alaturi de familie sau prieteni.

Pe langa cele 17 imobile de locuinte mixte, in faza a doua se regaseste si o zona de vile premium dedicata celor care isi doresc un astfel de imobil, o zona comerciala de aproximativ 16.000 mp, in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate. Alte facilitati includ o gradinita la standarde europene, o scoala cu program prelungit, o sala de sport moderna, 4 parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

Partea rezidentiala a celei de-a doua faze este foarte bine gandita si include imobile cu regim de inaltime mixt, incepand de la imobile tip bloc cu parter plus 5 etaje, pana la blocuri de 11 etaje. Acestea sunt dispuse la distante mari intre ele, de aproximativ 40 de metri liniari, insotite de spatii verzi ample, parcari destinate rezidentilor si vizitatorilor, delimitate si marcate corespunzator.

Sistemul constructiv al imobilelor care fac parte din cea de-a doua faza a fost considerabil imbunatatit, iar acestea au fost deja certificate verde prin RoGBC. Aceasta certificare, recunoscuta la nivel national si european, impune noi criterii si standarde stricte in domeniul constructiilor.

„The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II” reprezinta una dintre cele mai ambitioase dezvoltari imobiliare din regiune, nu doar datorita designului modern si a amenitatilor premium oferite rezidentilor, ci si datorita angajamentului fata de sustenabilitate si responsabilitate fata de mediu.

Acest proiect se mandreste cu obtinerea pre-certificarii „Green Homes” oferita de Romania Green Building Council (RoGBC), o certificare care atesta angajamentul fata de practicile de constructie verde si durabila. Prin obtinerea acestei certificari, dezvoltatorii „The Grand Kristal Residence” garanteaza un standard inalt de calitate, atat in materialele folosite, cat si in procesul de constructie.

Beneficiile pentru un client la achizitia unei locuinte in acest ansamblu includ:

 • Ipoteca Verde: este un instrument financiar oferit de banci in colaborare cu RoGBC, avand la baza riscul financiar redus asociat unei „locuinte verzi” in comparatie cu o cladire traditionala. Bancile, recunoscand avantajele durabilitatii si sustenabilitatii, acorda dobanzi reduse si conditii preferentiale clientilor ce opteaza pentru achizitionarea unei astfel de locuinte ecologice.

 • Economii financiare: Imobilele certificate Green Homes sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce inseamna economii semnificative la facturile de utilitati.

 • Mediu Interior Sanatos: Materialele de constructie alese sunt non-toxice si prietenoase cu mediul, garantand un mediu de viata mai sanatos pentru rezidenti.

 • Eficienta in consumul de apa: Locuintele beneficiaza si de unitati sanitare cu consum redus de apa, contribuind la diminuarea costurilor lunare cu intretinerea.

 • Durabilitate: Structurile sunt construite pentru a rezista mai mult in timp, avand o amprenta ecologica redusa si oferind o mai buna valoare de revanzare pe termen lung.

 • Management inteligent al deseurilor: Incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.

 • Transport sustenabil: Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternativ, precum spatii pentru biciclete si incarcatoare pentru masini electrice.

 • Zone verzi – Vom dezvolta spatii cu vegetatie durabila si usor de intretinut, asigurand astfel un cadru placut si sustenabil, cu costuri reduse de intretinere. Aceste spatii verzi nu doar contribuie la certificarea ecologica a complexului, ci si la formarea unei comunitati unite si constiente de beneficiile naturii. Oferim astfel rezidentilor posibilitatea de a se bucura de gradini comunitare, locuri de joaca pentru copii si alte amenajari care promoveaza interactiunea si legatura cu mediul inconjurator.

RoGBC (Romania Green Building Council)

Romania Green Building Council (RoGBC) este o organizatie non-profit care are ca obiectiv promovarea practicilor de constructie verde si sustenabilitate in industria imobiliara din Romania. Aceasta isi propune sa schimbe piata constructiilor, incurajand practici care reduc impactul asupra mediului, imbunatatesc eficienta energetica si calitatea vietii pentru locuitorii acestor constructii.

Catalog The Grand Kristal Green Homes

Criteriile de Certificare Green Homes de la RoGBC:

 • Eficienta energetica: Cladirile trebuie sa demonstreze performanta energetica superioara fata de standardele conventionale.

 • Elaborarea de analize comparative de catre specialistii RoGbc. Identificarea si incurajarea utilizarii de produse si materiale cu amprenta redusa de carbon pe intregul ciclu de viata al cladirii (LCA).

 • Siguranta la contaminarea cu radon. Pentru a preveni expunerea ocupantilor cladirii la contaminarea cu radon se vor efectua teste ale solului inca din etapa de santier.

 • Gestionarea apei: Folosirea eficienta a apei, reducerea consumului si reciclarea.

 • Materiale durabile: Utilizarea de materiale reciclate, locale sau regenerabile si evitarea materialelor nocive sau toxice.

 • Calitatea aerului in interior: Asigurarea unui mediu interior sanatos prin ventilatie adecvata, evitarea materialelor cu emisii volatile si gestionarea calitatii aerului.

 • Integrarea in peisaj: Conservarea spatiilor verzi si a habitatelor naturale, creand peisaje sustenabile.

 • Mobilitate sustenabila: Promovarea mijloacelor de transport verde, a infrastructurii pentru biciclete si a transportului in comun.

 • Constientizare Ecologica: Locuind intr-un imobil certificat Green Homes, rezidentii se pot mandri cu alegerea lor de a sustine dezvoltarea durabila si protejarea mediului inconjurator.

 • Conexiune cu Natura: Ansamblurile verzi adesea includ spatii verzi, gradini comunitare si alte amenitati care promoveaza un stil de viata in armonie cu natura.

Impactul asupra Mediului

Constructiile verzi au un impact semnificativ redus asupra mediului comparativ cu constructiile traditionale. Ele folosesc mai putina energie, produc mai putine emisii de gaze cu efect de sera, utilizeaza mai putina apa si reduc cantitatea de deseuri. Pe termen lung, acest lucru contribuie la combaterea schimbarilor climatice, protejarea ecosistemelor si conservarea resurselor naturale.

Suntem mandri sa va oferim un camin certificat GREEN HOMES, rezultat al unui demers ce presupune analize riguroase si simulari, avand ca obiectiv minimizarea impactului asupra mediului si garantarea constructiei unei locuinte la standarde inalte. Aceasta aduce nu doar beneficii imediate, ci si avantaje pe termen lung, schimband fundamental modul in care percepeti si traiti armonia intre confortul personal si responsabilitatea fata de mediu.

Tabel apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Arhitectii proiectului au reusit sa puna la dispozitia clientilor, care doresc sa isi achizitioneze o locuinta noua in acest proiect rezidential, o mare varietate locativa a spatiilor oferite spre vanzare si, astfel, sunt disponibile astazi la vanzare garsoniere duble, generoase ca spatiu si foarte bine compartimentate, apartamente cu doua camere, in cel putin 10 tipuri de compartimentare, apartamente spatioase de 3 camere insotite de balcoane tip terasa, dar si apartamente cu 4 camere foarte generoase ca spatiu si excelent compartimentate.

Unitatile locative diverse, rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, care se ridica la peste 90 de milioane de euro, din faza a II-a, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul, vor fi oferite spre vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera.

Cu o arhitectura moderna, care va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata.

Pozitionat excelent la intersectia a doua bulevarde mari si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare demne de un oras modern, proiectul se pozitioneaza deja in topul cerintelor imobiliare ale clientilor, care aleg sa locuiasca in aceasta noua zona rezidentiala a Sectorului 4, Bucuresti.

The Grand Kristal Residence Faza II in cifre

100.000 mp teren total

17 blocuri

peste 1.400 de unitati locative

1.700 de spatii pentru parcare

2 cai de acces in ansamblu

30% din totalul terenului spații verzi

4 locuri de joaca

4 parcuri moderne

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone, urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Blocul C1

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEtaj 1-855,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 23 CamereEtaj 1-878,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp94.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 32 CamereEtaj 1-855,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp75.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 42 CamereEtaj 1-854,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 52 CamereEtaj 1-853,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 63 CamereEtaj 1-878,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp99.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 72 CamereEtaj 9-1055,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 83 CamereEtaj 9-1078,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp91.900 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEtaj 9-1055,94 mp + 9,93 mp balcon = 65,87 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 102 CamereEtaj 9-1054,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 112 CamereEtaj 9-1053,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 123 CamereEtaj 9-1078,32 mp + 7,55 mp balcon + 7,48 mp balcon = 93,35 mp97.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Blocul C2

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEtaj 1-855,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 23 CamereEtaj 1-878,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp94.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 32 CamereEtaj 1-855,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp75.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 42 CamereEtaj 1-854,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 52 CamereEtaj 1-853,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 63 CamereEtaj 1-878,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp99.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 72 CamereEtaj 9-1055,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 83 CamereEtaj 9-1078,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp91.900 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEtaj 9-1055,94 mp + 9,93 mp balcon = 65,87 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 102 CamereEtaj 9-1054,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 112 CamereEtaj 9-1053,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 123 CamereEtaj 9-1078,32 mp + 7,55 mp balcon + 7,48 mp balcon = 93,35 mp97.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Blocul C3

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 CamereParter80,88 mp + 4,34 mp balcon = 85,22 mp99.900 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 22 CamereParter55,75 mp + 3,75 mp balcon = 59,50 mp72.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 33 CamereParter78,31 mp + 6,12 mp balcon = 84,43 mp95.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 42 CamereParter55,09 mp + 4,27 mp balcon = 59,36 mp72.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 53 CamereParter78,32 mp + 7,44 mp balcon = 85,76 mp95.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 63 CamereEtaj 1-878,32 mp + 7,88 mp balcon + 7,87 mp balcon= 94,07 mp99.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 72 CamereEtaj 1-853,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 82 CamereEtaj 1-854,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEtaj 1-855,94 mp + 7,89 mp balcon = 63,83 mp75.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 103 CamereEtaj 1-878,50 mp + 10,46 mp balcon + 2,73 mp balcon= 91,69 mp99.900 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 112 CamereEtaj 1-855,06 mp + 4,56 mp balcon = 59,62 mp72.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 123 CamereEtaj 9-1078,32 mp + 7,58 mp balcon + 7,55 mp balcon= 93,45 mp97.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 132 CamereEtaj 9-1053,22 mp + 4,53 mp balcon = 57,75 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 142 CamereEtaj 9-1054,92 mp + 4,54 mp balcon = 59,46 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 152 CamereEtaj 9-1055,94 mp + 7,58 mp balcon = 63,52 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 163 CamereEtaj 9-1078,50 mp + 9,27 mp balcon + 2,73 mp balcon= 90,50 mp97.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 172 CamereEtaj 9-1055,06 mp + 4,56 mp balcon = 59,62 mp69.500 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Blocul C4

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEt. 153,10 mp + 9,70 mp balcon = 60,80 mp73.400 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 23 CamereEt. 176,90 mp + 8,60 mp balcon + 6,0 mp balcon = 91,50 mp108.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 34 CamereEt. 188,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp119.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 43 CamereEt. 1-470,80 mp + 10,20 mp balcon = 81,00 mp99.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 53 CamereEt. 1-471,00 mp + 10,20 mp balcon = 81,20 mp99.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 64 CamereEt. 188,20 mp + 3,80 mp balcon + 97,10 mp terasa = 189,10 mp176.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 73 CamereEt. 176,90 mp + 84,00 mp terasa = 161,00 mp159.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 82 CamereEt. 1-453,10 mp + 13,90 mp balcon = 67,00 mp75.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEt. 2-1153,10 mp + 7,80 mp balcon = 60,90 mp73.300 Euro + TVA10apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 103 CamereEt. 2-476,90 mp + 5,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 87,90 mp108.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 114 CamereEt. 2-488,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp119.000 Euro + TVA6apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 123 CamereEt. 2-976,90 mp + 6,00 mp balcon + 3,70 mp balcon = 86,60 mp108.000 Euro + TVA11apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 134 CamereEt. 5-988,20 mp + 3,80 mp balcon + 6,70 mp balcon = 98,70 mp119.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 143 CamereEt. 5-1170,80 mp + 6,30 mp balcon = 77,10 mp97.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 153 CamereEt. 5-1171,00 mp + 6,30 mp balcon = 77,30 mp97.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 162 CamereEt. 5-1153,10 mp + 8,80 mp balcon = 61,90 mp74.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 173 CamereEt. 8, 1076,90 mp + 14,30 mp balcon = 91,20 mp108.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 184 CamereEt. 8, 1088,20 mp + 18,60 mp balcon = 106,80 mp119.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 193 CamereEt. 9-1176,90 mp + 6,40 mp balcon + 3,70 mp balcon = 87,00 mp108.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 204 CamereEt. 9-1188,20 mp + 6,70 mp balcon + 4,10 mp balcon = 99,00 mp119.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Blocul C5

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEt. 153,10 mp + 9,70 mp balcon = 62,80 mp73.400 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 23 CamereEt. 176,90 mp + 8,60 mp balcon + 6,00 mp balcon = 91,50 mp108.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 34 CamereEt. 188,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp119.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 43 CamereEt. 1-470,80 mp + 10,20 mp balcon = 81,00 mp99.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 53 CamereEt. 1-471,00 mp + 10,20 mp balcon = 81,20 mp99.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 64 CamereEt. 188,20 mp + 3,80 mp balcon + 97,10 mp terasa = 189,10 mp176.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 73 CamereEt. 176,90 mp + 84,00 mp terasa = 161,00 mp159.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 82 CamereEt. 1-453,10 mp + 13,90 mp balcon = 67,00 mp75.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEt. 2-1153,10 mp + 7,80 mp balcon = 60,90 mp73.300 Euro + TVA10apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 103 CamereEt. 2-476,90 mp + 5,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 87,90 mp108.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 114 CamereEt. 2-488,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp119.000 Euro + TVA6apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 123 CamereEt. 2-976,90 mp + 6,00 mp balcon + 3,70 mp balcon = 86,60 mp108.000 Euro + TVA11apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 134 CamereEt. 5-988,20 mp + 3,80 mp balcon + 6,70 mp balcon = 98,70 mp119.000 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 143 CamereEt. 5-1170,80 mp + 6,30 mp balcon = 77,10 mp97.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 153 CamereEt. 5-1171,00 mp + 6,30 mp balcon = 77,30 mp97.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 162 CamereEt. 5-1153,10 mp + 8,80 mp balcon = 61,90 mp74.000 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 173 CamereEt. 8, 1076,90 mp + 14,30 mp balcon = 91,20 mp108.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 184 CamereEt. 8, 1088,20 mp + 18,60 mp balcon = 106,80 mp119.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 193 CamereEt. 9-1176,90 mp + 6,40 mp balcon + 3,70 mp balcon = 87,00 mp108.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 204 CamereEt. 9-1188,20 mp + 6,70 mp balcon + 4,10 mp balcon = 99,00 mp119.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Blocul C6

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereEt. 1-952,60 mp + 9,20 mp balcon = 61,80 mp73.300 Euro + TVA9apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 22 CamereEt. 1-452,30 mp + 21,30 mp balcon = 73,60 mp76.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 32 CamereEt. 152,20 mp + 17,00 mp balcon = 69,20 mp76.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 4StudioEt. 1-1143,60 mp + 3,00 mp balcon = 46,60 mp61.500 Euro + TVA25apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 5StudioEt. 1-447,20 mp + 13,30 mp balcon = 60,50 mp66.500 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 62 CamereEt. 152,30 mp + 42,50 mp terasa = 94,90 mp110.100 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 72 CamereEt. 152,30 mp + 9,30 mp terasa + 6,90 balcon = 68,50 mp76.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 8StudioEt. 1-7 43,60 mp + 3,40 mp balcon = 47,00 mp61.500 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 92 CamereEt. 152,60 mp + 6,60 mp balcon = 59,20 mp73.300 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 102 CamereEt. 2-452,20 mp + 13,10 mp balcon = 65,30 mp75.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 112 CamereEt. 2-1152,20 mp + 10,00 mp balcon = 62,20 mp73.300 Euro + TVA17apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 122 CamereEt. 2-452,30 mp + 6,70 mp balcon + 3,10 mp balcon = 62,10 mp73.300 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 132 CamereEt. 2-1152,60 mp + 13,60 mp balcon = 66,20 mp75.000 Euro + TVA10apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 142 CamereEt. 5, 6, 952,30 mp + 6,10 mp balcon = 58,40 mp72.500 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 15StudioEt. 5-1147,20 mp + 8,30 mp balcon = 55,50 mp65.500 Euro + TVA14apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 162 CamereEt. 5-752,30 mp + 3,10 mp balcon = 55,40 mp72.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 172 CamereEt. 7-852,30 mp + 21,30 mp balcon = 73,60 mp76.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 182 CamereEt. 8 52,30 mp + 3,10 mp balcon + 5,40 mp balcon = 60,80 mp72.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 19StudioEt. 8 43,60 mp + 2,90 mp balcon = 46,50 mp61.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 202 CamereEt. 9-1152,30 mp + 3,30 mp balcon = 55,60 mp72.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 212 CamereEt. 1052,60 mp + 10,20 mp balcon = 62,80 mp73.300 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 222 CamereEt. 1052,30 mp + 29,50 mp balcon = 81,80 mp76.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 232 CamereEt. 1152,60 mp + 10,50 mp balcon = 63,10 mp73.300 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II
Tip 242 CamereEt. 1152,30 mp + 6,50 mp balcon = 58,80 mp72.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare sau trimestriale.

Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro:

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Intra pe www.credit24h.ro sau suna acum la numarul 0731.111.600 si afla mai multe detalii!

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe informatii despre The Grand Kristal Residence City la numerele de telefon:

0725.225.369 – Adrian Ganea - Manager de Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.