SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

The Grand Kristal Residence

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Concept urbanistic îndrăzneţ, funcţionalitate excelentă, design modern al imobilelor

Suprafată teren

10 h mp

Regim înălțime

P+7, P+10

Prețuri de la

55.900 euro

Dată predare

Septembrie 2023

Conceptul urbanistic îndrăzneţ, funcţionalitatea excelentă a noului proiect rezidenţial, precum şi design-ul modern al imobilelor care compun ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, propus dumneavoastră astăzi de către dezvoltatorii brand-ului Kristal Residence, provin din dorinţa acestora de a oferi viitorilor rezidenţi posibilitatea de a locui într-o comunitate integrată, în cadrul căreia să poată beneficia de un nivel de trai liniştit şi confortabil, într-o atmosferă de calitate, protejată de factori externi, însoţită de un aer modern, în care totul a fost planificat cu mare atenţie, fie că vorbim de circulaţia auto, nivelul de securitate intern sau spaţiile verzi şi cele de recreere.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidenţial de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafaţă foarte mare (vezi harta proiectului cu cele 10 ha de teren), poziţionat într-o locaţie bună, precum şi de o planificare minuţioasă care a durat aproape un an de zile şi a necesitat o întreagă echipă de specialişti, arhitecţi de top, structurişti, echipe de ingineri şi arhitecţi peisagişti.

O astfel de abordare a permis ca unităţile locative proiectate să nu aibă vedere directă la spaţiile private aflate în vecinătate, să dispună de un grad ridicat de intimitate şi confort. Distanţele foarte mari între blocuri au facut ca  nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minimum, acest aspect datorându-se si izolării fonice corespunzătoare a imobilelor.

În ceea ce priveşte circulaţia auto în cadrul proiectului, suntem asiguraţi încă de la început de către proiectanţi că întreaga reţea internă a fost gândită pentru a minimiza traficul pe cât posibil, iar parcările rezidenţilor sunt concepute şi aşezate de aşa natură, încât să nu deranjeze inutil sau să încurce circulaţia pietonală sau cea de agrement (va exista chiar o reţea de piste de biciclete) din ansamblu, iar faptul că întregul proiect va dispune de restricţii de viteză pe drumurile interne face ca disconfortul să fie redus la minimum.

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei în cifre:

– Teren total de 10 ha (100.000 mp) situat în zona de sud a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei, Sector 4, Bucureşti, strada Dumitru Brumărescu.

– 22 de blocuri în cadrul ansamblului cu regim de înălţime mixt, parter plus 7 etaje şi parter plus 10 etaje.

– peste 2.000 de unităţi locative diverse, de la garsoniere simple şi duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu două, trei şi patru camere decomandate, spaţioase şi foarte bine luminate natural, însoţite de balcoane ample şi dotări de top.

-2.400 de locuri de parcare supraterane, amenajate, delimitate şi luminate nocturn, oferite spre vânzare rezidenţilor la preţul de 3.000 Euro TVA inclus.

– Spaţiul verde în cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitecţii peisagişti au proiectat, pe lângă spaţiile verzi care delimitează imobilele, un număr de 11 locuri de joacă pentru copii şi un număr de 11 parcuri moderne cu spaţii destinate relaxării, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde înalte şi le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Rezidenţii noului proiect vor beneficia după cum am menţionat anterior, de piste destinate bicicletelor sau activităţilor de recreere similare, care traversează practic proiectul rezidenţial pe mijloc, de la un capăt la altul, însumând astfel 1.100 de metri liniari (1.100 km).
Accesul în ansamblul imobiliar este posibil atât din strada Dumitru Brumărescu, unde se află şi staţia RATB cu acelaşi nume a autobuzelor 141 şi 220, dar şi din Bulevardul Metalurgiei, unde se află mari centre comerciale (Metro, Auchan, Piaţa de Gros Bucureşti etc.)

Unităţile locative diverse rezultate în urma acestei mari investiţii imobiliare, precum şi spaţiile comerciale de care dispune proiectul vor fi oferite spre vânzare, începând cu ianuarie 2019, la preţuri cu adevărat promoţionale, care vor uimi şi încânta deopotrivă, atât pe cei care se află în căutarea unei locuinţe noi accesibile în zona Sectorului 4, cât şi pe cei care doresc să investească în acest domeniu, în vederea exploatării ulterioare a locuinţelor prin închirierea acestora pe piaţa liberă, ce se află în continuă creştere.

Locuinţele din cadrul proiectului Kristal Residence se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • tâmplăria PVC Rehau, profil de ultimă generaţie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cât mai bună etanşare, asigurată cu sistemul de închidere Roto;
 • plăcile ceramice (gresia şi faianţa) sunt importate din Spania şi Italia;
 • parchetul este laminat, import Austria;
 • uşile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare şi echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;
 • uşa de la intrare este dotată cu multiple sisteme antiefracţie;
 • centrale de apartamente marca Ariston, în condensare, conform noilor norme în vigoare si calorifere din oţel.

Luminoase şi spaţioase, apartamentele sunt structurate, gândite şi echipate, astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern, iar materialele de foarte bună calitate şi gradul înalt al finisărilor interioare sperăm să fie pe măsura aşteptărilor dumneavoastră. Dacă la toate acestea adăugăm faptul că există un întreg department de finisare a imobilelor, pus la dispoziţie de către dezvoltatorii proiectului, în cadrul căruia puteţi alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veţi folosi la personalizarea interioară a apartamentului, putem spune că oferta făcută de către Kristal Residence este una excelentă.

Părţile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate şi vor dispune de placări cu granit şi mână curentă din inox pe scări. Balcoanele apartamentelor vor avea atât zidărie completă, cât şi sticlă la exterior. Imobilele vor fi deservite de câte două lifturi silenţioase pe fiecare scară şi vor acomoda opt persoane la o singură urcare sau coborâre. Compartimentările interioare sunt executate tot cu ajutorul cărămizilor Porotherm, iar pentru izolaţia exterioară a fost achiziţionat un pachet complet de la cea mai bună firmă de profil din piaţă, respectiv Baumit sau Adeplast, care va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 80, cu tencuială decorativă de cea mai bună calitate şi cu numeroase proprietăţi, fiind astfel rezolvată cu succes problema faţadei exterioare a tuturor blocurilor din cadrul proiectului Kristal.

Modalitate de plată:

Modalitatea de plată acceptată în cadrul acestui nou proiect rezidenţial de mari dimensiuni este una extrem de variată şi  mai ales, accesibilă.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Prima Casă, credite ipotecare, imobiliare şi chiar credite la care se iau în considerare veniturile din surse externe (străinătate).

O noutate absolută o reprezintă posibilitatea plăţilor eşalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 până la 5 ani, precum şi orice altă formă de plată care presupune efectuare de plăţi sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Această variantă de plată este supusă unor termeni şi condiţii, ce vor fi stabilite în funcţie de profilul de plată al cumpărătorului, în funcţie de normele de finanţare aplicabile şi de prevederile legale în vigoare, la data rezervării apartamentului.

Despre Sectorul 4:

În ultima perioadă, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevărată renaştere urbană, generată pe de o parte de interesul cumpărătorilor pentru locuinţe noi în această zonă, cât şi de investiţiile realizate de autorităţile publice locale, în speţă de Primăria Sectorului 4, în modernizarea căilor de acces, ale parcărilor de reşedinţă, precum şi a parcurilor şi a zonelor de relaxare.

Aprobarea noului PUZ al zonei de Sud a Sectorului 4 este o mare realizare administrativă şi urbanistică, fiind de o reală importanţă pentru dezvoltarea coerentă, astfel încât putem spune că zona de Sud a Sectorului 4 va deveni şi mai atractivă atât pentru bucureșteni, cât şi pentru cei care urmează trendul de urbanizare a României, prin care tinerii migrează către marile oraşe din România, estimându-se că peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuință în această zonă din Capitală, alături de cei peste 322.856 de locuitori deja existenți, conform datelor Institutului Naţional de Statistică, din luna iunie 2018.

Nu trebuie uitat faptul că Sectorul 4 al Capitalei oferă o excelentă proximitate faţă de instituţii de învăţământ, centre comerciale, parcuri, stabilimente cu servicii medicale, săli de sport, sedii de instituţii publice şi alte locuri ce prezintă interes, fiind anunţate lucrări importante de reabilitare şi modernizare atât a acestor zone de interes public, cum este proiectul de modernizare şi extindere a construcțiilor din ansamblul Piața agroalimentară Berceni-Sudului, largirea principalelor artere de circulatia si a marilor bulevarde din sector (sos Berceni,str Turnu Magurele,B-dul Brancoveanu,Obregia,Emil Racovita etc) precum şi proiectele de modernizare şi extindere a numeroase unităţi de învăţământ din Sectorul 4, acesta reprezentând, la rândul său, un factor de mare interes pentru familiile tinere care sunt în căutarea unei locuinţe noi.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investiţii în infrastructură, precum Pasajul Mihai Bravu şi cel de la Piaţa Sudului, iar în următorul an va fi gata podul peste Dâmboviţa de la Nicolae Grigorescu ce va conecta intersecţia Vitan-Bârzeşti – Olteniţei cu partea de est a Capitalei; la acest capitol trebuie punctat faptul că Sectorul 4 alocă în premieră peste jumătate din bugetul primăriei (55 milioane de euro), iar aceasta a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro si va asigura mai mult decât dublarea acestor fonduri, suma totală destinată investițiilor ajunge astfel la 123 de milioane de euro, fapt care nu poate decât să îi bucure atât pe investitori (dezvoltatorii imobiliari), cât şi pe cei care doresc să se mute în această zonă a Capitalei.

Divizia financiară Credit24h.ro

Divizia noastră financiară Credit24h.ro va oferi consultanţă specializată în identificarea soluţiilor de finanţare pentru obţinerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenţionează să achiziţioneze o locuinţă, aceste servicii fiind adresate oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil. Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacţiilor imobiliare, de relaţia cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi vă oferă atât soluţii foarte rapide, cât şi personalizate pentru cei care întâmpină dificultăţi în obţinerea creditelor de orice fel.

Intră pe credit24h.ro sau sună acum la nr. 0731.111.600 şi află mai multe detalii!

Date de contact:

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate sau puteţi merge direct la oricare dintre birourile de vânzări puse la dispoziţia dumneavoastră de Sudrezidential.ro, astfel: pe Şos. Olteniţei nr. 15-15 A (capăt RATB 634), pe Drumul Binelui, nr. 33 (acces metrou Apărătorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucureşti, sector 4, unde veţi fi întâmpinaţi de către consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi, dispuşi să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre.

În cadrul acestor birouri de vânzări, puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de dvs, precum şi a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toată durata vizionărilor cu maşinile companiei.

Vizionările şi prezentările ansamblurilor rezidenţiale vor fi făcute de către consilierii noştri gratuit, oferindu-vă astfel posibilitatea de a alege cu grijă apartamentul, casa sau imobilul dorit, fără alte costuri de intermediere.

Află chiar acum mai multe detalii sau alte informaţii despre The Grand Kristal Residence City, la numerele de telefon:
– 0734.950.229 – Dan Barbulescu – Manager de Proiect
– 0735.527.098 Catalin Angheluta – Manager de Proiect

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125,141, 220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

BLOCURILE S1-S8, D1-D6 – VANDUTE

Blocul S9 – 96 de apartamente disponibile cu 23 tipuri de compartimentari

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Numar unitati Schita
3 camere Tip 1 Etaj 1-11 87.88 + 22.26 balcoane 99.900 euro (+TVA) 11 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 2 Etaj 1-10 52.57 + 13.50 balcon 65.900 euro 10 apartamente de vanzare The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 3 Etaj 1-10 55.60 + 8.44 balcon 69.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 4 Etaj 1-10 54.82 + 8.82 balcon 69.900 euro 2 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 5 Etaj 1-10 56.17 + 7.87 balcon 69.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 6 Etaj 1-10 57.78 + 11.09 balcon 72.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
3 camere Tip 7 Etaj 1-11 80.93 + 13.06 balcoane 94.500 euro 11 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 8 Etaj 1-10 56.15 + 8.93 balcon 69.900 euro 10 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 9 Etaj 3-10 54.82 + 6.44 balcoane 69.900 euro 8 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 10 Etaj 11 52.57 + 13.50 balcon 63.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 11 Etaj 11 55.60 + 8.44 balcon 67.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 12 Etaj 11 54.82 + 6.45 balcoane 67.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 13 Etaj 11 56.17 + 7.87 balcon 67.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 14 Etaj 11 57.78 + 11.09 balcon 70.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 15 Etaj 11 56.15 + 9.12 balcon 67.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 16 Parter 67.04 + 11.22 balcoane 74.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 17 Parter 52.57 + 4.46 balcon 64.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 18 Parter 55.60 + 9.64 balcon 68.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 19 Parter 54.82 + 11.93 balcon 68.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 20 Parter 56.17 + 9.80 balcon 68.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 21 Parter 57.78 + 6.55 balcon 72.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
3 camere Tip 22 Parter 80.93 + 8.93 balcoane 93.500 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni
2 camere Tip 23 Parter 56.15 + 10.9 balcon 68.900 euro 1 apartamente The Grand Kristal Berceni

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Manager Proiect

Dan Barbulescu-Manager de Proiect, tel 0734.950.229, mail danbarbulescu@sudrezidential.ro
Dan Barbulescu

Manager Proiect

Catalin Angheluta-Manager de Proiect, tel 0735.527.098, mail catalin.angheluta@sudrezidential.ro
Catalin Angheluta

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button