The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.

 

SUPRAFATA TEREN100.000 mp
REGIM INALTIMEP+7, P+8, P+10, P+11
PRETURI DE LA67.500 euro
+ TVA
DATA PREDARENoiembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI22
NUMAR DE APARTAMENTE2000
NUMAR DE PARCARI2400
TIP APARTAMENTEApartamente 2-4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil. Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern, aici ne referim atat la circulatia auto si nivelul de securitate intern, cat si la spatiile verzi si cele de recreere.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvolatarii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea de comunitate: restaurantul Kristal, magazinul Profi, Bacania Lavurici cu Bunatati si un Salon de infrumusetare Salon Beauty Studio.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 10 hectare, pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort. Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a imobilelor.

In ceea ce priveste circulatia auto din cadrul proiectului, suntem asigurati inca de la inceput de catre proiectanti ca intreaga retea interna a fost gandita pentru a minimiza traficul pe cat posibil. Parcarile rezidentilor sunt concepute si pozitionate incat sa nu deranjeze inutil sau sa incurce circulatia pietonala sau cea de agrement din ansamblu. In complexul rezidential vor fi si piste de biciclete, iar faptul ca intregul proiect va dispune de restrictii de viteza pe drumurile interne, face ca disconfortul sa fie redus la minim.

The Grand Kristal Residence in cifre

100.000 mp teren total

22 de blocuri

peste 2.000 de unitati locative

2.400 de spatii pentru parcare

2 cai de acces in ansamblu

30% din totalul terenului spații verzi

11 locuri de joaca

11 parcuri moderne

-Teren total de 10 Ha (100.000 mp).

-22 de blocuri cu regim de inaltime mixt, P+7E, P+8E, P+10E si P+11E.

-Peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei si patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top.

-2.400 de locuri de parcare supraterane amenajate, delimitate si iluminate nocturn, oferite spre vanzare rezidentilor la pretul de 4.000 Euro + TVA 19%.

-Spatiul verde din cadrul ansamblului este de peste 30% din totalul terenului, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

-Rezidentii noului proiect vor beneficia, dupa cum am mentionat anterior, de piste destinate bicicletelor sau activitatilor de recreere similare, care traverseaza proiectul rezidential pe mijloc, de la un capat la altul, insumand astfel 1.100 de metri liniari.

-Accesul in ansamblul imobiliar este posibil din Bulevardul Metalurgiei pe Strada Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu, unde se afla si statia STB cu acelasi nume a autobuzelor 125, 141, 220 si N 105. Numeroase centre comerciale mari se afla chiar in apropiere: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Piata de Gros Bucuresti etc.

-Unitatile locative diverse rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul vor fi oferite spre vanzare incepand cu ianuarie 2019, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera, care se afla in continua crestere.

 

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Atractia principala a parcului este reprezentata de Fantana Florilor, o fantana arteziana muzicala care va oferi vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

The Grand Kristal Residence 22 blocuri

Vezi tabelele cu apartamente accesand blocurile disponibile:

Specificatii tehnice si caracteristici

Locuintele din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

 • tamplaria PVC Salamander, profil de ultima generatie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;
 • placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;
 • parchetul este laminat si importat din Austria;
 • usile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Cersanit, import Spania;
 • usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;
 • apartamentele sunt echipate cu calorifere din otel si centrale in condensare marca Ariston, conform noilor norme in vigoare.

Luminoase si spatioase, apartamentele sunt structurate, gandite si echipate, astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Materialele de foarte buna calitate si gradul inalt al finisarilor interioare, speram sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Daca la toate acestea adaugam faptul ca exista un intreg departament de finisare a imobilelor, pus la dispozitie de catre dezvoltatorii proiectului, in cadrul caruia puteti alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veti folosi la personalizarea interioara a apartamentului, putem spune ca oferta facuta de catre The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este una excelenta.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mana curenta din inox pe casa scarii. Balcoanele apartamentelor vor avea atat zidarie completa, cat si sticla la exterior. Imobilele vor fi deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare in parte si vor acomoda opt persoane la o singura urcare sau coborare. Compartimentarile interioare sunt executate tot cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolatia exterioara a fost achizitionat un pachet complet de la cea mai buna firma de profil din piata, respectiv Baumit sau Adeplast. Aceasta va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 80, cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si cu numeroase proprietati, fiind astfel rezolvata cu succes problema fatadei exterioare a tuturor blocurilor din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.9

Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
3 CamereTIP 11087.88 mp + 22.16 mp balcoane = 110.04 mp104.900 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 21052.57 mp + 13.50 mp balcon = 66.07 mp67.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 39,1055.60 mp + 8.60 mp balcon = 64.20 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 49,10,1154.82 mp + 6.45 mp balcon = 61.27 mp72.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 51056.17 mp + 7.87 mp balcon = 64.04 mp72.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.10

Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTIP 18,9,10,1154.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 28,9,10,1154.77 mp + 8.97 mp balcon = 63.74 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 38,9,10,1155.29 mp + 8.96 mp balcon = 64.25 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 410,1154.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 510,1154.98 mp + 6.49 mp balcon = 61.47 mp72.000 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 6951.94 mp + 14.25 mp balcon = 66.19 mp67.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.11

Finalizat

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTIP 1Parter60.40 mp + 12.10 mp balcon = 72.50 mp75.900 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 27,8,10,1154.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 38,9,10,1155.29 mp + 8.96 mp balcon = 64.25 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 48,9,10,1154.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp72.000 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 59,10,1154.98 mp + 6.49 mp balcon = 61.47 mp72.000 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 6854.96 mp + 8.89 mp balcon = 63.85 mp72.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 7854.77 mp + 8.97 mp balcon = 63.74 mp72.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
4 CamereTIP 81192.56 mp + 15.62 mp balcoane = 108.18 mp114.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.9

Finalizare Iulie 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTIP 1Parter56.15 mp + 11.21 mp balcon = 67.36 mp72.300 Euro + TVA3apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 2Parter57.78 mp + 6.55 mp balcon = 64.33 mp75.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 3Parter52.57 mp + 4.46 mp balcon = 57.03 mp67.500 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 43,5,7,8,9,10,1152.57 mp + 13.50 mp balcon = 66.07 mp67.500 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 54,6,8,9,10,1154.82 mp + 6.44 mp balcoane = 61.26 mp72.300 Euro + TVA6apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 65,6,8,9,10,1155.60 mp + 8.48 mp balcon = 64.08 mp72.300 Euro + TVA7apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
3 CamereTIP 710,1187.88 mp + 22.16 mp balcoane = 110.04 mp103.548 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 86,7,8,9,10,1156.15 mp + 8.92 mp balcon = 65.07 mp72.300 Euro + TVA6apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
3 CamereTIP 91180.93 mp + 13.06 mp balcoane = 93.99 mp93.571 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 101157.78 mp + 11.09 mp balcon = 68.87 mp73.571 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.10

Finalizare Iulie 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
4 CamereTIP 1Parter92.56 mp + 13.13 mp balcoane = 105.69 mp114.000 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 2Parter54.96 mp + 11.88 mp balcon = 66.84 mp72.300 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 3Parter54.77 mp + 10.52 mp balcon = 65.29 mp72.300 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 4Parter60.40 mp + 12.10 mp balcon = 72.50 mp78.900 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 51,2,6,7,8,9,10,1154.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp72.300 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 64,7,8,9,1154.96 mp + 8.89 mp balcon = 63.85 mp72.300 Euro + TVA5apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 73,4,5,6,7,9,10,1154.77 mp + 8.97 mp balcon = 63.74 mp72.300 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 82,3,6,7,8,9,10,1154.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp72.300 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 98,9,10,1151.94 mp + 14.25 mp balcoane = 66.19 mp67.500 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 105,6,8,9,10,1155.29 mp + 8.91 mp balcon = 64.20 mp72.300 Euro + TVA6apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
3 CamereTIP 1110,1180.45 mp + 7.67 mp balcoane = 88.12 mp94.048 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 123,4,5,6,7,9,10,1154.98 mp + 6.49 mp balcoane = 61.47 mp72.300 Euro + TVA8apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.11

Finalizare Decembrie 2024

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTIP 1Parter54.96 mp + 11.99 mp balcon = 66.95 mp72.300 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 2Parter54.96 mp + 10.75 mp balcon = 65.71 mp72.300 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 3Parter54.98 mp + 9.29 mp balcon = 64.27 mp72.300 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 4Parter60.58 mp + 12.10 mp balcon = 72.50 mp78.900 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 51,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1154.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp72.300 Euro + TVA11apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
3 CamereTIP 61180.79 mp + 13.78 mp balcoane = 94.57 mp93.571 Euro + TVA1apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 71,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1154.96 mp + 8.89 mp balcon = 63.85 mp72.300 Euro + TVA22apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 81,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1154.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp72.300 Euro + TVA22apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
2 CamereTIP 96,8,10,1151.94 mp + 14.25 mp balcoane = 66.19 mp67.500 Euro + TVA4apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I
3 CamereTIP 1010,1180.45 mp + 7.67 mp balcon = 88.12 mp94.048 Euro + TVA2apartamente The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este una extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare, inclusiv creditul Noua Casa, creditele ipotecare, creditele imobiliare si chiar creditele care iau in considerare veniturile din surse externe (din strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, care vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro:

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Intra pe www.credit24h.ro sau suna acum la numarul 0731.111.600 si afla mai multe detalii!

Date de contact:

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe informatii despre The Grand Kristal Residence City la numerele de telefon:

0731.111.602 – Irina Savu - Manager de Proiect

0735.527.098 – Catalin Angheluta - Manager de Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie