SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, 45.000 Euro, etaj 2, 53.43 mp utili, Carrefour Grand Arena

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Carrefour Grand Arena
Numar camere:
2
Suprafata utila:
48.83+4.60 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
45.000 euro
TVA de 5% inclus
2250 euro
1350 euro
ID Oferta: 104297
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 48.83+4.60 mp suprafata utila
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul de 2 camere pe care vi-l prezentam este disponibil in ansamblul rezidential Berceni Sun Park Residence, proiect imobiliar ce imbina ultimile tendinte in materie de design cu echipamente de ultima generatie si arhitectura moderna.

Locuinta este excelent pozitionata spre S-E si dispune de o compartimentare moderna cu spatii locative aerisite si foarte bine luminate pe toata perioada zilei.

Imobilul in care se regaseste noul apartament are un regim redus de inaltime de doar P+4 Etaje si un numar redus de apartamente, ceea ce va genera un grad ridicat de confort si intimitate.

Localizare si vecinatati:

Berceni Sun Park Residence este amplasat in zona de Sud a Capitalei – Berceni, mai exact pe strada Postalionului, la o mica distanta de centrul comercial Grand Arena.

Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, prin Strada Aurel Persu, Strada Luica, Strada Turnu Magurele, iar fata de mijloacele de transport in comun avem o distanta de doar 10 minute de mers pe jos.

Vecinatati: Selgros, Hornbach, Lidl, Metro, Auchan si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun STB (RATB):102, 220, 141, 116, N103.

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 2 al imobilului, este compartimentata excelent cu o suprafata utila de 48.83 mp si este formata din: hol, baie, dormitor, bucatarie inchisa si un balcon de 4.60 mp cu acces din living.

Aceasta se vinde la “cheie” cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere de otel, centrala termica in condensare de 24 kW, usa de intrare metalica antiefractie si interfon.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm atat la interior, cat si la exterior, iar termoizolatia este realizata cu polistren expandat.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 45.000 Euro cu 5% TVA inclus!

Loc de parcare: 2.000 Euro + TVA!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere!

Alte informatii si contact:

In cadrul ansamblului se vor amenaja locuri de parcare delimitate si locuri de joaca pentru copii.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon 0729.923.486 – Dorin Baldovin – manager de proiect Berceni Sun Park!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Dorin Baldovin

Dorin Baldovin

Telefon: 0729.923.486

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara