SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, 5 minute metrou Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Suprafata utila:
55 mp
Suprafata construita:
62 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
60.500 euro
TVA de 5% inclus
3025 euro
1815 euro
ID Oferta: 116094
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 55 mp suprafata utila
 • 62 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • aer conditionat, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul prezentat astazi se regaseste intr-un ansamblu de renume din zona de Sud a Capitalei si anume Happy Home. Pozitionarea imobilului a fost aleasa in ideea de a se permite accesul rapid la mijloacele de transport in comun si in acelasi timp blocul sa fie ferit de agitatia orasului.

Locuinta propusa, este complet decomandata, bucatarie inchisa, are o suprafata utila generoasa de 51 mp + balcon de 4.30 mp.

Camerele, eficient compartimentate, iar balconul generos asigura confortul dorit, la un pret accesibil.

Localizare si vecinatati:

Amplasat intr-o zona asezata, cu strazi asfaltate si iluminate, in Popesti Leordeni pe strada Oituz, la 5 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida Bucuresti, cu infrastructura completa, pozitia imobilului permite accesul rapid catre statiile STB, Metrou, scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale : Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon sau Metro, Jumbo si Auchan Berceni.

Mijloace de transport in comun: 125, 141, 220, 418, N 105 si statiile de metrou  Dimitrie Leonida.

 Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este disponibil la etajul 1 intr-un  imobil cu regim de inaltime Parter+4 Etaje, cu lift,  dispune de o compartimentare moderna , foarte bine gandita, dupa cum urmeaza: hol de intrare, bucatarie inchisa, baie, living si dormitor spatioase, un balcon tip logie.

Atent finisata, locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de la cele mai mari firme de profil: gresie, faianta, parchet, usi de interior, calorifere din otel,  obiecte sanitare moderne in baie, tamplarie PVC 6 camere cu geam termopan, sticla low-E,  glafuri interioare si exterioare, centrala termica prin condensare 24 kW, prize si intrerupatoare, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul respecta ultimele reglementari in materie de constructii si este realizat din cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu zidarie  de caramida tip Porotherm de 25 cm la exterior si 12 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 60.500 Euro TVA inclus 5%.

Loc de parcare suprateran: 3.000 Euro + TVA.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0734.050.550 – Cristian Bucurel sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Cristian Bucurel Sud Rezidential

Cristian Bucurel

Telefon: 0734.050.550

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara