SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, 63mp, decomandat, 8 minute Metrou Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Mall La Strada
Numar camere:
2
Suprafata utila:
63 mp
Suprafata construita:
75 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
68.500 euro
TVA de 5% inclus
3425 euro
2055 euro
ID Oferta: 108162
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 63 mp suprafata utila
 • 75 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, aflat in proiectul Sky Garden Amurgului. Apartamentul este disponibil la etajul 3, fiind dispus spre S-E si face parte dintr-un bloc cu un regim de inaltime redus de P+3E+4ER, situat intr-o zona linistita.

Localizare si vecinatati:

Proiectul este localizat in Zona de Sud, mai exact la aproximativ 8 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, Soseaua Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este complet finisat, cu o suprafata utila totala de 61 mp. Spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel: living spatios de 18 mp, bucatarie inchisa de 10 mp, un dormitor spatios si luminos de 16 mp, un grup sanitar, precum si un balcon cochet fiind dispus la iesirea din dormitor.

Blocul este construit pe cadre de beton, compartimentarile fiind din boltari YTONG, iar la exterior este izolat cu polistiren expandat de 10 cm, vata minerala, fatade ventilate, partial placate cu Alucubond.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati, dispune de centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior, tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 68.500 Euro.

Loc de parcare:  2.500 Euro + TVA 19%.

                         

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere promotionala de 5%.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0732.418.414 – Razvan Stan.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alin Razvan Sud Rezidential

Alin Razvan

Telefon: 0732.418.414

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara