SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere – Aparatorii PatrieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53 mp
Suprafata construita:
65 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
3
60.500 euro
TVA de 5% inclus
3025 euro
1815 euro
ID Oferta: 115097
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53 mp suprafata utila
 • 65 mp suprafata construita
 • etaj: 3
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Apartamentul pe care il supun atentiei face parte din proiectul rezidential Galaxy Plus Metalurgiei, ansamblu amplasat in Metalurgiei Park, Sector 4 al Capitalei.

Localizare si vecinatati:

Galaxy Plus Metalurgiei face parte din cadrul primului parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, amplasat in Sudul Bucurestiului pe Bulevardul Metalurgiei.

In imediata apropiere exista numeroase unitati de invatamant, Sun Plaza Mall, parcul Oraselul Copiilor – Brancoveanu, restaurante si numeroase hipermarketuri (Carrefour, Selgros, Metro, Auchan, Lidl).

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul pe care vi-l oferim spre vanzare va fi complet finisat, cu materiale PREMIUM.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren expandat de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorativa. Peste ultimul etaj este turnata placa de beton iar acoperisul este tip sarpanta. Casa scarii este amenajata cu  granit, iar mana curenta din inox .

Mijloace de transport in comun:

STB (125, 141, 220, N105, 102, 202, N0103, 232, 312 ), statia de Metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este disponibil la etajul 3 si este format din 2 camere. Aceasta are o suprafata utila de 53,18 mp inclusiv balcon si se vinde complet finisat cu materiale si dotari de cea mai buna calitate: gresie si faianta din import, parchet, obiecte sanitare, usi de interior , usa metalica la intrare, centrala termica proprie de 24 kW in condensatie, calorifere otel,  interfon, tamplarie PVC Rehau 5 camere LOW-E (maro).

Pret si modalitati de plata:

Pretul 60.500 euro TVA 5% INCLUS !

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, cu un avans minim de  10.000 euro.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721.165.251 – Anca Vasile sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Anca Vasile

Anca Vasile

Telefon: 0721.165.251

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara