SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 3 camere, Aparatorii Patriei

Berceni, Aparatorii Patriei
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
90.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 13500 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 72 mp
S.C.: 84 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 116281

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 72 mp
 • Suprafață construită: 84 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: 6
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, video

Schița

Prezentare

Oferim spre vanzare un apartament decomandat, cu 3 camere, aflat in proiectul Viva Residence Metalurgiei Park.

Compartimentarea este una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Camerele sunt foarte spatioase si orientate cardinal in asa fel incat sa fie foarte luminoase.
Apartamentul, este disponibil la etajul 1 al imobilului cu un nivel de inaltime (P+6E), avand un grad ridicat de confort.

Localizare si vecinatati:

Proiectul Viva Residence este amplasat in Berceni, Sectorul 4, in Metalurgiei Park.

Ansamblul este situat in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei si este compus din 14  imobile, care vor genera multe unitati locative insotite de numeroase spatii verzi, locuri de joaca, locuri de parcare destinate rezidentilor, etc.

Locatia excelenta permite accesul rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl Metalurgiei, Piata de Gros, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall. Mijloace de transport in comun: STB (STB)241, 313, 312, 125, 141, 220, 232, N 105 si statia de metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul cu 2 camere dispune de o suprafata utila de 65.60 mp + 6.40 mp terasa, beneficiaza de lumina naturala si este format din: hol de acces, 2 domitoare, 2 bai, camera de zi, o bucatarie si un balcon.

Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC cu 5 camere, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica Ariston de 24 kW, in condensare, prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 30 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 90.000 euro, TVA 5% inclus.

Loc de parcare asigurat.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Jilavei, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button