SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, Brancoveanu, 53 mp, decomandatApartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu, Metalurgiei
Reper: Carrefour Grand Arena Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53 mp
Suprafata construita:
62 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
53.000 euro
TVA de 5% inclus
2650 euro
1590 euro
ID Oferta: 110436
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53 mp suprafata utila
 • 62 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal, acces prin spate, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta
 • centrala proprie a apartamentului
 • sistem alarma, interfon, lift
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu 2 camere pe care il prezentam are o compartimentare inteligenta, cu camere mari si luminoase, este disponibil la etajul 2, intr-un imobil nou din proiectul imobiliar Family Residence Brancoveanu.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de lumina naturala, vedere catre numeroasele zone verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta se preda finisata la “cheie” si este dotata cu materiale si echipamente de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Family Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4, pe strada Drumul Dealul Alunis.

Ansamblul este situat in proximitatea Bulevardului Constantin Brancoveanu  si este compus din 4 imobile cu regim mixt de inaltime, P+6 E+7E Retras+ 8E Retras, care vor genera peste 280 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi,  locuri de parcare destinate rezidentilor.

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB 241, 141, 220, N 105 si statia de metrou Constantin Brancoveanu sau Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are o suprafata utila de 52.93 mp, este compus din: hol, camera de zi, bucatarie,  baie, un  dormitor spatios si un balcon de 1.54  mp, rezultand o suprafata total utila de 52.93 mp.

Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica Imergas de 24 kW,prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament 53.000 Euro!

Loc de parcare: 2.000 Euro TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0799.877.999 – Cosmin Gita – manager de proiect Family Residence!

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Cosmin Gita Sud Rezidential

Cosmin Gita

Telefon: 0799.877.999

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara