SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 3 camere – Brown Residence, finisat la cheie, Grand Arena Mall

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Carrefour Grand Arena
Numar camere:
3
Suprafata utila:
87.83 mp
Suprafata construita:
98 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
2
Etaj:
4
77.900 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 102485
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 87.83 mp suprafata utila
 • 98 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 2 grupuri sanitare
 • 2 balcoane
 • 2 dormitoare
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu 3 camere prezentat astazi spre vanzare este disponibil la etajul 4 in ansamblul Brown Residence Postalionului, ansamblu pozitionat intr-o zona in plina ascensiune a sectorulului 4.

Apartamentul are o suprafata utila generoasa, spatiul interior este foarte bine gandit pentru a fi cat mai util si ergonomic, fiind impartit astfel: living luminos, hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, baie, bucatarie separata, domitoare spatioase si doua balcoane.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect rezidential Brown Residence Postalionului este situat in Bucuresti, sector 4, in spatele centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, mai exact pe strada Postalionului.

Zona in care este amplasat imobilul, este una ce beneficiaza de infrastructura completa, cu strazi asflatate si iluminate.

Accesul catre ansamblu se face prin mai multe artere importante: Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, strada Turnu Magurele, iar mijloacele de transport in comun sunt la doar cateva minute de mers pe jos.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul prezentat are o compartimentare total decomandata, cu o suprafata utila de 87.83 mp si este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort.

Atent finisat, acesta este dotat cu: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, calorifere din otel, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si interfon.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata pe cadre din beton armat, in timp ce compartimentarea interioara si peretii exteriori sunt din caramida Porotherm.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 77.900 Euro!

Loc de parcare: 2.500 Euro TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Ca o noutate va oferim posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Alte informatii si contact:

Daca rezervarea apartamentului se face din timp, va puteti alege finisajele dintr-o gama varianta de modele si culori.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0727.261.214 – Stefan Manea.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Stefan Manea

Stefan Manea

Telefon: 0727.261.214

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara