SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei

Berceni, Metalurgiei, Lidl, Metro
 • Cel mai bun preț
73.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11025 euro
Nr. camere: 2
An: 2022
Etaj: 1
S.U.: 53.29 mp
S.C.: 58.26 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126054

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 53.29 mp
 • Suprafață construită: 58.26 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2022)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 8
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta metalica, balcoane traforaj metallic, terasa multistrat, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din proiectul Top House Residence Metalurgiei, compus din garsoniere simple, apartamente de 2 camere si 3 camere. Imobilul are un regim de inaltime de  P+8ET, compus din 2 scari cu spatii comerciale la parter.

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence!

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si a echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dvs. dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

Apartamentul are o suprafata de 53,29 mp utilla si un balcon de 4,97 mp , se finiseaza cu materiale de foarte buna calitate din import: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior, tamplarie PVC Gealan – 5 camere – 4 anotimpuri, cu geam low-e, glafuri la exterior, centrala termica de 24kw in condensare, calorifere otel, prize si intrerupatoare obiecte sanitare in baie Cersanit, Romstal, usa metalica antiefractie. Imobilul dispune de parcare supraterana contracost, 2 lifturi pe fiecare scara, interfon, mana curenta fier forjat, gresie pe casa scarii.

Localizare si vecinatati:

Locatia acestui nou proiect este una care permite accesul rapid catre toate punctele de interes, centrele si galeriile comerciale din zona, precum; Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour Grand Arena, dar si catre mijloacele de transport in comun, STB: 125,141,220,312,313,241,232 si statia de Metrou Aparatorii Patriei

Specificatii tehnice si caracteristici:

Avand in vedere pozitia excelenta a locatiei, trebuie mentionat faptul ca acesta dispune de toate utilitatile precum: (Apa Nova, Engie si Enel), apartamentul urmand sa se predea contorizat separat si bransat la toate utilitatile, sectorului 4.

Blocul este construit pe cadre din beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este facuta cu caramida porotherm (25 cm exterior/11,5 cm interior),  izolatia este realizata cu polistiren expandat EPS 70, grosime 10 cm. Sape si tencuieli mecanizate.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de – 73.500 Euro, TVA 5% inclus!

Loc de parcare suprateran la pretul de – 5.000 euro + TVA 5%

Finalizare constructie – August 2022

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Unnamed Road, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button