SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, Bulevardul Metalurgiei, stradal

Brancoveanu, Carrefour Grand Arena
 • Mutare imediată
 • Disponibil imediat
 • Curte proprie
 • Cel mai bun preț
71.080 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 10662 euro
Nr. camere: 2
An: 2020
Etaj: 8
S.U.: 71 mp
S.C.: 85 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 121317

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 71 mp
 • Suprafață construită: 85 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 8
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 2
 • An constructie: Construit (2020)
 • Regim de înălțime: 8
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, interfon, sensor pentru incendii, telecomanda garaj

Schița

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu doua camere ce face parte din Proiectul Family Residence Brancoveanu, un proiect imobiliar nou, amplasat intr-o zona rezidentiala cunoscuta, cu acces rapid in Bulevardul Constantin Brancoveanu si Metalurgiei. Puteti ajunge in doar cateva minute in zona centrala a Bucurestiului, pozitionarea excelenta a ansamblului face ca acest imobil sa fie in topul cautarilor celor mai exigenti comparatori.

Apartamentul  dispune de o suprafata utila generoasa de 71 mp, balcon inclus, este disponibil la etajul 8 intr-un bloc cu regim de inaltime P+6E+7E retras + 8E retras.

Localizare si vecinatati:

Proiectul rezidential se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp, este amplasat in imediata apropiere a Mall-ului Grand Arena, iar accesul se face cu usurinta catre toate punctele de interes din zona: unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare, piete publice si centre comerciale, unitati spitalicesti. Distanta pana la cea mai apropiata statie de metrou – Constantin Brancoveanu poate fi parcursa in doar cateva minute, zona dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si trotuare, iluminat public, parcuri si locuri de joaca dotate cu moblier urban nou.
Mall-ul Sun Plazza, parcul Oraselul Copiilor- Brancoveanu, restaurantele si numeroasele hipermarketuri din zona va pot asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie atunci cand doriti sa locuiti intr-o zona rezidentiala moderna, completa.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Cu privire la arhitectura acestui proiect putem spune ca am reusit sa oferim un aspect modern, gandit in detaliu, incat sa multumim viitorii proprietari. La nivel de constructie se respecta cele mai riguroase cerinte din domeniu, fiind folosite cadre si grinzi din beton armat, iar pentru executia peretilor interiori dar si exteriori ai locuintelor am folosit doar caramida Porotherm, pentru a oferi performanta termica si energetica la nivel inalt.
Confortul termic dar si izolarea fonica se datoreaza folosirii celor mai moderne si eficiente sisteme de tamplarie termoizolanta atat ca functionalitate cat si ca design, dar si a unui termosistem cu polistiren expandat performant, grosime 10 cm – EPS 80.

Apartamentul este finisat si echipat: placi ceramice, parchet, usi de interior, usa de intrare cu sisteme antiefractie, obiecte sanitare, toate de la branduri apreciate atat in Romania, cat si in afara tarii.
Apartamentul se va preda bransat la utilitatile sectorului 4, iar acesta este echipat cu centrala termica in condensare de 24 KW.

Avans minim acceptat: 5% din valoarea apartamentului.

Pret: 71.080 Euro TVA 5% inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Drumul Dealul Aluniș, Bucharest, Romania

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button