SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere – Compartimentare inedita! Club ResidenceApartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Lidl Metalurgiei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
56 mp
Suprafata construita:
61 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
52.900 euro
TVA de 5% inclus
2645 euro
1587 euro
ID Oferta: 112980
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 56 mp suprafata utila
 • 61 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • HI-Fi, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, subsol
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii Imobil:

Situat în zona de Sud a Bucureștiului, ansamblul Club Residence 2 este construit pe unul dintre cele mai bune terenuri din aceasta zona, teren ce se afla in zona Metalurgiei. Aceasta fiind intr-o continua dezvoltare si modernizare. Ansamblul prezentat va beneficia de toate utilitatile Sectorului 4 , strazile fiind asfaltate si iluminate!

Apartamentul de 2 camere propus astazi spre vanzare il identificam in acest ansamblu ca fiind parte dintr-un complex ansamblu ce contine o paleta larga de compartimentari si suprafete pentru necesitatile tuturor!

In cadrul ansamblului regasim toate tipurile de compartimentari -garsoniera / garsoniera dubla / 2 camere cat si 3 camere. Cu preturi incepand de la 31.000 euro garsoniera simpla pana la 69.900 euro apartament cu 3 camere!

 

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona este facilitat prin artere importante, precum: Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu si B-dul Metalurgiei.

Amplasamentul ansamblului este pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare.Transportul in comun fiind nelipsit datorita statiilor STB din zona.

Vecinatati: Centre comerciale precum Lidl, Carrefour – Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite.

In cadrul ansamblului rezidential Vista situat la cateva sute de metri de Club Residence 2 Brancoveanu, a fost construita cea mai modernă gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1300 de metri patrati; Școala nr.190 in cadrul careia se construieste un bazin de inot semiolimpic.

 

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul evidentiat spre vanzare beneficiaza de o suprafata utila de 55.90 mp ( 47.70 mp + 8.20 mp balcon spatios) decomandat si se vinde complet finisat pe bunul plac al fiecarui viitor propietar avand posibilitatea de a alege : gresie si faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru,radiatoare, centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Situat la etajul 2 al imobilului nostru cu un regim de inaltime pana la 5 etaje.

Toate finisajele acestui ansamblu sunt de calitate superioara!

Disponibilitatea locurilor de parcare fiind supraterane cat si subterane la un pret de 5000 euro +TVA

Constructia imobilului este pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida de tip Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.Izolatie termica exterioara efectuata cu polistiren de 10cm.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la utilitatile Sectorului 4 si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata: 

Pret de lista: 52.900 EURO,  TVA 5% inclus!

Pret parcari: parcare supraterana 5.000 EURO + TVA si subterana  5.000 EURO + TVA!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert!  

Puteti achizitiona locuinta fie cu surse proprii unde dezvoltatorul vine in intampinarea dumneavoastra cu o reducere de 5% din pretul apartamentului , fie prin credit bancar Noua Casa/Ipotecar.

Beneficiem cat si de posibilitatea achizitiei prin rate la dezvoltator!

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit, divizia financiara Credit24h va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

Pentru identificarea celei mai bune solutii de finantare, puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro  sau telefonic la nr. 0731.111.609  Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.085.568 Georgian Dascalu sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de

Georgian Dascalu

Telefon: 0731085568

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara