SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, compartimentare moderna, etaj 2, metrou Dimitrie Leonida, 44.600 Euro

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - semidecomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
52.14 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
44.600 euro
TVA de 5% inclus
2230 euro
1338 euro
ID Oferta: 103246
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 52.14 mp suprafata utila
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il prezentam astazi este disponibil in ansamblul Siena Residence, la etajul 2 intr-un imobil cu regim de inaltime P+5 Etaje.

Acesta este amplasat intr-o zona noua si linistita, la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida.

La achizitia apartamentului de 2 camere cu suprafata utila de 52.14 mp, vi se ofera oportunitatea de a va alege finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori pentru: gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Localizare si vecinatati:

Zona in care este amplasat ansamblul beneficiaza de infrastructura completa, acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida, dar si la centrele comerciale, educationale si medicale.

Vecinatati: Soseaua Oltenitei, Soseaua Berceni, La Strada Mall, Mega Image, Penny Market, centru comercial Sun Plaza, Metro Berceni, Auchan, Jumbo si Grand Arena Mall.

Mijloace de transport in comun: metrou Dimitrie Leonida si multiple statii STB (fost RATB).

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartmentul are o suprafata utila de 48.03 mp + 4.11 mp balcon, are o compartimentare moderna, fiind format din: living luminos cu bucatarie deschisa, hol de intrare, baie, balcon si un dormitor generos.

Locuinta dispune de finisaje deosebite: centrala termica proprie 24 kW, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet laminat de 8 mm, radiatoare din otel, glafuri interioare si exterioare, tamplarie PVC 5 camere si interfon.

Noul imobil respecta cele mai exigente norme de constructie, structura de rezistenta este realizata pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, la peretii exteriori dar si pentru cei interiori se foloseste caramida tip Porothem, izolat exterior cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 44.600 Euro!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere substantiala.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722.478.920 – Alexandru Jambu – manager de proiect Siena Residence!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alexandru Jambu

Alexandru Jambu

Telefon: 0722.478.920

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara