SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, complet finisat, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Dimitrie Leonida
Reper: Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
51 mp
Suprafata construita:
67 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
51.500 euro
TVA de 5% inclus
2575 euro
1545 euro
ID Oferta: 106181
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 51 mp suprafata utila
 • 67 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul cu doua camere pe care vi-l oferim spre vanzare face parte din Astrelor, localizat in strada Biruintei, la doar cateva minute distanta de statiile de metrou Dimitrie Leonida sau Berceni.

Proiectul Astrelor Biruintei va dispune de 4 blocuri cu un regim de inaltime P+6E. Blocurile vor fi dotate cu lifturi silentioase, ansamblul va dispune de parcari supraterane, iar locuintele de la parterul blocurilor vor  avea curti. Accesul catre imobil se face in cele mai bune conditi, strazile sunt asflatate si beneficiaza de iluminat public.

Locuinta este disponibila pe etaj intermediar, este formata din 2 camere, are o suprafata utila de 51 mp + balcon de 6.90mp. Ca o noutate, balconul este inchis si dotat cu calorifer. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea: living spatios, bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul Astrelor Birunitei este amplasat in strada Biruintei, la cateva minute distanta de statia de metrou Dimirie Leonida.

Zona in care este amplasat imobilul dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces numeroase gradinite, unitati de invatamant, centre comerciale: Penny Market, Mega Image, ‘La Strada’, restaurante, sali de fitness si centre de infrumusetare.

 

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul pe care vi-l oferim spre vanzare astazi, se preda viitorilor complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate. Din dotarile standard ale apartamentului mentionam: obiectele sanitare din baie, calorifere si centrala termica proprie.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 30 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorative, peste ultimul etaj este turnata placa de beton hidroizolata de tip Terasa.

 

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 51.500 euro, TVA 5% inclus;

Pret parcare supraterana: 2000 euro + TVA 19%;

Se poate achizitiona prin credit bancar, avans minim 5%.

BONUS: VOUCHER 10% REDUCERE la toate produsele din gama Mobexpert!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.607

Vizionarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, dandu-va astfel posibilitatea de a va alege locuinta visata.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara