SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere cu gradina, Urban Garden Rahova

Rahova, Strada Teius
 • Curte proprie
 • Cel mai bun preț
74.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11235 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: Parter
S.U.: 52.15 mp
S.C.: 60 mp
ID Anunt: 125599

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 52.15 mp
 • Suprafață construită: 60 mp
 • Compartimentare: nedecomandat
 • Etaj: Parter
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: 5 etaje
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: nedecomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, mana curenta inox, curte amenajata, gazon, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Dacă îți dorești sa ai propria ta grădina, proiectul Urban Garden dispune de astfel de apartamente, ideale pentru aceasta perioada in care un spatiu exterior personal, devine o necesitate.

Proiectul imbina perfect si satisface nevoia oricui de intimitate, de libertate, nevoia de a te adapta unui stil de viata nou, sanatos si de a te simti in siguranta, cu nevoia de a socializa, de a avea la indemana facilitati precum transport public, acces facil la zone de interes, la centrul Bucurestiului, sau la artere principale, acces la zone comerciale ample, hypermarketuri si retail, terase si restaurante, scoli si gradinite, clinici medicale private si farmacii, saloane de infrumusetare si sali de fitness&wellness, sau pur si simplu spatii verzi pentru petrecerea timpului in aer liber.

Apartamentul prezentat astăzi dispune de doua camere și are o suprafața utila de 52.15 mp și o grădina de 76.60 mp.

Localizare si vecinatati:

Apartamentul face parte din noul proiect URBAN GARDEN si este amplasat la doar cateva minute de Confort Urban Park Residence,  in zona Teius – Floare de Colt, cu acces imediat la Soseaua Magurele, un proiect ce cuprinde 32 de vile cuplate in module de cate 8 unitati, ce dispun de gradini proprii si doua imobile tip bloc, cu regim mediu de inaltime, amplasate chiar la intrarea in ansamblu, caldiri ce dispun de functiuni mixte (rezidential si comercial), dar si de un parc destinat exclusiv acestui proiect.

La doar 100 m de proiect se afla scoala gimnaziala 125.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Imobilul se vinde finisat la cheie, dotat cu centrală termică proprie in condensare, de 24kw, cu calorifere dimensionate special pentru fiecare camera in parte, dar și cu obiecte sanitare in baie si  aparataj electric. Acesta este branșat la toate utilitățile (apa, canalizare, curent electric și gaze naturale) si este contorizat individual.

Construcția blocului este realizată  din cadre de beton armat cu închideri exterioare din cărămida porotherm, compartimentări din cărămida, și termosistem din polistiren de 10 cm.

Gradina apartamentului se preda amenajata cu gazon tip rulou.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 74.900 Euro cu 5% TVA inclus!
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%!
Ansamblul dispune de parcari dezmembrate individual, ce pot fi achizitionate cu 3.000 Euro, TVA inclus.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Teiuș 106, București 051394, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button