SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, curte proprie 82 mp, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Mega Image - Drumul Fermei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
52.50 mp
Suprafata construita:
65 mp
An constructie:
2020
Etaj:
Parter
71.500 euro
TVA de 5% inclus
ID Oferta: 109215
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 52.50 mp suprafata utila
 • 65 mp suprafata construita
 • etaj: Parter
 • 1 grup sanitar
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • aer conditionat, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, gradinita, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare se regaseste intr-un proiect rezidential nou din Zona de Sud a Capitalei 7 Point Residence, apartamentul are o suprafata utila de 52.50 mp + o curte proprie de 82.00 mp utili. Regimul de inaltime al blocului este: P+3E+4E Retras.

Localizare si vecinatati:

Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, cu acces rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida. In apropierea ansamblului regasim centrele comerciale importante ( Mega Image, Profi Market, Penny Market, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour), iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, magazine de proximitate si unitati medicale.

Proiectul vine si cu alte noutati din care enumeram faptul ca in interiorul ansamblului se regasesc spatii verzi, locuri de parcare delimitate si curti delimitate pentru apartamentele de la parter. Partile comune ale imobilelor sunt atent finisate.

Specificatii tehnice si caracteristici :

Blocul respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si sunt construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar peretii exteriori, dar si pentru cei interior se va folosi caramida tip Porotherm, izolatie de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). Gresia si faianta este adusa din import (Avalon Romania), parchet laminat dublu click (Parchet Shop), usi de interior (Bella Casa), obiecte sanitare ceramice in baie  (Avalon Romania), glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, radiatoare din otel, tamplarie PVC Veka 5 camere cu geam termopan LowE. Finisajele sunt la alegere daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Pret si modalitati de plata:

Pret: 71.500 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Alte informatii si contact:

Bonus : un loc de parcare delimitat in interiorul ansamblului, o unitate de aer conditionat si videointerfon.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la nr. de telefon: 0727.239.293 Adrian Monu, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Adrian Monu Sud Rezidential

Adrian Monu

Telefon: 0727.239.293

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara