SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat, 52 mp suprafata utila, sector 5 – Noul Confort Urban, 45.500 Euro

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Rahova
Reper: Gradinita Paradisul Verde
Numar camere:
2
Suprafata utila:
52 mp
Suprafata construita:
65 mp
An constructie:
2018
Nr. balcoane:
1
Etaj:
9
45.500 euro
TVA de 5% inclus
2275 euro
1365 euro
ID Oferta: 98784
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 52 mp suprafata utila
 • 65 mp suprafata construita
 • etaj: 9
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2018
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national, drum urban

Alte informatii

Detalii imobil:

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, disponibil la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje, parte din Noul Confort Urban, aflat in promotie, la un pret imbatabil!

Localizare si vecinatati:

Proiectul este amplasat intr-o zona deja dezvoltata a sectorului 5, cu infrastructura completa, beneficiaza de utilitati de la marii furnizori si acces imediat la transportul in comun. Aflat pe strada Muntii Carpati, la doar 100 m de gradinita ” Paradisul Verde”, dar si de scoala si STB 117, acesta dispune de acces facil la centrul Capitalei, dar si la puncte de interes precum: supermarketuri, scoli, gradinite, policlinici, centre de infrumusetare, restaurant, s.a.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul prezentat are o compartimentare decomandata si o suprafata utila de 52 mp. Se vinde cu cele mai bune dotari si finisaje: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, calorifere din otel, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan Veka, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si videointerfon.

Finisajele sunt la alegere, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati apartamentul din timp.

Structura de rezistenta a noului imobil se va realiza pe radier general din beton, cadre compuse din placi, stalpi, grinzi si diafragme din beton armat, in timp ce compartimentarea interioara si peretii exteriori vor fi din caramida Porotherm.

 

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 46.900 Euro.

PRET PROMOTIONAL: 45.500 Euro.

Pret parcare: 2000 Euro, TVA inclus!

Alte informatii si contact:

Proiectul dispune de parcari ce pot fi achizitionate separat, loc de joaca pentru copii cu teren multisport, acces securizat cu bariere auto.

Fiecare bloc construit de Confort Urban, dispune de carte tehnica a constructiei, ce poate fi studiata la biroul nostru de catre orice expert.

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau la telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie telefonic la 0762.036.921 – Ramona Ganea, sau direct la sediul nostru din Soseaua Salaj, nr. 363, sector 5, Bucuresti.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Ramona Ganea

Ramona Ganea

Telefon: 0762.036.921

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara