SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat, 57mp -10 min Metrou Dimitrie LeonidaApartament in bloc - decomandat

Zona: Metrou Dimitrie Leonida
Reper: Mall La Strada
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53 mp
Suprafata construita:
60 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
56.000 euro
TVA de 5% inclus
2800 euro
1680 euro
ID Oferta: 115720
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53 mp suprafata utila
 • 60 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate
 • acces stradal, acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, aplice
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, interfon, scara interioara, usa metalica
 • iluminat exterior, mansarda, contor apa, contor caldura
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul cu doua camere prezentat astazi spre cumparare face parte din noul proiect de mici dimensiuni Cris Residence care se dezvolta in zona de sud a capitalei, in imediata apropiere a Mall „La Strada” si la numai 10-12 min pietonal pana la statia de metrou Dimitrie Leonida.

Locuinta prezentata face parte dintr-un imobil nou cu un regim redus de inaltime P+2E+M, este momentan disponibila la etajul 1, are o suprafata utila  de  53.50mp + 3mp terasa si compartimentata astfel incat sa ofere spatiul si  confortul mult dorit, dupa cum urmeaza : bucatarie inchisa 7.30mp, baie cu geam 5mp, un hol mare de 8mp ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, dormitor 12.50mp, camera de zi generoasa 21.11mp si 3mp terasa.

Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Localizare si vecinatati:

In zona regasim centrele comerciale importante (Mega Image (Mall La Strada) Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Profi Market), iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, magazine de proximitate, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

Imobilul beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate ce va ofera accesul facil si rapid catre marile bulevarde ale zonei precum : Sos Berceni, Sos Oltenitei, B-dul Alexandru Obregia, Str Turnu Magurele, Sos Luica, B-ul Constantin Brancoveanu, Sos Vitan-Barzesti etc.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, alese de cumparator, si dispune de: tamplarie PVC  5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este metalica, dotata cu multiple sisteme antiefractie.
Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie, in condensatie, de 24 kw Ariston si calorifere din otel cat si de izolatia termica cu polistiren de 10 cm EPS 80.
Noul imobil are o structura de rezistenta pe stalpi si cadre din beton armat si compartmentare cu caramida Porotherm de 25 cm grosime la exterior iar la interioare cu caramida de 12 cm.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este de 56.000 Euro, TVA 5% inclus!
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5000 euro !

Loc de parcare: asigurat in incinta ansamblului, suprateran, contracost-2500 euro cu TVA inclus.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea indentificarii celei mai bune solutii financiare si intocmirii dosarului bancar.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta la numarul de telefon: 0722.969.283 – Ivan Razvan  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos. Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) , Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de

Ivan Razvan

Telefon: 0722969283

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara