SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, decomandat – Biruintei, Metrou Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Biruintei
Reper: Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
62.03 mp
Suprafata construita:
72.03 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
57.500 euro
TVA de 5% inclus
2875 euro
1725 euro
ID Oferta: 109661
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 62.03 mp suprafata utila
 • 72.03 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • sensor pentru incendii, interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Locuinta  propusa spre vanzare face parte din proiectul rezidential Joy&Galaxy,  este vorba despre un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil pe etaj intermediar intr-un bloc nou.

Joy&Galaxy  este amplasat pe strada Biruintei, in Dimitrie Leonida, avand acces rapid catre puncte importante din zona: metrou IMGB,  metrou Dimitrie Leonida,  Soseaua Oltenitei,  Soseaua Berceni, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Piata Sudului. Proiectul este format din 8 blocuri, cu regim de inaltime P+7E, iar fiecare bloc este dotat cu lift silentios. Blocurile se fac remarcate printr-o arhitectura moderna si functionala. Ansamblul rezidential ofera viitorilor locatari spatii de relaxare, locuri de joaca pentru copii si parcari supraterane.

Imobilul are un regim de inaltime redus P+7E, iar apartamentul pe care vi-l ofer spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar.

Apartamentul este format din 2 camere, are o suprafata utila de 57.98  mp + balcon 4.05 mp si este compartimentat astfel: Living spatios, bucatarie,  dormitor  baie, hol si balcon.

Locuinta se preda bransata la toate utilitatile orasului, iar contorizarile sunt individuale.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul este amplasat in strada Biruintei, iar accesul pietonal catre statia de metrou Dimitrie Leonida se face in aprox 8-10 minute.

Zona in care este amplasat ansamblul rezidential dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre mijloace de transport in comun, dar si de statiile de metrou IMGB si Dimitrie Leonida, centrul comercial La Strada. De asemenea, in imediata apropiere se afla unele dintre cele mai importante centre comerciale din zona de:Penny Market, Piata Aparatorii Patrei,  Auchan, Metro, Jumbo, unitati de invatamant, restaurante, saloane de infrumusetare, sali fitness.

Loc de joaca pentru copii in incinta ansamblului!

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Locuinta propusa spre vanzare astazi este finisata complet, cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;,

-obiecte sanitare in baie;

-calorifere;

– gresie si faianta, parchet, usi de interior;

-interfon;

-usa metalica intrare.

Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul  blocului este finisat cu tencuiala decorativa, peste ultimul etaj este turnata placa de beton, tamplarie termoizolanta din PVC cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, aparataj electric prize si intrerupatoare.

Va puteti personaliza apartamentul alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori pusa la dispozitie de catre departamentul specializat de finisaje – Avalon.

 

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

PRETUL DE LISTA AL APARTAMENTULUI ESTE DE: 57.500 Euro

Pret parcare supraterana: 2.500 Euro TVA Inclus

 

Reduceri pentru plata cash.

Se poate achizitiona prin credit bancar.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.607

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara