SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat, Bulevardul Metalurgiei

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Grand Arena
Numar camere:
2
Suprafata utila:
61 mp
Suprafata construita:
70 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
63.900 euro
TVA de 5% inclus
3195 euro
1917 euro
ID Oferta: 113927
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 61 mp suprafata utila
 • 70 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 2 grupuri sanitare
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, demisol, contor apa
 • construit in 2021
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul decomandat  propus spre vanzare face parte din ansamblul  rezidential nou Art Residence, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a Capitalei  ce dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 4, noul pol de dezvoltare al capitalei, fiind dispus mai exact pe Strada Aurel Persu, strada ce leaga Bulevardul Metalurgiei cu Turnu Magurele, strada Luica si Bulevardul Constantin Brancoveanu, ceea ce face ca accesul catre acest nou proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta indiferent de anotimp, mai ales odata cu inaugurarea noii linii STB 241.

Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centrele comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Proiectul rezidential Art residence  prevede 4 blocuri, cu regim de inaltime D+P+5 etaje, edificate dupa cele mai inalte standarde in domeniu.  Accesul in cadrul ansamblului va fi securizat, cu bariere de acces.

Fiecare bloc va fi dotat cu  lifturi silentioase, iar pe fiecare nivel regasim 8 apartamente cu 2 si 3 camere.

Apartamentul cu doua camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila generoasa de 55.65 mp si balcon de 5.18 mp, este disponibil la etajul 1 intr-un bloc cu regim de inaltime D+ P+5 E.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este amplasat pe strada Aurel Persu, cu acces rapid din Bulevardul Metalurgiei precum si strada Turnu Magurele zona fiind linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB, scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl, Metro, Jumbo, Auchan Berceni,Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon,Mall Sun Plazza.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentarea fiind una foarte eficienta si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Apartamentul pe care il  oferim spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar.

Locuinta se vinde finisata complet, intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;
– obiecte sanitare in baie;
– calorifere;
– gresie si faianta;
– parchet;
– usi de interior;
– interfon;
– usa metalica intrare.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: structura de rezistenta pe cadre de beton armat, compartimentare realizata interior – exterior cu zidarie de caramida porotherm, izolatie exterioara termosistem polistiren, placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 63.900 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit.

Imobilul dispune de locuri de parcare subterane si spatii verzi.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0769.862.280– Ecaterina Popescu   sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 241, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de

Ecaterina Popescu

Telefon: 0769862280

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara