SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat – Metalurgiei Park Residence

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Bulevardul Metalurgiei
Reper: Carrefour Grand Arena, Metro Berceni
Numar camere:
2
Suprafata utila:
53.18 mp
Suprafata construita:
63.8 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
54.500 euro
TVA de 5% inclus
2725 euro
1635 euro
ID Oferta: 109529
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 53.18 mp suprafata utila
 • 63.8 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces mixt
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

In prezentarea de mai jos regasiti detalii despre apartamentul decomandat cu doua camere ce face parte din Proiectul Galaxy Plus, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat intr-o zona rezidentiala cunoscuta, Metalurgiei Park, cu acces rapid din B-dul Metalurgiei si metrou Aparatorii Patriei. Pozitionarea excelenta a ansamblului fiind un criteriu de baza ca acest imobil sa fie in topul cautarilor celor mai exigenti cumparatori.

Apartamentul cu doua camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila generoasa de 53.18 mp, balcon 7.32 mp  inclus, este disponibil la etajul 2 intr-un bloc cu regim de inaltime P+4 E.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este amplasat pe strada Drumul Binelui, cu strazi asfaltate si iluminate, intr-o zona linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB, metrou Aparatorii Patriei, scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Kaufland, Mall Sun Plazza, Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon sau Metro, Jumbo, Auchan Berceni, Mega Image.

 

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul cu 2 camere dispune de o suprafata utila de 53.18 mp, beneficiaza de lumina naturala si este format din: hol de acces, dormitor, baie, camera de zi, bucatarie si balcon.

Locuinta se vinde cu cele mai bune dotari si finsaje: tamplarie PVC cu geam termopan Low-e, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, ceramica, calorifere din otel, centrala termica proprie in condensare 24 kW, prize si intrerupatoare, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: structura de rezistenta pe cadre de beton armat, compartimentare realizata interior –exterior cu zidarie de caramida phoroterm, izolatie exterioara termosistem polistiren, placa de beton peste ultimul etaj, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru.

 

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 54.500 EURO.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Parcare supraterana la pretul de 3000 EURO +TVA.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0724.280.037 – Valentin Banes.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Valentin Banes Sud Rezidential

Valentin Banes

Telefon: 0724.280.037

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara