SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, decomandat, METROU Dimitrie Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni
Reper: Dimitri Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
54.50 mp
Suprafata construita:
67.12 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
57.500 euro
TVA de 5% inclus
2875 euro
1725 euro
ID Oferta: 110674
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

  • 54.50 mp suprafata utila
  • 67.12 mp suprafata construita
  • etaj: 1
  • 1 grup sanitar
  • 1 balcon
  • 1 dormitor
  • telefon ()
  • parcare (1 loc)
  • nemobilat
  • imobil nou
  • strazi amenajate
  • vedere laterala
  • acces stradal
  • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
  • centrala proprie a apartamentului
  • video, HI-Fi, interfon, usa metalica
  • iluminat exterior, contor apa
  • construit in 2020
  • destinatii: rezidenta
  • structura: beton, caramida
  • contract vanzare-cumparare
  • poseda numar cadastral
  • carte funciara
  • rol fiscal
  • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartament deosebit face parte din noul ansamblu Afy-Sud Residence, proiect ce se afla in zona de Sud al Capitalei, la o distanta mica de statia de METROU Dimitrie Leonida.

Noul imobil are o structura de rezistenta pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Apartamentul este disponibil la etajul 1 al imobilului, cu un regim de inaltime de P+4 Etaje, are o suprafata utila de 52.10 mp + 2.40 mp balcon. Este total decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, camera de zi generoasa, dormitor spatios si un balcon.

Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Localizare si vecinatati: Mall “La strada”, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo etc.

Mijloace de transport in comun: METROU Dimitrie Leonida, STB 125.

Specificatii tehnice si carateristici: Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW.

Loc de parcare (suprateran) asigurat in incinta ansamblului .

Pret si modalitati de plata:  57.500 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Ca noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni şi conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumpăratorului, în functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Alte informatii si contact:

 Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0723.202.593- Robert Simion sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #4

Oferta reprezentata de
Robert Simion

Robert Simion

Telefon: 0723.202.593

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara