SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, decomandat, Metrou Dimitrie Leonida

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida
 • Finalizare 2021
 • Disponibil imediat
95.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 14250 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 153 mp
S.C.: 172 mp
Balcon: 3
ID Anunt: 124290

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 153 mp
 • Suprafață construită: 172 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 3
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+2Retras
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, cada, mobilier in baie, terasa multistrat, centrala proprie, calorifere, usa metalica, aer conditionat

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare este disponibil in ansamblul rezidential Apollo Residence Biruintei.
Usor diferite, mereu aerisite si foarte bine concepute, echilibrate, elegante, finisate si echipate la standarde inalte, insotite de o atmosfera primitoare, proiectele Apollo Residence au incantat si atras deopotriva un segment foarte larg de clienti, de la familiile tinere aflate la inceput de drum pana la cele care deja au prioritatile stabilite si isi doresc cat mai multe facilitati atunci cand achizitioneaza o locuinta nou.
Proiectul se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 16.000 mp (1.6 ha) si se anunta inca de la inceput unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale create de dezvoltatorii acestui brand imobiliar de la infintarea pana in prezent.
Ansamblul este situat in apropierea statiei de Metrou Berceni- Metrou Dimitrie Leonida si este compus din 11 blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+5Etaje+Etaj Mansardat+Mansarda  si un bloc cu regim de inaltime redus P+2E Retras, intreagul ansamblu beneficiaza de numeroase spatii verzi si parcari destinate rezidentilor.
Locuitorii pot opta pentru un loc de parcare suprateran, contra cost.

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Apollo Residence Biruintei este amplasat in zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida/ metrou Berceni.
Pozitionarea ansamblului rezidential este foarte bine gandita, beneficiaza de acces rapid atat la statia de Metrou Dimitrie Leonida/ Metrou Berceni cat si la STB (RATB), Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, iar in imediata apropiere avem marile centre comerciale precum: Mega Image, Penny Market, La Strada Mall, Metro, Auchan, Jumbo, Penny, Carrefour Grand Arena, Hornbach , institutii de invatamant si spitalicesti.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul este disponibil in corpul C0 ce are un regim de inaltime: P+1E+2E Retras si este situat la etaj 2 Retras, apartamentul este decomandat si are o suprafata utila de: 70.90 mp+ 3 terase ce au o suprafata totala de 81.75 mp.
Locuinta este dispusa astfel: living generos cu acees pe terasa, hol, bucatarie cu acces pe terasa , un dormitor foarte spatios cu acces pe terasa, baie complet utilata.

Locuinta se vinde complet finisata cu gresie si faianta– AVALON MULTIGROUP  , pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC Salamander Streamline 7 camere, sticla Low-E, obiecte sanitare moderne pentru baie, centrala termica 24kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.
Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.
Bonus: un aparat aer conditionat si videointerfon.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 95.000 Euro.
Loc de parcare:

– suprateran 2.500 Euro (TVA inclus);

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15%.

Pozele din anunt sunt cu titlu de prezentare!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button