SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere decomandat Rahova

Rahova, Soseaua Salaj
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
69.900 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3495 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 7
S.U.: 59.91 mp
S.C.: 65.91 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 120981

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59.91 mp
 • Suprafață construită: 65.91 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 7
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: P+9
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, video, sala de fitness

Schița

Prezentare

Apartamentul de  2 camere  pe care vi-l oferim spre vanzare este complet decomandat cu vedere superba catre oras, disponibil la etajul 7 din 9 si face parte dintr-un ansamblu de renume din Capitala in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute.

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, spatiile mari bine luminate, curtea exterioara spatioasa si foarte bine amenajata, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii amenajate excelent, spatii verzi si locuri speciale pentru relaxare, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Confort Urban Park Residence – Rahova.intr-un imobil nou construit din Sectorul 5, mai exact pe Soseaua Salaj la capatul masinii 117,  imobilul  beneficiaza de doua lifturi ultrasilentioase.

Apartamentul are o suprafata utila de 59.91 mp, toata suprafata fiind excelent optimizata in asa fel incat sa-i ofere viitorului proprietar tot confortul necesar.

Localizare si Vecinatati:

Confort Urban Park Residnce este situat in Sectorul 5 pe Soseua Salaj, beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, acces extrem de rapid catre mijloacele de transport in comun (statie STB chiar in fata ansamblului).

Trebuiesc mentionate deasemenea marile magazine si galeriile comerciale aflate in apropiere cum sunt: Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat, Liberty Mall,gradinite, scoli, unitati spitalicesti, parcuri si locuri de joaca pentru copii. iar daca la toate acestea adaugam si faptul ca in 10 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem siguri ca in cel mai scurt timp veti deveni rezidenti in acest ansamblu.

Mijloace de transport in comun: 117, 227, 139, 220

Specificatii Tehnice/Caracteristici:

Apartamentul prezentat are o suprafata utila de 59.91 mp,  este complet decomandat, beneficiaza de lumina naturala pe toata durata zilei, balcon spatios in care se poate iesi atat din bucatarie cat si din living, echipat cu centrala proprie in condensare de 24 kw, tamplarie PVC Veka 5 camere, videointerfon, supraveghere video permanenta, obiecte sanitare si mobilier in baie, calorifere si prize, usa intrare antiefractie, contorizat individual si bransat la toate utilitatile orasului.

Structura de rezistenta a blocului este realizata pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm atat la exterior cat si la interior, izolatia exterioara fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm.

Pret si Modalitati de plata:

Pret:69.900 euro TVA 5% inclus.

Loc de parcare suprateran, pret 3.000 euro TVA inclus.

Se accepta orice varianta de credit bancar si se ofera asistenta gratuita dosar bancar.

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Soseaua Salaj 363, București, Romania

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button