SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere decomandat, sector 4, Metalurgiei!

Metalurgiei , Mall Grand Arena
 • Preț negociabil
 • Parcare subterană
 • Cel mai bun preț
 • vedere parc
69.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 3450 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 2
S.U.: 57.85 mp
S.C.: 68.90 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 111984

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 57.85 mp
 • Suprafață construită: 68.90 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 2
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Regim de înălțime: D+P+5
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, geamuri tripan, mobilier in baie, tencuiala decorativa, balcoane zidite, terasa multistrat, terasa necirculabila, porti actionate electric, centrala proprie, lift, usa metalica, interfon, scara interioara, telecomanda garaj

Schița

Prezentare

Apartamentul decomandat  propus spre vanzare face parte din ansamblul  rezidential nou Studio Plus Ideal Binelui, un proiect imobiliar excelent realizat, amplasat in zona de Sud a Capitalei.
Aceasta zona a devenit tot mai atractiva datorita deschiderii catre marile centrele comerciale din zona, cat si a accesului facil catre mijloacele de transport in comun, inclusiv metroul.

Pozitionarea excelenta a ansamblului fiind un criteriu de baza ca acest imobil sa fie in topul cautarilor celor mai exigenti cumparatori.

Proiectul rezidential Studio Plus Ideal prevede 2 blocuri, cu regim de inaltime D+P+5 etaje, edificate dupa cele mai inalte standarde in domeniu.  Accesul in cadrul ansamblului va fi securizat, cu bariere de acces.

Fiecare bloc va fi dotat cu doua lifturi silentioase, iar pe fiecare nivel regasim 16 apartamente cu 1 și 2 camere.

Apartamentul cu doua camere pe care il propunem spre vanzare dispune de o suprafata utila generoasa de 51.90 mp si balcon inchis 6.05 mp, este disponibil la etajul 2 intr-un bloc cu regim de inaltime D+P+5 E.

Localizare si vecinatati:

Imobilul este amplasat pe strada Drumul Binelui, cu acces rapid din Bulevardul Metalurgiei, zona fiind linistita cu infrastructura completa si inconjurata de vegetatie matura, pozitia permite accesul rapid catre statiile STB, scoli si gradinite din zona, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale: Lidl, Metro, Jumbo, Auchan Berceni,Selgros Berceni, Hornbach, Decathlon,Mall Sun Plazza.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentarea fiind una foarte eficienta, ergonomica si foarte atent gandita pentru a oferi cele mai bune conditii viitorilor proprietari. Apartamentul pe care vi-l ofer spre vanzare este disponibil pe etaj intermediar.

Locuinta se vinde finisata complet intr-o maniera personalizata cu materiale PREMIUM. Din finisajele si dotarile standard ale apartamentului mentionam:

– centrala termica 24kw;
– obiecte sanitare in baie;
– calorifere;
– gresie si faianta;
– parchet;
– usi de interior;
– interfon;
– usa metalica intrare.

Imobilul dispune de urmatoarele dotari: structura de rezistenta pe cadre de beton armat, compartimentare realizata interior –exterior cu zidarie de caramida porotherm, izolatie exterioara termosistem polistiren, placa de beton peste ultimul etaj cu hidroizolatie-terasa necirculabila, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 69.000 Euro

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Parcare supraterana la pretul de 2000 euro+TVA

Parcare subterana la pretul de 3000 euro+TVA

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Strada Aurel Perșu 155, București 041719, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 8 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 30 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button