SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apartament 2 camere, decomandat, Soseaua Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Lidl Popesti
76.000 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 11400 euro
Nr. camere: 2
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 59 mp
S.C.: 71 mp
Balcon: 1
ID Anunt: 126187

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 59 mp
 • Suprafață construită: 71 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 1 grup sanitar
 • Balcon: 1
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de locuinte mixte
 • Regim de înălțime: P+5
 • Structură: beton
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie, calorifere

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, izolatie exterioara polistiren, alucobond, geamuri tripan, vas WC suspendat si bazin incastrat, cada, chiuveta, mobilier in baie, baterii, tencuiala decorativa, balcoane sticla securizata, terasa multistrat, terasa necirculabila, centrala proprie, calorifere, lift, usa metalica, interfon

Schița

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul Palm Residence,  situat pe Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime P+4+5ER.

Locuinta este disponibila la etajul 2 al imobilului, complet decomandat, avand suprafata utila de 52,72 mp + 5,59 mp balcon,  fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie, dormitor  luminos hol, baie si balcon.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane  individuale, dezmembrate cadastral, amenajate , ce pot fi achizitiona separat fata de apartament.

Abordarea acestui nou proiect acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design, combinand cele mai avansate tehnici de construire si utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

 Localizare si vecinatati:

Zona dispune de infrastructura completa, fiind bransata la toate utilitatile orasului Popesti-Leordeni cu acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Lidl, Mega Image, Kaufland, banci, salii de fitness, restaurant, farmacii, magazine mixte cu program Non Stop.  Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei  este de aproximativ 20 minute de mers pe jos, iar pana la statia STB sunt aproximativ 3 minute de mers pe jos.( Tramvai:1,10,11,34; Autobuz: 102,124,402,414,N103,N106,N124 si Maxi Taxi)

Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se vinde la “cheie”, cu materiale premium, dispune de gresie, faianta,(Avalon Romania) parchet laminat, usi interioare,  obiecte sanitare ceramice in baie, calorifere,  centrala termica de 24 KW prin condensatie, tamplarie PVC Salamander 5 camere – Geam TRIPAN – sticla low-E,  contorizare individuala.

Structura este formata  din cadre si grinzi de beton armat,  compartimentarea fiind din boltari Ytong 30 cm exterior si 12, 5 cm la interior.  Termoizolatia la exterior este vata minerala de 10 cm, fatadele fiind ventilate si placate cu Alucobond si polistiren de 10 cm.

Totodata, daca apartamentul este rezervat in timp util, dvs va puteti alege toate finisajele interioare.

 Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 76.000 Euro   TVA  5% inclus.

Pret parcari: Exterioare – 5000 Euro TVA inclus

 

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Șoseaua Olteniței 16, Popești-Leordeni 077160, Romania

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button