SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandate, zona Luica – Brancoveanu

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Luica
Numar camere:
2
Suprafata utila:
59.24 mp
Suprafata construita:
70 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
59.500 euro
TVA de 5% inclus
2975 euro
1785 euro
ID Oferta: 105050
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59.24 mp suprafata utila
 • 70 mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift
 • iluminat exterior, subsol, contor apa, contor caldura
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

DETALII IMOBIL:

Apartamentul cu doua camere decomandate pe care vi-l prezentam face parte din proiectul South Garden Residence
Proiectul este unul complet din punct de vedere al functionalitatii, dispune de o arhitectura moderna, blocul este dotat cu lift silentios si dispune de parcari acoperite si subterane.
Locuinta este disponibila pe etaj intermediar, este formata din 2 camere si este compartimentata astfel: Living spatios si luminos, dormitor, bucatarie, hol de intrare, baie si balcon.

LOCALIZARE SI VECINATATI:

Ansamblul South Garden Residence este amplasat intr-una dintre cele mai bune zone din Sectorul 4, pe strada Luica, in imediata apropiere a Bd. Brancoveanu. Pozitionarea acestui ansamblu permite accesul rapid catre statiile de metrou Constantin Brancoveanu si Aparatorii Patriei.
Zona dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile orasului, acces facil catre mijloace de transport in comun. Statiile mijloacelor de transport in comun se afla in fata imobilului. Dintre mijloacele de transport amintim autobuzele: 102, 116, 202, 216, 220, N103, in imediata apropiere se afla numeroase centre de invatamant, dar si centre comerciale: Penny Market, Mega Image, Carrefour Grand Arena, Sun Plaza.

SPECIFICATII TEHNICE SI CARACTERISTICI:

Apartamentul prezentat se preda finisat complet cu materiale de cea mai buna calitate, dotat cu obiecte sanitare in baie, calorifere si centrala termica proprie. Daca rezervarea se face in timp util, departamentul de finisaje va pune la dispozitie o gama larga de finisaje din care puteti alege si va puteti personaliza locuinta dupa bunul plac.
Sistemul constructiv al blocului este realizat din cadre si stalpi de beton armat, compartimentarea este realizata cu caramida Porotherm de 25 cm- exterior, caramida Porotherm de 11,5 cm- compartimentarea interioara, izolatia s-a realizat cu polistiren de 10 cm, iar exteriorul blocului este finisat cu tencuiala decorativa.

PRET SI MODALITATI DE PLATA:

Pretul de lista al apartamentului este de: 59.500 euro, TVA 5% inclus;

Pret parcare acoperita: 3000 euro + TVA 19%;

Pret parcare subterana: 5000 euro + TVA 19%

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

BONUS: VOUCHER 10% REDUCERE la toate produsele din gama Mobexpert!

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financial Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similiare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0731.111.607  – Alexandra Baicoianu, manager proiect South Gardern Luica. 

 

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara