SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat, zona Aparatorii PatrieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Berceni - Metalurgiei
Reper: Aparatorii Patriei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
61.76 mp
Suprafata construita:
72.12 mp
An constructie:
2019
Nr. balcoane:
1
Etaj:
1
62.000 euro
TVA de 5% inclus
3100 euro
1860 euro
ID Oferta: 105740
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 61.76 mp suprafata utila
 • 72.12 mp suprafata construita
 • etaj: 1
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare ()
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere pe spate, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior
 • construit in 2019
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul face parte din noul ansamblu Athos Residence, din cadrul celui mai mare parc rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, proiect ce se afla in Sectorul 4 al Capitalei, la o distanta mica de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare amenajate si iluminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, fiind  bransat la toate utilitatile sectorului 4 Bucuresti

Apartamentul este disponibil la etajul 1 al imobilului, cu un regim de inaltime de S+P+6 etaje, are o suprafata uita de 55.16 mp + 6.60 mp balcon. Este decomandat si compartimentat astfel: bucatarie separata, baie, un hol mare ce permite amenajarea spatiilor de depozitare, camera de zi generoasa si un balcon tip terasa cu 2 cai de acces.

Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori.

Localizare si vecinatati:

 Ansamblul Athos Residence este localizat in zona Berceni, in Metalurgiei Park Residence, la  cateva minute de metrou Aparatorii Patriei, accesul se face rapid din mai multe strazi importante dintre care enumeram: B-dul Metalurgiei, Drumul Binelui, Drumul Jilavei sau str. Turnu Magurele, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scolile, gradinitele, centrele comerciale este una excelenta, avand in vedere ca pe o raza mica de actiune sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta: Mall Grand Arena, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Selgros etc.

Mijloace de transport in comun:  Metrou Aparatorii Patriei,  RATB: 102, 125, 232.

 Specificatii tehnice si carateristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate si dispune de: tamplarie PVC Salamander 5 camere, parchet laminat, gresie si faianta din import, usi de interior, usa de intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie, calorifere din otel si centrala termica in condensatie de 24 kW.

Noul imobil are o structura de rezistenta pe cadre din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, iar compartimentarile interioare sunt executate cu caramida de 12 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm.

Pret si modalitati de plata: Pretul apartamentului este de 62.000 Euro, TVA 5% inclus!

Loc de parcare: asigurat in incinta ansamblului atat subteran cat si suprateran.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Ca noutate va oferim posibilitatea plătilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 5 ani, precum şi orice alta forma de plata care presupune efectuare de plati sub forma ratelor lunare sau trimestriale. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni şi conditii, ce vor fi stabilite în functie de profilul de plata al cumpăratorului, în functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale în vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0723.202.593- Robert Simion sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos. Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

 

SudRezidential.ro 2020

Oferta reprezentata de
Robert Simion

Robert Simion

Telefon: 0723.202.593

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2019
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

joy galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara