SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere decomandat, zona Soseaua OlteniteiApartament in bloc - decomandat

Zona: Soseaua Oltenitei
Reper: Metrou Aparatorii Patriei
Numar camere:
2
Suprafata utila:
61 mp
Suprafata construita:
73 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
60.500 euro
TVA de 5% inclus
3025 euro
1815 euro
ID Oferta: 113048
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 61 mp suprafata utila
 • 73 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon (1 post)
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • demisol, contor apa, contor caldura, boxa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou, comercial
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, drum urban, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il propunem astazi spre vanzare este decomandat, format din: camera de zi generoasa, dormitor spatios, bucatarie separata, hol, baie si un balcon si face parte din proiectul Corvaris Residence Cheile Turzii.

Locuinta prezentata se afla la etajul 4 al imobilului cu regim de inaltime D+P+5 etaje, avand o suprafata utila de 54 mp si un balcon de 7 mp . Este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort si se preda complet finisata si dotata cu materiale de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Vecinatati: Sos. Oltenitei, multiple centre comerciale (Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall), scoli, gradinite si centre medicale.

Mijloace de transport in comun: STB (414, 402), tramvaiele 1, 10, 34 metrou Dimitrie Leonida si metrou Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si caracteristici :

Imobilul este construit dupa ultimele norme in ceea ce priveste constructiile noi, avand structura de rezistenta din beton armat, peretii exteriori din caramida porotherm de 25 cm cu termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm, peretii de compartimentare din caramida de 11,50 cm, tencuieli si sape mecanizate, glet si vopsea lavabila alba.

Finisarea apartamentelor se face de catre echipele de specialisti in domeniu, iar daca rezervarea apartamentului se face din timp, clientii isi pot alege gresia, faianta, parchetul si usile de interior.

Alte beneficii ale imobilului: lift de 6 persoane care merge pana in parcarea subterana, travertin pe partile comune si posibilitatea de a cumpara un loc de parcare suprateran sau subteran.

Pret si modalitati de plata :

Pret: 60.500 TVA 5% INCLUS.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala anticipata beneficiati de un discount de 5%.

Preturi loc de parcare:

SUPRATERAN 2.500 EURO +TVA 19%
SUBTERAN 3.500 EURO +TVA 19%

In cazul in care doriti sa achizitionati locuinta prin credit, divizia financiara Credit24h va sta la dispozitie, oferind consultanta personalizata, rapida si specializata.

Pentru identificarea celei mai bune solutii de finantare, puteti aplica online pe site-ul www.credit24h.ro  sau telefonic la nr. 0731.111.609  Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii legate de acest  imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon:  0732 418 414  Razvan Stan sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Alin Razvan Sud Rezidential

Alin Razvan

Telefon: 0732.418.414

Family Residence Brâncoveanu Bucuresti
Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Te-ar putea interesa si:

joy residence berceni galaxy residence
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara