SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, etaj 4, 68.300 Euro, vedere la Bulevardul Metalurgiei, Sector 4 – Lidl MetalurgieiApartament in bloc - decomandat

Zona: Metalurgiei
Reper: Lidl
Numar camere:
2
Suprafata utila:
55 mp
Suprafata construita:
68 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
58.900 euro
TVA de 5% inclus
2945 euro
1767 euro
ID Oferta: 107990
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 55 mp suprafata utila
 • 68 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta, birou
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum national, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul pe care il supun atentiei Dumneavoastra se regaseste in noul proiect rezidential Top House Residence Metalurgiei, un ansamblu de exceptie situat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact in zona centrului comercial Grand Arena Mall.

Locuinta este disponibila la etajul 4 al imobilului cu regim redus de inaltime (8 etaje), ceea ce ofera un grad ridicat de confort si intimitate. Blocul este format din doua scari, iar fiecare scara beneficiaza de doua lifturi (de 6 persoane).

Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol cu spatiu de depozitare, living cu acces spre bucatarie spatioasa, baie, dormitor luminos si un balcon.

Locatarii se vor bucura de: 2 lifturi pe scara, parcari exterioare si supraetajate, locuri de joaca pentru copii, zone verzi de relaxare si bancute.

Localizare si vecinatati:

Top House Residence Metalurgiei este amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, in zona centrelor comerciale Selgros si Carrefour Grand Arena, exact la bulevardul Metalurgiei.
Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat nocturn stradal, cu acces rapid la liniile STB ce fac legatura cu statiile de metrou Aparatorii Patriei, Piata Sudului si Constantin Brancoveanu.

Mijloace de transport in comun: metrou Aparatorii Patriei si STB (RATB): 125, 141, 220, 232, 312, 102, 73,74, N105.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat 8 mm, usi de interior, obiecte sanitare ceramice in baie, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan gri antracit si usa metalica cu multiple sisteme antiefractie la intrare in apartament.

Structura de rezistenta a imobilului este realizata din cadre si diafragme din beton armat B450, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior si termoizolat cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta este racordat la toate utilitatile orasului, apartamentul fiind contorizat individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret la cheie: 68.300 Euro, TVA 5% inclus!
Pret loc parcare: exterior 5.000 Euro + TVA 19%.
Rezervare: 2.500 euro.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit!!!

Alte informatii si contact:

In cazul in care achizitia se face din timp va puteti alege finisajele: gresie, faianta, parchet, usi.
Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.
www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.602 Call Center Credit24h.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721.165.251 – Anca Vasile

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Anca Vasile

Anca Vasile

Telefon: 0721.165.251

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara