SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere finalizat, Zona BrancoveanuApartament in bloc - decomandat

Zona: Brancoveanu
Reper: Grand Arena Mall
Numar camere:
2
Suprafata utila:
59 mp
Suprafata construita:
69 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
7
58.930 euro
TVA de 5% inclus
2946.5 euro
1767.9 euro
ID Oferta: 109663
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 59 mp suprafata utila
 • 69 mp suprafata construita
 • etaj: 7
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere stradala, vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • interfon, lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, drum urban, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare astazi face parte dintr-un ansamblu situat in zona de Sud a Capitalei, si anume Family Brancoveanu cu acces facil catre Grand Arena Mall.

Locuinta propusa are o suprafata utila generoasa de 59 mp si o compartimentare ingenioasa astfel incat spatiul interior sa fie cat mai util.

Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere. Locuintele sunt atent gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane,  compartimentarile fiind diverse si finisajele atent executate.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si catre statia de  metrou Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile Sectorului 4, strazile fiind asfaltate si  iluminate.

Apartamentele din ansamblul Family Brancoveanu sunt finalizate si o parte dintre acestea sunt si complet finisate. Blocul va fii dat in folosinta in cel mult 2 luni, reprezentand un avantaj pentru clientii care doresc un apartament finalizat in care sa se poata muta rapid.

Localizare si vecinatati:

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu, STB: 102, 116, 220.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul este disponibil la etajul 7 al imobilului cu 8 etaje, dispune de o compartimentare moderna , foarte bine gandita, dupa cum urmeaza: hol de intrare, camera de zi, baie, dormitor spatios, un balcon tip terasa cu acces din  bucatarie si din camera de zi.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica proprie de 24 kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm, izolatia termica fiind excutata cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se face cu centrala termica proprie 24 kw si calorifere otel.

Departamentul de finisaje va ofera suportul necesar pentru a alege si personaliza apartamentul conform dorintelor dvs.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista apartament: 58.930 EUR (TVA 5% inclus)

Se accepta orice tip de credit si se solicita un avans minim de 5%.

Bonus: voucher de reducere de 10% la toate produsele din gama Mobexpert!

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.602  Credit24h.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022

SudRezidential.Ro - 10 ani de activitate!

Oferta reprezentata de
Irina Savu Sud Rezidential

Irina Savu

Telefon: 0731.111.602

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara