SudRezidential.ro - Vanzari proiecte imobiliare direct de la dezvoltator in Zona de Sud a Bucurestiului

Apartament 2 camere, finisat complet, decomandat, 600m Metrou Leonida

Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila!Apartament in bloc - decomandat

Zona: Sud
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
Numar camere:
2
Suprafata utila:
49,49 mp
Suprafata construita:
57 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
4
52.000 euro
TVA de 5% inclus
2600 euro
1560 euro
ID Oferta: 112496
credite Sudrezidential Broker

Dotari/Utilitati

 • 49,49 mp suprafata utila
 • 57 mp suprafata construita
 • etaj: 4
 • 1 grup sanitar
 • 1 balcon
 • 1 dormitor
 • telefon ()
 • parcare (1 loc)
 • nemobilat
 • imobil nou
 • strazi amenajate
 • vedere mixta
 • acces stradal
 • parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan
 • centrala proprie a apartamentului
 • lift, usa metalica
 • iluminat exterior, contor apa, contor caldura
 • construit in 2020
 • destinatii: rezidenta
 • structura: beton, caramida
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
 • vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, metrou, bar/pub, restaurant

Alte informatii

Detalii imobil:

Apartamentul propus spre vanzare face parte din ansamblul rezidential Joy Biruintei, amplasat intr-o zona noua, in plina dezvoltare,

Localizare si vecinatati:

Ansamblul Joy Residence este amplat in strada Biruintei, in Zona de Sud a Bucurestiului. Amplasat la o distanta de aproximativ 650m pana la statia de metrou Berceni, magistrala ce face legatura cu Centrul si Nordul Bucurestiului.

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Penny Market, Mall La Strada, Mega Image, farmacii, magazine cu program non-stop, parc pentru copii, unitati de invatamant.

Acces rapid catre Soseaua Berceni – Zona Aparatorii Patriei, Piata Sudului, sau catre Soseaua Oltenitei – Zona Popesti Leordeni.

Specificatii tehnice:

Apartamentul este compus dintr-un living spatios, bucatarie, hol, dormitor, baie si balcon. Locuinta se va preda viitorilor proprietari finisata complet, din dotarile si finisajele standard, mentionez: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica intrare, centrala termica, obiecte sanitare in baie, calorifere, interfon. Se branseaza la toate utilitatile orasului: apa, energie electrica si gaze, iar contorizarile sunt individuale, pentru fiecare apartament.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat, compartimentarea este realizata din caramida Porotherm (25cm -compartimentarea exterioara; 15 cm- compartimentarea interioara), izolatia termica este realizata cu polistiren expandat de 10cm,  peste care se aplica tencuiala decorativa.

Blocul este dotat cu lift silentios pentru 6 persoane.

Pret si modalitati de plata:

Apartamentul prezentat se vinde la pretul de 52.000 euro (TVA 5% inclus), cu avans minim de 5% si poate fi achizitionat prin orice tip de credit bancar.

Ansamblul rezidential dispune de parcari exterioare ce se pot achizitiona la pretul de 2500 euro (TVA inclus).

Facilitam obtinerea unui credut bancar pentru cumpararea unui apartament prin intermediul diviziei financiare Credit24h.ro .

BONUS: Voucher reducere Mobexpert! 

Pentru mai multe informatii despre acesi imobil sau oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.111.607 -Alexandra Baicoianu,  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos.Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Jurnal Imobiliar cu Ramona Ganea | Episodul #7

Oferta reprezentata de
Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

Telefon: 0731.111.607

Sud Rezidential
Adresa:
Birou Vanzari Proiecte Imobiliare Direct Dezvoltator Sos. Oltenitei, nr. 394, Parter, Sector 4
Persoana de contact
Catalin Grigore
Telefoane
0729.572.570
Telefon/Fax
021.332.53.33
Email:
vanzari@sudrezidential.ro
Metalurgiei-Park Residence
Programeaza vizionare

Programeaza vizionare gratuita

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu placere cererea dvs. Ne puteti contacta folosind formularul de contact

Ziar Sud Rezidential 2020
Concept SudRezidential

SudRezidential.ro este cel mai amplu site imobiliar dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in Zona De Sud a Capitalei ...

Credit ipotecar
Ansambluri Rezidentiale Apartamente noi Case/Vile Terenuri Credite Rapide Adauga anuntul tau Contact
premiu cea mai mare agentie imobiliara